4-годишно падна в басейн, настанено е в болница

Басейнът е дълбок 70 см
2 авг 2024 11:45, Стела Стоянова
10
4-годишно падна в басейн, настанено е в болница
Снимка БГНЕС, архив

4-годишно дете е паднало в басейн в Сапарева баня, съобщиха от ОД на МВР-Кюстендил. Инцидентът е станал в четвъртък. На детето е оказана помощ от гости на обекта.

То е настанено в дупнишка болница, а по-късно е транспортирано в столично здравно заведение, но е без опасност за живота. Басейнът е с дълбочина 70 см.

Досъдебно производство е образувано по случая в РУ - Дупница, уведомена е прокуратурата, пише "24 часа".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още по темата: басейндетеболница
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Синът ми на 4 години скачаше в басейна от табуретката.
9
1
 
3
 
! Отговори
Мен преди 1 месец
Кое дете не е падало в басейн чак пък голяма новина нали е живо и здраво ! Родителите му да го гледат повече и то ще внимава вече повече !На морето едно дете се метна в басейна и си сцепи брадата ...социалните ли трябваше да викаме ?
8
3
 
4
 
! Отговори
И преди 1 месец
моя внук заедно с на един приятел сина паднаха. Глътнаха малко вода, извадихме ги веднага. Уплашени бяха, пореваха си и толкова. Чак пък болница...
7
2
 
7
 
! Отговори
Друг Селтак преди 1 месец
До Селянин: чудесно е, че сте се разминали така леко. Сега и на вас някой трябва да ви издърпа ушите, за да бъдете по-внимателни следващия път.
6
2
 
10
 
! Отговори
Селянин преди 1 месец
Световна драма, моя най-малкия падна в басейна за възрастни дето е 2 метра дълбок, почна да се дави, най-близкия чичко го изтегли, издърпахме му ушите и толкова.И хубаво че така стана, научи си урока и сега не се прави на мъж
5
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Каква поредна евроатлантическа драма Дами и Господа...
4
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
"На детето е оказана помощ от гости на обекта." ------------- А родителите къде са били, когато е паднало? Защо, вместо тях, се е наложило гостите на обекта да му оказват помощ? Защо е транспортирано в столична болница, щом е без опасност за живота? Защо се уведомява прокуратурата, а не ДАЗД?
3
0
 
18
 
! Отговори
OMG_Lucker преди 1 месец
"Досъдебно производство е образувано по случая в РУ - Дупница, уведомена е прокуратурата"!!! А аз предлагам да се сезират няколко международни организации- напр. ЮНЕСКО, ООН. Как така, какво е това безобразие?!
2
6
 
7
 
! Отговори
Прокуратурата преди 1 месец
Прокуратурата в Дупница работи върху Първан Дангов и отношенията му с руската мафия, разбирай Галевите и Даниил. Ако още веднъж чуя някой да заплашва с прокуратурата за да си разчиства битови сметки, ще го глобя солено за погазване на конституционниябред
1
7
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Откъдя имат пари за басейни и хотели на село :)))