Двама пребиха мъж пред дома му в Нова Загора

Нападателите са задържани
2 авг 2024 09:00, Стела Стоянова
33
Двама пребиха мъж пред дома му в Нова Загора
Снимка БГНЕС, архив

Двама мъже пребиха зверски възрастен мъж пред дома му в Нова Загора, предаде Нова тв.

На връщане от разходка Живко вижда, че вратата на съседите е отворена, започва да вали и дъжд. Решава да отиде и да попита дали нещо не се случва. Вътре няма никой и той се прибира.

По-късно двамата мъже са отишли да го търсят, тогава нанасят и ударите. Налага се възрастният мъж да бъде хоспитализиран. "Изведнъж скочиха, удряха ме в лицето. Изобщо не го очаквах, за първи път ми се случва", каза той.

Пострадалият мъж обясни, че в квартала повечето хора се познават и често си помагат един на друг. В случая обаче той не познава нападателите си, тъй като те работят в чужбина и се връщат за определено време в страна.

Двамата мъже са задържани за 24 часа. Предстои прокуратурата да повдигне обвинение срещу тях.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


33
Още по темата: побойНова Загора
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
А защо са го пребили :)))
25
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До18 Малко се съмнявам, като се има предвид как излагат средно 50 снимки от вътрешността на къщата, когато продават във Funda
24
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Така е, в България се правим на велики през старците, жените и децата!
23
9
 
6
 
! Отговори
До кирил петков преди 1 месец
Не бъди жалък плоскоземец. Може би по времето на Борисов -Барселонски нямаше престъпност? Той си е приятел с всички нарко-босове обаче Кирил Петков е виновен,че са набили някой дядо.Ехххх копейкиии
22
9
 
12
 
! Отговори
кирил петков преди 1 месец
продължаваме промяната - трябва само още малко ала бала през президента и всичко на парапета ще бъде наред
21
4
 
8
 
! Отговори
Стига цензура преди 1 месец
British police said Thursday they have charged a 17-year-old with murder over a stabbing attack that left three little girls dead and several more in critical condition. Три момиченца - 6,7 и 9 години са починали, още 10 са в критично състояние. След това няколко стотин младежи/хулигани започват да палят коли, да чупят витрини, да хвърлят тухли и камъни по полицаите. Виж, в Северна корея няма такива демократични изблици, там е диктатура.
20
1
 
22
 
! Отговори
алооооо! преди 1 месец
Двама КАКВИ? Двама КАКВИ?! Двама КАКВИ???
19
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
до 19 Симо тека оня ден го арестуваха надрусан до козирката защото се скарал с полицаи. След това вместо да му изпляскат глоба те го закарали в болница защото не е знаел къде се намира. Щял е *** от наркотици. А преди това е бил 6 часа във фейсбук да пише на почитатели и на враговете си. Кой нормален ще си пише 6 часа без прекъсване, ако не е на някакви субстанции? А, имаше един друг по- голям маниак наркомана Любо Жечев. Той 12 часа беше онлайн да си пише с потребители в нета.
18
7
 
22
 
! Отговори
Интегрирахме се с ЕС преди 1 месец
Преди дни в Лондон един евроатлантик уби две деца и намушка още десет, сега в тежко състояние. След това започнаха демократични протести на прогресивната общественост с палене на коли и чупене глави на полицаи. Трябва да призная, че ние българите сме все още доста назад, не възприемаме напълно ценностите на Европа.
17
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Решили са тези двамата да се правят на мъже.На времето имах един даскъл по физическо които беше възрастен но можеше тези двамата да ги нокаутира.
16
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До Анонимен 16 Ха, добър ден! Само да светна тия, които не знаят. В Нидерландия даже и двора на къщата не можеш да снимаш без разрешение. Види ли те някой - звъни на полицията. Следва глоба, а ако нямаш пари задържане. Който не вярва, да пробва!
15
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Може извършителите да са били фенове на симо тека.
14
7
 
21
 
! Отговори
Демокрация е преди 1 месец
При лошите комунисти имаше Народна милиция със здрави и решителни милиционери - аз лично не съм виждал дебел милиционер, после ми обясниха , че всяка седмица имат спортен половин ден - основно бягат. А пред дни гледах как мъжествено двама полицаи се борят да се качат в патрулката. Не им бе лесно, но се справиха - според мен бяха доста над 120 кг.
13
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
до 15 Ако са пренасяли нещо защо ги е нямало на улицата ве, смееешник?
12
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Зозо, в Германия моя брат го прибраха в полицията само защото снимал къща докато се разхождал по улицата. Германка съседка е подала сигнала. Ето това е съсед, ето това е общество, кравар Зозо!
11
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До Анонимен 11Ами ако ще трябва да се пренесат много неща ще я оставиш вратата отворена докато ги пренасяш и няма да я отваряш и затваряш постоянно.
10
5
 
7
 
! Отговори
Eй, преди 1 месец
Зозо, пак доживях да ти сложа +! Преди време съм спрял колата пред нас и си говорим с една дама вътре. Пристига една наистина дърта комунистака, и най-демонстративно се навежда до страничното стъкло за да види коя е вътре. Питам я ,,какво толкова ти е интересно и защо гледаш?" Отговаря ми най-нагло ,,че защо да не гледам" Такива са!
9
12
 
5
 
! Отговори
Зозо преди 1 месец
Тоа любопитния други път пак да влезне в чужда къща :))))))))
8
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
до 9 Вратата е била открехната ве, ***. Кой нормален си оставя вратата открехната докато го няма в къщата?
7
8
 
6
 
! Отговори
Зозо преди 1 месец
До Сър Джеймс... .Ами да дойда да влезна у вас така да поразгледам да не се случва нещо? Ай сиктир!!!