Шофьор загина тежка катастрофа на Пoдбалканския път

Ударили са се лек и товарен автомобил
3 авг 2024 14:43, Елка Василева
9
Шофьор загина тежка катастрофа на Пoдбалканския път
Снимка: БГНЕС

Мъж на 49 години е загинал при катастрофа между лек и товарен автомобил на Подбалканския път в близост до Николаево, повърдиха за БТА от Областната дирекция на МВР в Стара Загора. Движението в района на местопроизшествието се осъществява в една лента.

Инцидентът е станал в 11:45 часа днес в близост до разклона за Николаево. По първоначална информация той е между товарен автомобил "Мерцедес", управляван от 33-годишен мъж, и лек автомобил "Пежо", управляван от 49-годишен мъж. Загинал е водачът на лекия автомобил.

Водачът на товарния автомобил е тестван за употреба на алкохол, отчетен е отрицателен резултат. На мястото на инцидента има полицейски екип. Започнато е досъдебно производство.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
3
 
! Отговори
Алекс преди 1 месец
Винаги съм се чудил на шофьори,които изпреварват рисковано срещу ТИР.Ето го и този,изпреварва в забранен участък.Пазете се.ТИР е много тежка машина.Трудно спира и не може да прави резки маневри.
7
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
манталитета на много хора в тая държава е сбъркан!не е само шофирането, мръсотия, побоища, умишлени палежи, бездомни по..ми.яри ...Тук в чужбина го няма това!!!Ориенталщина!!!!
6
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До емигрант 5 Мерките са контрол с физическо присъствие на полицаите по пътищата и като някой реши да нарушава правилата да го хващат и глобяват. Нарушители има навсякъде но в България всичко е оставено на произвол, не са само пътищата но там е най-опасно и се вижда най-много.
5
0
 
9
 
! Отговори
емигрант преди 1 месец
Елементарни правила не се спазват в тази държава, много е изпростял народа!Няма как да се обясни с друго това, след като се повтаря стотици пъти!!!Държавата трябва да промени нещо, щом досегашните мерки не дават резултат! Поканете експерти от нормални страни, да ви покажат как го правят щом като не можете бе!!!
4
1
 
3
 
! Отговори
IQ 3.14 преди 1 месец
До Анонименсъбота е, по това време каснаковци си бият жените вече
3
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Какво смислено и добре структурирано заглавие. Чак пък от толкова бързане да не се провери заглавието за грешки е неразбираемо.
2
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Шофьорът загинал катастрофата? Ей, за нищо го нямате тоя български език!
1
0
 
17
 
! Отговори
ъъъъъ преди 1 месец
за кво ни е война ?!