След куршумите… Красивата Симона живее в кошмар – не говори!

Разследващите кървавата вендета все още не може да я разпитат
24 сеп 2018 20:57,
195
След куршумите… Красивата Симона живее в кошмар – не говори!
Снимка: Facebook

Простреляната красавица Симона Тодорова все ще се бори, за да възстанови говора си. Младата жена има затруднения с произнасянето на думи, след като куршум минава през мозъка й.

Именно това не позволява на разследващите да разпитат блондинката, заради която охранителят Михаил Станчев хвана пистолета и тръгна да убива.

Инцидентът потопи в кръв улицата пред хотел "Бахами" на Слънчев бряг. Именно там Михаил причаква бившето си гадже Симона, с която се разделя месец по-рано. Девойката, родом от Дряново, живее в хотелска стая, осигурена от новия й шеф - хазартния бос Коста Николов-Миджурина. Започва работа при него в казино малко преди вендетата на Михаил.

Още по темата

Във фаталната вечер Миджурина чака Симона да я води на ресторант. Новата му служителка няколко пъти отклонява поканите, но в крайна сметка приема. Паркира лъскав "Мерцедес" пред хотел "Бахами", докато горе в стаята вече е 37-годишният Михаил. Той вдига пореден скандал на бившата си, която го отпраща. Обяснява му няколко пъти по телефон и в съобщения, че не желае да имат връзка и че мечтае за бляскаво бъдеще. Станчев отказва да приеме раздялата. Двамата са живели не повече от месец заедно. В крайна сметка Симона е категорична. Станчев губи почва под краката си и решава да отмъщава. Заканва се да очисти конкурента за сърцето й и напуска хотела.

На излизане вижда току-що паркиралата кола на Миджурина. Отваря вратата към шофьорското място и гръмва боса. Зад него изплашена до смърт тича Симона, опитвайки се да спре бившия си приятел. Следва изстрел в главата й и облечената в кадифена червена рокля красавица се строполява на тротоара.

В момента Михаил Станчев е в ареста в Бургас. Той и адвокатът му Красимир Кацарски нямат намерение да искат по-лека мярка, защото Станчев се страхува от вендета.

"Няма смисъл да искаме по-лека мярка, защото ще ни откажат. Към момента разследването е удължено с 4 месеца, защото има още много работа по случая. Назначени са над 10 различни експертизи", разкрива пред "България днес" адвокатът на стрелеца.

Той и клиентът му смятат да признаят вина, за да се опитат да облекчат присъдата на Михаил. За убийството на Миджурина и опита за убийство на Симона Михаил може да отнесе доживотен затвор. Ако се приемат самопризнанията му, присъдата може да бъде намалена на 20 години, коментират юристи.

"Особено ако се докаже, че е в състояние на афект, за какъвто разказва самият Михаил", смята адвокатът му.

"Пистолетът е негов, законно притежаван. Самият той няма сериозни здравословни оплаквания и проблеми. Но наистина не помни момента, в който е стрелял. Казва, че е загубил представа за заобикалящия го свят", подчертава защитникът.

Според близки до Станчев има друга причина, поради която не иска да излезе на свобода. В ареста е получил заплаха за живота си от близки на убития бизнесмен.

Под охрана, но на свобода в родното Дряново е и Симона. Там тя е ограничила контактите си до минимум. Баща й, който е местният полицейски шериф, се грижи дъщеря му да се възстановява на спокойствие. По-малкото братче на Симона - Тони, което тежко преживява случилото се, също е в ограничен режим у дома.

"Освен от психолог и логопед Симона е следена и от частен лекар, след като оцеля като по чудо. В момента напредва с изговарянето на думите, но много бавно. Затова все още е отложен разпитът й, като се очаква да се срещне с разследващите едва в началото на октомври", коментират от близкото й обкръжение.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


195
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
60
0
 
37
 
! Отговори
V преди 6 години
Капитализъм не е равносилно на чорбаджизъм ;) В Лас Вегас корпорациите отдавна взеха казината от мафията ;) И сека там няма ,,мичурини,, и никой човек не притежава друг под каквато и да е форма ;) Пращайте чорбаджисти като Марешки и Валери Симеонов в парламента и после чакайте те да направят заплатите ,,европейски,, което е против техния чорбаджииски интерес ;)
59
0
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
От кой!? Той е много над.. 1 в сянка. Кой е действителния извършител и това не се знае. Всички други са пионки. Това е една скалъпениа версия, която да издържи пред когото трябва. Използват я защото са наясно че тя повече няма да проговори и едва ли ще помни каквото и да било. И каквото и да и кажат тя ще го приеме за "чиста монета."
58
1
 
32
 
! Отговори
Ванина преди 6 години
До Много кока и белоИнтересно мнение. И как ги разпознавате коя към кой тип е ...надали само по възрастта?
57
1
 
31
 
! Отговори
Парижката фортуна преди 6 години
Разбра ме! Когато мислим по този начин в упрек към околните, че са такива и такива разбирам че хората, които отправят упреква са това. Не може да се каже особенно, когато нямат допирни точки с човек не го познават. Абстрахирам се от разни коментари и написаното в статията. Мотива е друг, но ние не знаем за него. Никой не пръска черепа на някого просто ,така за да провали собствения си живот. Освен, ако не е заставен, принуден по влияние на алкохол и прочие. Тази жена е поръчана.
56
6
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да приемем факта, че е влюбена в този господин. Това прави ли я държанка Знаете ли, колко жени имат млади мъже с 12 години-15 годинибпо-малки от тях? И колко жени са с по-възрастни мъже от тях с 10-15 годишна разлика. Това правили ги не пълноценни партньори един към друг, като те твърдят обратното, когато са заедно, поради този факт. На тях им е повече от хубаво заедно, ако не е така няма да бъдат заедно. Въобще няма да се стига до там да се виждат и чуват да правят секс. Ако въобще имат секс.
55
1
 
