Пак напъваме здраво за Гърция, опашки на "Кулата"

Близо три километра е колоната от автомобили
20 юли 2024 12:21, Александър Попов
66
Пак напъваме здраво за Гърция, опашки на "Кулата"
Снимка: БГНЕС

Близо три километра е колоната от автомобили на граничен пункт "Кулата", съобщи БТА. За да преминат, изчакват както леки автомобили, така и товарни. Времето за преминаване през пункта е над час и половина.

През миналите почивни дни трафикът отново беше натоварен и преди обяд се образуваше колона от автомобили. Следобед беше спокойно и през пункта се преминаваше без изчакване.

Граничните власти призовават пътуващите да използват алтернативни пунктове на българо-гръцката граница, които са с по-ниска натовареност и позволяват по-бързо преминаване заради значително увеличения трафик през Граничния контролно-пропускателен пункт (ГКПП) „Кулата“ и ГКПП „Маказа“ и големия брой румънски туристи, посочиха от Главната дирекция "Гранична полиция".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


66
Още по темата: кулата
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
63
0
 
1
 
! Отговори
Collossus преди 1 месец
Актернативно има директни полети до Родос , поздрави от Родос , никскво лайнобетономорие !
62
2
 
2
 
! Отговори
до 57 преди 1 месец
Виж сега, с тая примиренческа философия си вреден за децата си, най-много. Ти си доволен на минимума от минимума. Искай повече, бори се, побеждавай, настоявай, търси правата си. На това научи децата си! А с багажника и доматите и морето /каквото и да е, само да не е българско/ ги правиш свое копие. Твоя си работа, но никое дете не заслужава и да гледа и да се учи от родителя си как да се гърчи, пък било то и заради едната Гърция.
61
2
 
5
 
! Отговори
до 29 преди 1 месец
И тук има опашки... ;-) Поради ежедневните верижни катастрофи, причинени от агресивни зелени еуглени (да ме извинят истинските), поради които често се затваря дори изцяло набеденото за "магистрала" шосе. Аз съм бургазлийка, но благородно завиждам на живеещите близо до летище София, имащи лесен достъп до истинската Гърция. Северна Гърция не ме влече, тъй като е вече донякъде копие на БГ, а и даже местното население си е общо взето нашенско... Там дори гръцки се говори само от стотина години.
60
2
 
5
 
! Отговори
Емигрант преди 1 месец
Абе ей малко-умни родолюбци, имате ли пример или истинско доказателство да докажете какво направихте от РОДОЛЮБИЕ за България да не е най-бедната и черноморието да не е в такова окаяно и бетонирано състояние ? Какво "геройство" извършихте във вашия завистлив, злобен и нещастен животец за да стане България достойна и уважавана държава поне в Европа ? Хайде започвайте да изреждате нещо положително от вашият манипулиран живот !
59
1
 
12
 
! Отговори
Сашо преди 1 месец
Гръцкото море е отворено и има пречиствателни станции. Черно море е затворен басейн и няма пречиствателни станции и като се излива каналa в морето става един голям кeнeф!
58
2
 
9
 
! Отговори
Чуждопоклоник преди 1 месец
Готино е в Гърция на морето. Глистите нека си плуват в говвната.
57
0
 
4
 
! Отговори
oт 40 преди 1 месец
До до 40 - няма нужда да ме убеждаваш, ясно ми е, че си прав. Кондьо го изпя преди много години - "имаш ли парички, обичан си от всички" :-) Такъв е нашият свят - материален. Та гърците могат да си затворят хотелите и къмпингите за мен. Е няма да кажат "не става, защото си беден българин" понеже дискриминация нали. Ще кажат - "всичко е пълно, нямаме места". Да, обаче морето и плажа не могат да го затворят нали, понеже те не са мои или твои, а на всички, нали? Създадени от Природата за всички нас
56
1
 
4
 
! Отговори
до 40 преди 1 месец
Ако те прочетат гръцки хотелиери или държатели на къмпинги, веднага ще затВорят за българи. И тук, и там, всички, които предлагат туристическа услуга, го правят за ПЕЧАЛБА. Предимството им е, че нямат толкова продажни "морски" кметове като у нас, които направиха бъркотията по морето, а държавата също. Бъди сигурен - хората с пари ги приемат с отворени обятия НАВСЯКЪДЕ, а другите...е, не съвсем. Житейска истина!
55
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До К9 до 50 - може и така да е. Не съм се замислял. А че гърците са хитри (не в съвсем добрия смисъл на тази дума) няма никакво съмнение. И аз съм бил неведнъж там. Откъде и идва приказката "византийски номера"...
54
2
 
