Охрана би и души пловдивчанин в бар, защо?

С какво го заслужих, пита пострадалият
62
Охрана би и души пловдивчанин в бар, защо?
Снимка: БГНЕС

Пореден случай на насилие в заведение. Охраната на пловдивски бар е пребила младеж, като потърпевшият твърди, че с нищо не е предизвикал ударите по него. Той даде гласност на случая в социалните мрежи, като публикува и снимки.

"Представям ви резултата от това да си на грешното място в грешния момент. По-малко от час на място, където “не ти е мястото” може да се окаже опасно. Тъй като нямам особена вяра в системата, реших, че то поне някаква гласност трябва да се даде на случката която ме сполетя на 28-ми юли, около 5 ч. сутринта.

В Пловдив съм си, с приятели съм навън. Празнуваше се рожден ден, който в един момент се пренесе от пейките към бара. Не е първия, втория или последния ми избор за бар, но влезнах за кратко за да бъда с приятелите си. Влезнах в SECRETS. Не съм пиян, не употребявам, не съм конфликтен. Който ме познава знае, който беше там - видя. Без обяснение, без предупреждение бях хванат (под мишниците) от 2 охрани, които ме замъкнаха нанякъде. Развиках се и помолих да ми кажат какво се случва. Последваха множество удари. Душиха ме. Събориха ме на земята.

Към този момент просто бях изцяло съсредоточен да се пазя, защото видях, че не са само двама. Над 5 охранителя ме ритаха и налагаха юмруци по мен. За момент даже загубих съзнание. Наистина не ми го побира ума какво предизвика такава крайна агресия. ЗАЩО и с какво го заслужих?! Има ли изобщо оправдание толкова хора да скочат на 1 човек? Всичко се случи толкова бързо, бяха организирани, може би имат опит в този тип нападения, не знам. Извлачиха ме и ме изхвърлиха пред клуба. Аз бит и всичките ми приятели, в шок и изгонени. Искахме обяснение. Мой приятел също получи удар по лицето за дето попита каква е причината за това. Не му посегнаха повторно само защото той веднага сподели, че е инвалид (има сериозна сърдечна операция)", сподели потърпевшият.

Редакцията на Dnes.bg е готова да предостави право на отговор и от собствениците на бара.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


62
Още по темата: Пловдив
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
53
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Причината е ревност, тоя е иневерил на охранителя с друг анаболен тип. Заради стероидите мъжа у семейното ложе е бил бития.
52
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
"бар с охрана! Сигурно и сладкарниците вече са с охрана.Много евроатлантическо и демократично." - В повечето европейски страни, не можеш да сервираш алкохол след 2 и да имаш правостоящи, ако нямаш охрана. Само казвам ... така че си прав.
51
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
"Брат, що не ги наръга с ножката. 10 см острие, вадиш и почваш наред където влезне. Прасетата ще поквичат и ще те пуснат. Другия път да знаеш и да си подготвен." - Ей такива ги имаше и през 90-те години. Завършваха в по околните язовири.
50
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До Анонимен 46 - Да, защото изтръпналите наркомани имат калашници на черно, дето вървят по 10 бона и смао чакат, да ги набие някой и да почнат да стрелят. Не, че разибита чутура и надран като виня ще е успешен стрелец, ама АЙДЕ!
49
4
 
6
 
! Отговори
Що преди 1 месец
се връзвате на нагли лъжи? НИКОЙ НИКЪДЕ НЕ СА ГО БИЛИ БЕЗ НИЩО! Кой знае какви изр0дщини е правил. И к,ъв е тоя рожден ден по пейките? Да вдигат джангър за да не могат хората да спят ли?
48
1
 
5
 
! Отговори
VladTepes преди 1 месец
До АнонименПубликата беше изключително културна и възпитана и нямаше никакви проблеми.
47
4
 
5
 
! Отговори
до 46 преди 1 месец
"""""Някои си мислят,че като са по-яки всичко им е позволено.""""" ------- От 34 години в Бг се прилага и важи Законът на джунглата!!!
46
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Смятай колко трябва да си загубен,за да не може дори полицай да те уредят,а трябва да си пазач.
45
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
И ся, ше им дърпат ли ушите пред строя?
44
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Абе ше набият еди,втори,трети и ще попаднат на някой дето ще се върне с калашника и ше ги направи на пастет!Някои си мислят,че като са по-яки всичко им е позволено.
43
4
 
7
 
! Отговори
Бабана Секиджам преди 1 месец
Сега охраната да се извини на момчето и да обещае, че повече така няма да прави,а момчето да не влиза там в 5 часа сутринта, а да ходи по здрач, някъде към 8-10 когато всичко е спокойно и още всички не са полудели от алкохол и наркотици.
42
2
 
20
 
! Отговори
До Анонимен 39 преди 1 месец
Аз лично съм виждала преди 3-4 години в един бар в София, как без никаква причина охраната изхвърли с шутове и шамари две момчета за да могат техни приятелки да седнат на масата им. Така,че определено тези неща се случват и без причина.
41
2
 
10
 
! Отговори
На Боко делтагарда преди 1 месец
Паш ли боковите чаkaли от Делта Гард?
40
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Чупенето на зъб се води тежка телесна повреда. Зъбите не се възстановяват от само себе си като останалите кости. Охраната като е глупав да чупи зъби сега може да го осъдят за едната глупост.
39
18
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Само като му видиш тъпата физиономия ти става ясно тоя наркоман че си го е изпросил
38
1
 
18
 
! Отговори
Един Българин преди 1 месец
Общината да одруса собственика със солен глоба и при повторно нарушение да го затвори.
37
8
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Аз като го гледам не мисля,че казва истината!Никой няма да започне в бара такъв бой без нищо.не ги оправдавам,но мисля,че този скрива нещо.
36
4
 
7
 
! Отговори
Пня преди 1 месец
А бе и аз ходя на бар понякога ама се държа прилично. Не викам не крещя не се правя на бабаит и не ме бият. Пък за теб чудна работа защо са взели да те набият и изхвърлят.
35
2
 
6
 
! Отговори
емигрант преди 1 месец
голями *** сте в Бг!
34
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Като идеш пиян-залян "от пейките" в заведение, може да те помолят да напуснеш. А като почнеш и да се отваряш, те изхвърлят.