33
 
! Отговори
Парижката фортуна преди 6 години
До 82Всеки изказва мнение през призмата на собствените си разбирания и действия. Опс! А дали самите вие не сте това в което обвинявате другите?
54
3
 
32
 
! Отговори
ЦАЦАРАТУРАТА преди 6 години
Саморазправата е престъпление в република българия.(до 85)
53
2
 
51
 
! Отговори
УМЕН ШЕФ преди 6 години
По цял ден "лапате пишкитe" на шефовете си и си мълчите, сега отворихте усти, сякаш наистина имате мнение....ХАХАХХАХ ТЪЖНО!
52
10
 
36
 
! Отговори
ЦИКЛОПА преди 6 години
ЯВНО КАТО СЕ КАЧВАТЕ В СКЪПА КОЛА И ПОЧВАТЕ ДА МИСЛИТЕ, ЧЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРАВЯТ СВИPKИ. ИМАМ НОВИНА ЗА ВАС!НЕ Е НУЖНО ДА СЕ КАЧИШ В СКЪПА КОЛА И ДА ПРАВИШ СBИPКИ.
51
10
 
36
 
! Отговори
ИСТИНАТА преди 6 години
Вие явно като се качвате в скъпата кола на шефа си започвате да му правите дудуци или поне така си го представяте... това е адски тъжно.Съжалявам хората които мислят по този начин.
50
7
 
35
 
! Отговори
ЦИКЛОПА преди 6 години
До ТълкувателКакво ни интересува нас?Ами много просто. Предал си мисловната си дейност и разбирания на правилата дадени от църквата. Тук трябва да се огледаш в собствените си разбирания за света. Живееш толкова спряло и затворено заради предразсъдъци, игнорираш нещата които се случват около теб, но аз имам една истинска новина за теб:Живота се случва около теб и ти го игнорираш... предполагам и ти си поемаш заслуженото. Живот в страх и бедност, никакви шансове за прогрес.Тъжна история.
49
3
 
48
 
! Отговори
ime преди 6 години
Мозъкът има способности да се възстановява след тежки увреди. Дано да попадне на добър специалист и да има жажда да се възстанови. Няма невъзможни неща. Казва се невропластичност.
48
4
 
41
 
! Отговори
До много кока преди 6 години
Идея си нямаш кои жени се качват в лъскавия автомобил на шефа си, нали? Не. Не ти вярвам, че не схващаш. Само ти правиш сравнения с другите жени. Но няма нужда да сравняваш. Уверявам те, че съм наясно коя жена има поведение на лека. Ти също би трябвало да си наясно, щом такива ги намираш. Нали? А аз зная и кои не са такива. Виждам, че там нямаш опит. Пожелавам на нея да се оправи. А ти, ако искаш весел край на личната си история, ще си направиш изводите. Ако не, животът ти си е твой.Лека нощ
47
5
 
48
 
! Отговори
Бай Иван 2 преди 6 години
Абе хора какво корите момичето! Няма неподкупни хора ,има неправилно определна цена или условия.Я вижте само президента на най-могъщата държава каква трофейна съпруга си има!Вие сте тръгнали едно обикновенно селско момиче да съдите.
46
4
 
54
 
! Отговори
гост преди 6 години
И да си намери някое селско момче , като нея в Дряново , да не се занимава с дърти мутри , че пак ще закъса !
45
2
 
47
 
! Отговори
Teo преди 6 години
Дано се оправи момичето и намери стойностните неща в живота. Всичко друго е ала-бала. Всеки прави грешки, особено, когато е млад. За съжаление някой нямат втори шанс. Тя има!
44
4
 
37
 
! Отговори
Много кока и бело преди 6 години
До До много кокаНима твърдиш, че всяко момиче което работи в Слънчев Бряг изкарва парите си със секс?Това е много грешно разбиране насадено от медиите. Жените в Слънчев Бряг ненавиждат евтините отношения също както и ти. Аз не бих правил изводи за това момиче, без да знам нищо около случая и цялата информация е подадена удобно от медиите... Моля те...
43
3
 
56
 
! Отговори
Фатална грешка! преди 6 години
Най-голямата й грешка е, че се е хванала по нейните представи с ***, при положение че е мечтаела за бляскав живот. С нейните дадености е трябвало от самото начало да търси пласмент сред шкeмбелиитe паралии. Влюбеният *** е способен на всякакви изтpeщели изпълнения. Като си решила да си пaчa, бъди пaчa докрай, не разигравай почтеност. Ето докъде води липсата на последователност в занаята. А такъв бляскав живот я чакаше с Миджурина! Цял мерцедес!!!
42
7
 
54
 
! Отговори
До много кока преди 6 години
Нормалните мъже съществуват. Аз съм семейна, с дете.Разликата между леката жена и мен е, че на мен, като ми дотрябваха пари, започнах собствен бизнес, а не се качих в чужда лъскава кола. Но има жени, които си намират друга работа, вместо да се качат в лъскава кола. Така че който иска, намира начин. И ако начинът е достоен, се гордее, а ако не е достоен, може да вини само себе си.Пожелавам ти да придобиеш качествата, за да имаш нормална жена и да направиш разлика с леката.
41
4
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тя сега ще има и страхове невроза освен липсата на говор. Оттук нататък започва нейния осъзнат кошмар. Цял живот да живееш в страх не е живот. Живота и свърши. Така се самоубиват младите от страх.