Обвиненият в побой над служител шеф: Той пръв ме удари

Това беше самозащита
17 сеп 2024 09:48, Стела Стоянова
14
Обвиненият в побой над служител шеф: Той пръв ме удари
Снимка БГНЕС, архив

След като мъж разказа, че е пребит на работното си място от шефа си навръх рождения си ден, обвиненият работодател представи своята гледна точка за ситуацията.

Случаят е от преди седмица в Банско, където Васил Гидженов работи като готвач. Вчера пред Нова тв мъжът обясни, че е нападнат в гръб от собственика на заведението с удари в главата и по цялото тяло. След намесата на полицията извършителят е задържан за срок 24 часа.

Още по темата

Собственикът на заведението твърди, че нищо от разказаното от Гидженов не е истина. „Въпросната вечер проявих съпричастност към него, тъй като беше сам на рождения си ден. Вечерта той вече беше пиян. Споменах му, че не съм доволен от работна практика и хигиена, която не спазва. Видимо агресивен, Васил излезе няколко пъти от страничната врата, след което се връщаше”, коментира Стоян Стоянов, работодател на Гидженов.

„Той пръв ме удари. Имам медицинска експертиза и снимков материал. Нормална реакция е при самозащита да го ударя и аз. Майка ми, която живее над механата, дойде да види какво става. Аз бях човекът, който се обади в полицията, а не майка ми”, казва Стоянов.

„Заради естеството на работата ми, няма как понякога да не се стигне до конфронтация, но никога не е имало ескалация на напрежението. Не фигурирам в полицейския регистър. Бивши работодатели на Васил Гидженов са готови да свидетелстват пред полицията и за предишни негови агресивни прояви”, каза още Стоянов.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още по темата: побойработодател
Още от Видео прогноза
Рачев: Идната седмица много слънце и малко дъжд
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
0
 
1
 
! Отговори
Разказвам катоПример преди 1 ден
... но я е ощипала. И че тя - снахата, само отблъснала ръката на свекърва си. Само че свекървата уверява, че снахата не просто е отблъснала ръката й, но всъщност я била плеснала през ръката и тогава тя - свекървата, отговорила на удара с удар. И на следващия ден цялата БАН шумеше "Жената и снахата на академик (името) са се сбили пред месарницата!" Тогава в приземния етаж на къщата на тази свекърва имаше месарница. После им реституираха магазина и това стана повод за допълнителни битки за имот.
13
0
 
0
 
! Отговори
Върви, че разбери преди 1 ден
Кой е крив и кой е прав, когато става въпрос за пийнали хора? Или когато снаха и свекърва не се обичат. Вече ви разказвах за съпругата на наш академик, която изпращала гости до вратата на къщата си на един от основните софийски булеварди. В това време се прибирала снахата, която тръгнала към входната врата без да поздрави. Свекървата твърди, че я е хванала за ръката над лакътя и я попитала "Маргарита, нали познаваш (...имена)?" Снахата обаче казва, че свеки не просто я е хванала над лакътя, но
12
0
 
3
 
! Отговори
Олимпий Панов преди 1 ден
"Лична драма" -шефа пребил "Шефа"-ял суджуци безплатно!))
11
0
 
7
 
! Отговори
Алекс преди 1 ден
Добре се е самозащитил.Готвачът е сериозно бушониран.
10
0
 
3
 
! Отговори
Камиончо преди 1 ден
Мак-помиярщини оригинал.
9
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 ден
Банско е достоен конкурент на Перник. Скоро може и да им вземат титлата.
8
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 ден
Банско! Друго не е необходимо. Хахахах пълни диваци.
7
1
 
1
 
! Отговори
Въпрос към 1 преди 1 ден
Възможно ли е да кажеш нещо умно и интелигентно ? Повторението на нещо изказано от нужника означава само едно МАНИПУЛИРАН си лесно !
6
2
 
0
 
! Отговори
До 4 преди 1 ден
Тя една дума стига за да ви опише какво представлявате. Няма нужда от повече.
5
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 ден
Никога не си и помисляйте че сте европейци. Няма нищо европейско в манталитета ви. Той е бхаратски.
4
12
 
4
 
! Отговори
до 1 преди 1 ден
А ти си поредният *хич не умен* последовател на куклата Копейкин която разполага в празната си глава само с единствената дума *евроатлантик* ! Явно е едно за теб и всички симпатизанти на Копейкин, вие не живеете в Европа,а в ПЕЩЕРАТА на праноглавието !
3
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 ден
Балкански страсти
2
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 ден
П.идираси сър забавляват се :)))
1
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 ден
Каква поредна евроатлантическа драма Дами и Господа...