Спортен коментатор се сбогува с Олимпиадата заради сексистка реплика

Тя е била насочена към плувкините на Австралия
29 юли 2024 07:08, Александър Попов
79
Спортен коментатор се сбогува с Олимпиадата заради сексистка реплика
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Телевизионният оператор "Евроспорт" отстрани коментатор от отразяването на Олимпийските игри в Париж, след като е направил "сексистки коментар" по време на състезание по плуване.

Боб Балард е обвинен, че е отправил обидни думи към австралийските плувкини, след като те спечелиха златото в женската щафета 4х100 м свободен стил в събота, 27 юли, предаде АФП.

В клипа, който се разпространи в социалните мрежи, Балард казва: „Е, жените тъкмо завършват. Знаете какви са жените... мотаят се наоколо и се гримират.“

Съкоментаторката на Балард Лизи Симъндс нарече коментара му „възмутителен“.

„По време на сегмент от предаването на "Евроспорт" снощи коментаторът Боб Балард направи неуместен коментар. Той беше отстранен от списъка ни с коментатори незабавно“, се казва в изявление на телевизията.

Всичко за олимпийските игри четете тук

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


79
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
64
0
 
1
 
! Отговори
Дядката преди 1 месец
А нашия коментатор който нарече жените от един отбор за "много апетитни"?Какъв е нашия - гастроном канибал или секстист?Но го държат в Париж!
63
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
родените като мъже на битака си купил силиконени цецки и се представили добре в жеското плюване на Олънпърдядата.
62
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
По време на сегмент от предаването на "Евроспорт" снощи коментаторът Боб Балард направи неуместен коментар. Той беше отстранен от списъка ни с коментатори незабавно. Наоколо останахагриматиционно мотаещите се някакви допингирани мускули с газове в червата
61
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Организаторите се изгавриха с милиони християни от цял свят!
60
2
 
4
 
! Отговори
Зрител на ES преди 1 месец
Такова изказване спрямо жени, посветили се на даден спорт и трениращи най-вероятно от 5-годишни и стигнали до олимпиада, е меко казано нелепо. Те дори и не приличат на такива, прекарващи 2/3 от времето си пред огледалото. Обидно е наистина.
59
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
И Олимпиадата върви уверено по пътя на Евровизия. Закривай!!!
58
0
 
6
 
! Отговори
мак преди 1 месец
Не му се получи шегичката, но не е кой знае каква обида. Прекаляват, едните са толерирани и превъзнасяни, други подигравани заради религията, коментаторите са изритвани, въобще, олимпиадапунтамара от самото откриване. скоро ще коментират само в стила - Х изпреварва останалите и печели, У скочи 15м, сега ще гледаме щафета. Сакън, някой да не се обиди от коментара.
57
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Това не е олимпиада, а гавра със спорта, хората и ценностите им. Оттървал се е човекът. Да не си цапа ръцете и устата поне.
56
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До Анонимен 54 - Яките грешки на организаторите се разминаха с едно извинение, а човекът за няма нищо го отпратили. Ами, ненормално е!
55
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
На закриването сигурно ще има сцени от творбите на маркиз дьо Сад ахахаха всичко що мърда и хвърля сянка може да се ползва. Вакханалия на макс. Новите французи от Африка в главната роля, местното население с бели дупетааа също.
54
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Организаторите объркаха двете Кореи, ама все едно нищо не е било
53
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Содом и Гомор. Както много цивилизации преди нас са стигнали до своя естествен край поради самозабравяне и потъпкване на всички ценности и норми. Така и ние сме се устремили-спринтираме към финала. И както имаше един лаф -Яви се Бог на Ной и му каза-прави бекъп,че ще форматирам. Е дано няколко метеорита форматират успешно поанетата инда се приключва. Дано следващите след нас са по нормални и по умни.
52
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Натрапливо и неизменно ненормалното измества нормалното и скоро нормалното ше стане ненормално. Против съм тези неистово тактики да се натрапват менталните болестни състояния на някаква група хора. Има специализирани заведения за лечение да ходят там. То не бе Евровизия, по филмите масово ако няма транс черен оббратен филма не може да участва в класация за оскар. И на олимпиадата видяха сметката. Това бешв чиста форма извращение. Не искам да си мисля на закриването какво ще е
51
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Тези съвсем полудяха, вече и чувството за хумор е престъпление!
50
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Като че ли нещо невярно е казал човекът, просто констатация и си е точно така. При това не го е охарактеризирал, като нещо лошо, чисто женска черта си е. Вместо да се приме като шега и с усмивка, се вдига шум до небесата, уволняват, отпращат, добре че смъртни присъди не издават все още. Скоро ще има едно речниче с разрешените за използване думи и изрази, които можем да произнасяме, нищо повече от тях.
49
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
олимпиадата се подигра с европа и гристиянството тръгнали този да го отстраняват за една "неуместна реплика". пълен бойкот на трансолимпиадата където назобени китайци и транс англосаксонци се борят да покажат кой е по голям уберменш. отврат.
48
3
 
13
 
! Отговори
Без зачение дали преди 1 месец
коментара е уместен или не, уволнение ми се струва крайна мярка.
47
3
 
29
 
! Отговори
666 преди 1 месец
Аха, значи можехме да гледаме на откриването една жена с брада да си опипва голия г.з и да не се обиждаме,ама това е обида-"жените се мотаят и се гримират"....какво става с този свят-вече нямам идея :(((
46
0
 
14
 
! Отговори
До Американец 32 преди 1 месец
Абе, пишман американецо, като живееш в Америка, не се ли понаучи малко от тях? Човек, дето има долари, никога не се хвали, хвалят се такива като теб, дето едва изкарват за хляба, ама си мислят, че като изръсят глупост и всички се връзват. Айде замерГай там другите, дето бачкотиш с тях, може да са доволни, а по-вероятно е боя да отнесеш.
45
0
 
6
 
! Отговори
До 41 преди 1 месец
Как да не вкарват. Я се истипосай в центъра на Лондон и кажи на някое хомо: " Hey gay". Ще видиш в резултат колко бързо ще бъдеш привикан в съда.