Мъж загина при трудова злополука в цех в гърменско село

По предварителна информация той е прегазен от мотокар
29 юли 2024 20:36, Красимир Ангелов
7
Мъж загина при трудова злополука в цех в гърменско село
Снимка: БГНЕС

Мъж на 47 години е загинал при трудова злополука, заяви за БТА директорът на Инспекция по труда – Благоевград Славянка Симитчийска.

Сигнал за инцидент е подаден към инспекцията преди обяд от спешния телефон 112.

Първоначалната информация бе за лице, паднало от мотокар, посочи Симитчийска. В момента екип на инспекцията извършва проверка на място.

Инцидентът е станал в цех за преработка на скални материали в Долно Дряново, община Гърмен, собственост на брата на загиналия мъж.

Извършван е ремонт на мотокар, който е тръгнал и по всяка вероятност го е прегазил, но предстоят разговори със свидетели, каза още Симитчийска.

За БТА директорът на Многопрофилната болница за активно лечение „Иван Скендеров“ в Гоце Делчев д-р Петър Филибев каза, че мъжът е постъпил в лечебното заведение с тежка политравма. Той е починал напът за болница в София.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Хубаво е че няма пострадали хора
4
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
100% е бил пиян. Те тези склададжии на 80% отиват на работа на градус, а в почивката на обяд пердашат бири. Нагледал съм се. 10 години съм бил такъв. Не че и аз не съм пиел с тях по време на работа.
3
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Жалко за човека, но в България най-много се неглижира здравето и безопасността на работещите. Всеки гледа на хартия да докара документите за проверяващите и толкова, работодатели дават най-ниски заплати на хората занимаващи се с това, а в развитите страни е точно обратното даже директора е на тяхно разположение и никой друг не може да е над тях. При трудови злополуки там плащат много, не като тук.
2
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Псоелдно паднал от него или бил пред/зад него ? Ако е паднал от него трябва да е бил пиян.
1
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Всичките областни управители са за МАХАНЕ! Ама не със смяната им с турци на техни места, както прави пРазноГлавчев. Пълно недоразумение!