Пострадали към Петков и Денков: Да ви няма, екскурзианти!

Местни от Воден не пожелаха да говорят с двамата
20 юли 2024 14:20, Александър Попов
451
Пострадали към Петков и Денков: Да ви няма, екскурзианти!
Снимка: БГНЕС

Пострадали от пожара нарекоха съпредседателя на ПП-ДБ Кирил Петков и бившия премиер акад. Николай Денков екскурзианти и ги изгониха от района на село Воден, който пострада от силния пожар тези дни, предаде БГНЕС.

Инцидентът се разигра пред кметството на село Воден.

„Изчезвайте екскурзианти такива! Изчезвайте, да ви няма. Екскурзианти не ми трябват“, обърна се местен жител към Петков, който поиска да разговаря с него.

Още по темата
По-рано днес Петков обяви, че заедно с Денков са прелетели над селото с малък самолет. Петков сподели, че докато е летял му е хрумнала идея как да се справят с пожара. Той предложи 8 малки самолета с термо камери да патрулират, за да установяват къде има пожари.

Заедно с Денков те са прелетели и над големия язовир до с. Воден, от който, ако имахме самолети оборудвани за гасене на пожари, можеха да загребват по 6 тона вода директно от язовира. „Един такъв самолет може да излее до 30 тона вода на час над засегнатите горски масиви. Това също би предотвратило неконтролирания пожар. Трябват превантивни мерки, които работят, а не само да се тича след трагедиите“, посочи Петков.

Големият пожар в село Воден избухна в сряда. Огънят направо обкръжи селото и изгори къщите на много местни жители, които се почувстваха изоставени след като институциите не успяха да се намесят навреме. За проблем в работата на институциите призна днес и кметът на община Болярово Христо Христов, където се намира пострадалото село Воден.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


451
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
290
17
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Представете си тези хора как са надъхвани,щом не искат дори да разговарят.Явно си чакат бащицата,да ги позалъже докато минат изборите,пък после сами да се оправят.
289
0
 
13
 
! Отговори
В заглавието: преди 1 месец
Пострадали към Петков,в статията "обърна се местен жител".Последно един или много са нападнали Петков?Защото имате разминаване .
288
3
 
5
 
! Отговори
Сатир преди 1 месец
До До 282 Проблема е "зелени" протестиращи срещу метода за извличане на Златото от концентрата. Същите зелени проиграха и добива във Трън. В Крумовград работят от години. Залива ни зелена кал "По Блъсков".
287
3
 
10
 
! Отговори
До 289 преди 1 месец
Да бе щото преди.американците България не е имала добив на злато и същите тия ги създадоха тия продажни политици със схеми Тия същите създадоха и продажните политици и в Украйна и в ЕС
286
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Проверка на факти: Гасил ли е руски "Амфибия Бе-200" пожари край Стара Загора преди 17 години? Заключение: Снимката на самолета амфибия в публикацията е манипулативна. Този модерен самолет не е гасил пожарите в България преди 17 години. Русия се отзовава на поисканата помощ, но с друго летателно средство. В потушаването на пожарите у нас през 2007г. се включва и Турция като член на НАТО.
285
7
 
12
 
! Отговори
Много ПРОСТ преди 1 месец
"етнос" са това русофилите, доказателството за това е: - влизаш тук в Днес.бг. четеш коментарите и разбираш тази ИСТИНА без да ти трябват поне три ФАКТА за доказване !
284
21
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Тоз "народ" 13 год. мълча на ББ, докато съсипваше страната, сега скачат на К. Петков. Да не би Петков да е окрал държавата за 13 год.?
283
13
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Да им помага Путин тогава като са толкоз наперени
282
8
 
11
 
! Отговори
До 292 преди 1 месец
Ти си поредния просещ украинец Факт
281
5
 
12
 
! Отговори
ами преди 1 месец
За съжаление народа си е ***
280
9
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Който не вярва - да потърси видео клипа в Ютюб: ПОСТРАДАЛИ ОТ ВОДЕН КЪМ ПЕТКОВ И ДЕНКОВ: Изчезвайте екскурзианти такива!
279
16
 
11
 
! Отговори
Радев е отговорен преди 1 месец
До До 263 "В момента управлява служебното правителство на .... " Радев. ФАКТ.
278
3
 
4
 
! Отговори
До 289 преди 1 месец
Да беи златния резерв на България е паднал от Луната нали :):)
277
4
 
11
 
! Отговори
Бай Илийчо преди 1 месец
Толкоз сме в киреча ,че нема накъде. Некой гасят пожари други си гледат кефа. Бре оставете сичко да изгори бря? Последна София.
276
3
 
29
 
! Отговори
До 282 преди 1 месец
Никой не го краде златото, ами българите като нямате техника да си го вадите сами сте сключили договор с канадска фирма! Кой политик е подписал този договор при тези условия, май за да се облажи с едни милиони. Просто българите сте си продажници.
275
17
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
При бай Тодор имаше армия, имаше язовири, имаше техника, имахме 9 милиона народ. Не че е нямало пожари. Имало е. Но пожарите се гасяха още преди да са избухнали неконтролируемо. А сега при демокрацията виждате как е... Няма хора за нищо. Няма нищо. И хората изгарят в пожари. Язовирите ги унищожиха.
274
2
 
5
 
! Отговори
До 270 преди 1 месец
Абе ти можеш ли да смяташ бе сурикат ? Аритметика знаеш ли каква наука е и за какво ?
273
6
 
12
 
! Отговори
Бай Илийчо преди 1 месец
Е от не идът да помагат ? Баа да не са луди? Правилно са ги пръждосали
272
6
 
9
 
! Отговори
До Бонго преди 1 месец
Кукуригу украинска глупост поредна
271
5
 
14
 
! Отговори
Предположение преди 1 месец
Честно казано не ви вярвам според мене са им казали повече от това което твърдите направо си е за червена точка с 18+.Ако предположа ще ми изтриете коментара 100 протцента и всичко ще е звездички