Сириец бере душа, намушкан е с нож от сънародник

Борят се за живота на пострадалия
Обновена: 16 сеп 2024 11:42 | 16 сеп 2024 11:42, Стела Стоянова
19
Сириец бере душа, намушкан е с нож от сънародник
Снимка БГНЕС

24-годишен сириец е с опасност за живота, след като е бил наръган с нож от свой сънародник в Харманли, съобщават от  пресцентъра на Областната дирекция на МВР Хасково.

Сигналът е подаден в 15:10 часа вчера, в Районното управление от местната "Спешна помощ". Установено е, че между двамата сирийци е възникнал скандал в района на местния пазар, прераснал в сбиване, при което пострадалият е получил рана в областта на гърба с остър предмет. След преглед, той е транспортиран в болница, в Пловдив с опасност за живота. Нападателят е задържан до 24 часа по заведеното досъдебно производство, допълниха от полицията.

Последният случай на пострадал при побой сирийски гражданин в Харманли е от 12 януари т.г., когато 20-годишен получи наранявания, припомня БТА. Жителите на града периодично организират протести срещу местния Регистрационно-приемателен център (РПЦ) за мигранти с искане да бъде закрит или превърнат в институция от закрит тип. Последното митиниг-шествие срещу РПЦ бе на 6 април т.г.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


19
Още по темата: ножХарманлисириец
Още от Страната
Ограничават движението в тунел "Мало Бучино" по АМ "Струма"
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 дни
ми то докато се гътне тоя двама ще се пръкнат на негово място, не се самоизтребват достатъчно бързо тия бракуваните в главата.
16
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 дни
До Решението - и кой ще осъществява контрол? Понеже имам близки в Харманли специално и съм напълно наясно какво се случва, ножове се продават под път и над път (особено в района на пазара, където не се чува българска реч от месеци насам) а органите на реда излизат само сутрин да се налапат с мазни баници и изчезват незнайно къде. Та питам те пак, как си представяш и кой ще осъществява контрол по забрана мигрантите да носят хладно оръжие?
15
0
 
4
 
! Отговори
глупости преди 2 дни
Не бе те просто така си играят
14
0
 
6
 
! Отговори
Турко-циганска драма преди 2 дни
Няма мир под сянката на алахата!
13
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 дни
До АнонименЩОТО СЕ ГЪЗИМ НА ВСЕКИ ЗАТОВА ! ЗАЩОТО НЕ СИ ЗАЧИТАМЕ ТЕРИРОРИЯ , ОБЩОНСТ И ИНТЕРЕСИ!
12
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 2 дни
В Сирия има ли война в момента не нито в Афганистан но защо ги приемат тогава !?!
11
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 дни
Двама висококвалифицирани сирийски инженери са влезли в спор за ефективността на режещи съоръжения. Единият решил да направи демонстрация, но се е объркал в изпълнението. Това следва да се разглежда като трудов инцидент.
10
0
 
17
 
! Отговори
Свиквайте преди 2 дни
с тези реалности, които са ежедневие за страните от ЕС
9
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 дни
Вчера в ранната след обед беше пълно с хора стълпотворение по улиците на големите градове и в моловете. Половината хора бяха чужденци. Но не говоря за туристи нито студенти нито работещи нито бежанци .Това са хора които живеят тук. Каква е целта на заселването в Бг на чужденци. Ще ги правят гласоподаватели може би. Защо не , българите на никаква провокация не реагират , камоли на заселници !?!
8
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 дни
Пълно е с чужденци в България. Каква е целта. Не са студенти нито работещи нито екскурзиянти нито курортисти нито туристи. Тука живеят. Каква е целта на управниците които са ги поканили ?!?
7
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 дни
ДА СЕ ИЗКОЛЯТ ПОМЕЖДУС И И ДА СЕ СПАСИМ ОТ ТЯХ - ИНАК СПАСЕНИЕ - НЯМАААААААА
6
1
 
26
 
! Отговори
Решението преди 2 дни
Колко пъти да повтаряме, че на пришълците трябва да се забрани да носят ножове, включително джобни ножчета, а също и всякакви други остри предмети, които могат да служат като оръжие? Никой не може да ни държи сметка за това, че се грижим за сигурността в държавата съобразно обстоятелствата. На когото не му харесва, да не идва в България.
5
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 дни
В страната има холера но хората които се опитваме интелигентно да се предпазим като ограничим контактите си с чужденци сме наритвани от българи , които работят в западни супермаркети. В такива вериги липсва каквато и да е култура и етика. Там мразят всичко българско и българите.
4
1
 
16
 
! Отговори
сега от преди 2 дни
бг правителството да обяснят тея какво правят тука и и излиза който влезе нелегално може да остане тук. Мислят ли тези хора с заплатки че допълнително вкарват дивото при нас и ако някой пострада от тез пришълци да съди държавата
3
0
 
20
 
! Отговори
Галя от EmbassyTO преди 2 дни
От безделие и прехранва не се чудят какво да правят. Работещите по 12 ч " европейци", за да ги издържат нямат време за такива занимания
2
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 дни
дебилски истории
1
1
 
28
 
! Отговори
IQ 3.14 преди 2 дни
сирийско айти е намушкало сирийски неврохирург заради рязката промяна в курса на определена криптовалута #тесаситакива