8
 
! Отговори
Специалист преди 1 месец
В Гърция водата е кристално чиста. А у нас??? Плюс това с един тоник и един фреш, можеш цял ден да си под чадъра!!
53
3
 
2
 
! Отговори
К9 до 50 преди 1 месец
Чисто технически си прав. Ходят звезди в Гърция и сега ще ти обясня защо. Защото Гърците, за разлика от нас са хитри и далновидни. И заради тези си качества си плащат, за да бъдат посещавани от подобни ВИП-ове. И не ти го казвам, защото така съм го сънувал, а защото знам факти, които може би не са стигнали до теб. Виж, в Хърватска е друго. Там ако видиш някой ВИП, на собствени разноски е отишъл, а не защото някой му е платил за това.
52
0
 
14
 
! Отговори
Плажуващ преди 1 месец
Аман от вашите глупости, никакъв вирус няма в Гърция, престанете да тази злоба . Замислете се да потърсите начин да уважавате себе си и не плюйте. Несравнимо е гръцкото гостоприемство. Няма скъсани чаршафи, бельото се сменя всеки ден и стаите се почистват съвестно. Българинът мисли как и колко да изкара, гърците гледат как да те посрещнат , така че да се върнеш пак .
51
0
 
9
 
! Отговори
Ееее преди 1 месец
Аве, пишете опашката за Гърция като стигне до кръговото на Бургас
50
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До К9: "В България има места, на които е значително по-скъпо отколкото в Гърция." - не може да се каже така. Има Гърция и Гърция, има България и България. В Гърция почиват холивудски и спортни звезди като Том Хенкс и Роналдо например.
49
0
 
2
 
! Отговори
К9 до 48 преди 1 месец
Софиянец съм и ви аги казвам както добър ден, така и довиждане! И повярвай ми, адски желан клиент съм навсякъде, където съм влязъл. Затова бъди по-внимателен с епитетите. Издават лошото ти възпитание! Айде довиждане и не прекалява с телефона, защото имаш клиенти за обслужване!
48
11
 
9
 
! Отговори
Анонименпишеотплажа преди 1 месец
Най-кофти туристите по бг черноморието са софиЕнци.Идват с едно самочувствие, държат се така, сякаш персонала им е длъжен, после очакват добро отношение.Германеца винаги казва добро утро и е усмихнат.Айде приятно чакане на границата и леко с чакъла на плажа!
47
13
 
3
 
! Отговори
К9 до 44 преди 1 месец
В България има места, на които е значително по-скъпо отколкото в Гърция. Всичко зависи от това кой какво може да си позволи. Аз нямам проблем с родното черноморие. Плащам си и получавам обслужване, в пъти по-добро от това в Гърция. А на византийците номерата съм им ги гледал много отдавна и съм се зарекъл, че там няма да ми стъпи кракът. Истината е, че бедният българин се измества или в евтините ни курорти, или в Гърция. А който има пари, ходи на места, които погърчените не могат да си позволят.
46
7
 
1
 
! Отговори
Gregg Louganis 1988 преди 1 месец
ROMANIA = WELCOME BROTHERS....BULGARS = OUT OF HELLAS...Билгари--отивайте в Туркия, там са ваште братя .
45
2
 
4
 
! Отговори
До 39 обективен преди 1 месец
Ами някой задължава ли те да излизаш от кошарата и да ставаш "чуждопоклонник",стой си вътре и си мисли, че си герой-родолюбец, със завист и омраза получаваш само "диплома" за "завършен проsтак" която важи само в пещерата "България" !
44
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До Обективен - кого наричаш "Чуждопоклонник" - който казва истината ли? А не може ли да се запитаме - защо при положение, че в Гърция е по-скъпо, отново и отново толкова българи предпочитат да висят по границите, да плащат повече пари, но да отидат в Гърция, а не да заведат семействата си на нашето море? Трябва да има причина, нали? Не можем ли да се опитаме да поправим нещата? Сигурно можем. Така си мисля аз.