Формира се незаконно сметище в с. Бенковски

Читател сигнализира за проблема
23 юли 2024 15:36, Александър Попов
11
Формира се незаконно сметище в с. Бенковски

Читател на Dnes.bg сигнализира за незаконно сметище, което се сформира в пловдивското село Бенковски.

"Гледката е неприятна. Изхвърлят се някакви строителни материали, както и други битови отпадъци. И се надявам да се вземат необходимите мерки и да се премахне самото сметище", пише той.

Той изпрати и снимка, която да покаже сметището.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още по темата: сметище
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Незаконни хотели ,плажове ,къмпинги ,паркинги ,и всякакви постройки !За шофьорски книжки тяхните притежатели -да не говорим !Всякакви пазари ,тържища и търговци ,продукция и срока -незнайно от къде ?!Изтровена рибя ,вода ,и такава ,която ,изведнъж изчезва За едно сметище ли се притеснихте ?!
10
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Ами живеещите там да справят сами ще е най-успешно, освен коментарите. Хартиите, дървени неща и някои полимери могат да се използват за горене и пригатвяне на зимнина, а строителните отпадъци да се използват за огради или защитни стени някъде.
9
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
в цялата страна е така!освен сметища има и много бурени, лъскат и косят само по централните места а останалите части по населените места са се превърнали в буренясали змиярници!!!
8
1
 
3
 
! Отговори
Майната Ви преди 1 месец
Цялата Задунайская губерния е едно огромно сметище! С най-голяма концентрация на всякакви *** в село София, област Шопландия!
7
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Между Горубляне и младост 4 има не незаконно сметище,а огромна незаконна автоморга с над триста автомобила, стопанисвана от сашито сина на митко милюционера. Течностите се изливат на поляната,гуми, акумулатори,масла, антифризи, нещо страшно било. Като се влачат всякакви,за боклучави чарколяци,а на тези със скъпите коли им ги слагат в малки пликчета,да не ги загубят, сигурно щипки за тапицерия си купуват,или винтчета за сенниците. Всичко е само кеш пара и татуси.
6
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Най-голямото cмeтище се намира в София, на жълтите павета в една сграда дето я наричаме парламент!!! Та там на това сметище е пълно с бАkлyци много и най-различни, но всички до един са високо тоkcuчни!!! Та ако ще ринеме cмет и craн, то трябва да почнем оттам!!!п.с..... даже има рима :)))
5
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
ЧЕСТИТА ПРОМЯНА
4
0
 
8
 
! Отговори
Руси преди 1 месец
Ааа не може да бъде ! В България всичко е законно...държавата на неограничените възможности!
3
0
 
4
 
! Отговори
ЕЛАТЕ в КАРЛОВО преди 1 месец
ШЕФКАТА НА ИНСПЕКТОРАТА КАЗА УСТНО ЧЕ " КОНТЕЙНЕРИТЕ СА ЗА ОБЩО ПОЛЗВАНЕ " > ВЕДНАГА СЛЕД ТОВА ИЗ ГРАДА ПЛЪЗНАХА БАНДИТИ С КОЛИ ПЪЛНИ С ЧУВАЛИ С *** > ПО ВСЯКО ВРЕМЕ ПЪЛНЯТ КОНТЕЙНЕРИТЕ НА ХОРАТА > НЯМА ОТЪРВАНЕ
2
0
 
9
 
! Отговори
Ххх преди 1 месец
Такава е картината е цялата държава.Сметища има навсякъде ,вече е нещо нормално за тая смешна държав!
1
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
такива сметища има навсякъде, красива природа и изсипан *** е редовната гледка, около София колко има, кремиковци и цялата линия там, то няма изчистване... никога...