Охрана би и души пловдивчанин в бар, защо?

С какво го заслужих, пита пострадалият
62
Охрана би и души пловдивчанин в бар, защо?
Снимка: БГНЕС

Пореден случай на насилие в заведение. Охраната на пловдивски бар е пребила младеж, като потърпевшият твърди, че с нищо не е предизвикал ударите по него. Той даде гласност на случая в социалните мрежи, като публикува и снимки.

"Представям ви резултата от това да си на грешното място в грешния момент. По-малко от час на място, където “не ти е мястото” може да се окаже опасно. Тъй като нямам особена вяра в системата, реших, че то поне някаква гласност трябва да се даде на случката която ме сполетя на 28-ми юли, около 5 ч. сутринта.

В Пловдив съм си, с приятели съм навън. Празнуваше се рожден ден, който в един момент се пренесе от пейките към бара. Не е първия, втория или последния ми избор за бар, но влезнах за кратко за да бъда с приятелите си. Влезнах в SECRETS. Не съм пиян, не употребявам, не съм конфликтен. Който ме познава знае, който беше там - видя. Без обяснение, без предупреждение бях хванат (под мишниците) от 2 охрани, които ме замъкнаха нанякъде. Развиках се и помолих да ми кажат какво се случва. Последваха множество удари. Душиха ме. Събориха ме на земята.

Към този момент просто бях изцяло съсредоточен да се пазя, защото видях, че не са само двама. Над 5 охранителя ме ритаха и налагаха юмруци по мен. За момент даже загубих съзнание. Наистина не ми го побира ума какво предизвика такава крайна агресия. ЗАЩО и с какво го заслужих?! Има ли изобщо оправдание толкова хора да скочат на 1 човек? Всичко се случи толкова бързо, бяха организирани, може би имат опит в този тип нападения, не знам. Извлачиха ме и ме изхвърлиха пред клуба. Аз бит и всичките ми приятели, в шок и изгонени. Искахме обяснение. Мой приятел също получи удар по лицето за дето попита каква е причината за това. Не му посегнаха повторно само защото той веднага сподели, че е инвалид (има сериозна сърдечна операция)", сподели потърпевшият.

Редакцията на Dnes.bg е готова да предостави право на отговор и от собствениците на бара.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


62
Още по темата: Пловдив
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
А коя е охранителната фирма охрняваща бара?
12
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
"Още докато кажеш или тръгнеш да звъниш, врага омеква." - Омекнал ти е мозъка. Ако имаш 3 охрани насреща и се йерчиш, като тръгнеш да вадиш телефона, ще тане същото, което става и ако се заядеш с 4-5 от "братята" - ще ти вземе телефона от ръката и ще те нашамари. Трябва да си малко по-тактичен.
11
3
 
9
 
! Отговори
бг смешки 2 преди 1 месец
у БГ всичкое възможно защото няма народ и държава !
10
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До Анонимен 5 -Да, ама затова барове без охрана със серизен оборот няма. Пращаш трима, да потрошат ВСИЧКО и си търгват. После върви и се съди.
9
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До Анонимен 6 - В САЩ пристигат между 2 и 7 минути, а ако има патрулна кола зад ъгъла, буквално са там, преди да спре разговора с 911. В България са между 2 минтуи, ако им е платено да те варядят до два часа и половина.
8
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
За 5 години по браове и дискотеки, се налгедах на доста своеволия на охранители. Но имаше и доста провиили се клиенти.
7
1
 
21
 
! Отговори
Георги Илиев Митев преди 1 месец
Отървал се само боя и физическото насилие , защото можеше да го вкарат в някоя банка и да го принудят и кредит да подпише от който нямаше и един лев да вземе . Това се практикува от охранителите подкрепяни от техните работодатели - охранителни фирми .
6
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До БббДа най-добре е да се звънне на 112.Дори човек да се притече на помощ не се знае охраната с какво е въоражена и ти като си без пистолет и желетка да вземат да те застрелят или наръгат.
5
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До Анонимен 2Охраната няма право да бие клиентите. Ако има някаква ситуация която не могат да я решат и не е от техните правомощия да викнат полицията.
4
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
То в тая долна чалга-дупка, какво да се очаква.
3
3
 
27
 
! Отговори
Ббб преди 1 месец
Всички имате телефони. Веднага звъните на 112. Колкото повече души, по-добре. Ако някой те заплашва или се почувстваш в опастност, пак вадиш телефона и звъниш на 112. Още докато кажеш или тръгнеш да звъниш, врага омеква. Но ако не ти е жал за нарушителите, обаждаш й се на 112 без да го мислиш. И за най-малкото нещо върши работа. Звъниш на 112.
2
12
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
100 кила бой - и ше си каже защо са го били без причина :)))
1
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
В България охраната вместо да следи реда тя го нарушава.