Дебора притеснена от мярката за домашен арест на Георги

Можел да въздейства на свидетели
31 юли 2024 09:28, Александър Попов
39
Дебора притеснена от мярката за домашен арест на Георги
Снимка: БГНЕС

Георги Георгиев, обвинен, че е нападнал и нарязал с макетен нож Дебора, вече е с по-лека мярка "домашен арест". Тя още не е влязла в сила като ще бъде изтърпяна в Стара Загора. На Георги ще му бъде сложена и електронна гривна. Като допълнителна мярка за процесуална принуда на Георги Георгиев беше забранено да напуска пределите на страната.

Адвокатът на Дебора заяви, че тя е уплашена и разстроена след решението на съда вчера.

"Дебора се притеснява, че той може да въздейства на свидетели, които дори още не са разпитани, а са ключови за разкриване на делото", каза Делян Славов, защитник на Дебора Михайлова.

Той допълни, че делото върви трудно.

"Съдът удовлетворява почти всички искания на защитата на подсъдимия. Така или иначе поради различни служебни ангажименти на защитата, различни процедурни искания делото върви трудно. Следващото заседание е едва след около месеца на 12 септември и други са определи за ноември. Така че дотогава едва ли ще приключи съдебното следствие", заяви пред bTV Славов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


39
Още по темата: георги георгиевдебора
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
А МЕЖДУ 18 И 400 НАРАНЯВАНИЯ дЕБИ ЩЕ ОТГОВАРЯ ЛИ ЗА РАЗЛИКАТА ЗА НАБЕДЯВАНЕ В ПРЕСТЪПЛЕНИЕ... ЗАКОНЪТ ЕДНАКЪВ ЛИ Е ЗА ВСИЧКИ ИЛИ ЩЕ Е КАТО НА ОЛИМПИАДАТА С ТАЙВАНЕЦА И АЛЖИРЕЦА КОИТО СЕ БИЯТ В ЖЕНСКИТЕ КАТЕГОРИИ.
28
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
дЕБОРЧЕТО ИЗВЪРШВАЛА ЛИ Е ВЕРБАЛНА АГРЕСИЯ СПРЯМО ВЪЗЛЮБЕНИЯ СИ И АКО ДА СЛЕДВА ЛИ ДА СЕ ПОЛЗВА С БЕЗНАКАЗАНОСТ.
27
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
POPOW - DGD
26
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Така е при демоКРАДцията -дело дела тинтири минтири /и някой лев / и айде свободен ! - Абе резал ли я е ? -резал - у затворо и Точка !
25
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Някой казваше, че бай ТОШО бил даже националист, а ето ви и негови мисли за укротяване на народа български: "Няма значение какви ще живеят в България - Българи, Турци илиЦигани, важното е да има социализъм, да държим властта." Ако бяй ТОШО беше жив сега щеше да направи Национал Социалистическа Партия, но той е вечно жив и миризлив в неговите посадени ПАРТИЙНИ ЦВЕТЯ - сменят си миризмата накъде вятъра повее. Все едно още не е ясно дали те ще се присъединяват към нова формация или ще се отдалечава
24
6
 
9
 
! Отговори
:) преди 1 месец
Насилниците не може да са под домашен арест. Насила, ако е необходимо ще ги вкарват в затвора.
23
1
 
6
 
! Отговори
Дарител преди 1 месец
До ЧувствителенМога да даря прекрасни ,топли и вкусни фе..лий за "девойката"...
22
4
 
10
 
! Отговори
Тафрова от Лондон преди 1 месец
Палавата джукеса дали има вече страница в Онлифанс?
21
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Този гербажия е престъпник и фашист!! Как ще го пускат ? Та той е извършил сума ти престъпления и не е минала година.
20
5
 
13
 
! Отговори
Хан Крум преди 1 месец
Тоя талибан ще излезе най-големият недосегаем връзкар в България. Какъв му е чадъра журналистите защо не разследват?
19
4
 
9
 
! Отговори
Агент 007 преди 1 месец
Това е един от службашките сводници нормално е да го пуснат в БеГето поне е нормално.
18
5
 
15
 
! Отговори
Проблем преди 1 месец
Са той ако си поръча про с титутка и тя ако случайно се появи на адрес
17
11
 
22
 
! Отговори
Стамбулска Конвенция преди 1 месец
Първо бяха 400 РАНИ, да точно така беше. После станаха 400 шева. След това медиите писаха за 37 наранявания, сега бройката им спадна до 18. По медиите не спират да пишат какво казала Дебора... какво си помислила... как се приитеснила. НО НИТО ДУМА ОТ ОБВИНЯЕМИЯ. Да не е ням ? Или са го принудили да мълчи, щото ако заговори и може да се окаже че тоя толкова опплюван кръчмарски портиер няма нищо общо с раните на Дебора, което по това време е имала ТРИМА люббовника. ТЯХ ще разпитат ли ?
16
2
 
5
 
! Отговори
до 15 преди 1 месец
Той именно затова е толкова богат защото после ги изкарва тия пари по две. За какво мислиш са тия фондации Отворени общество и подобни, точно за да контролира масите.
15
0
 
8
 
! Отговори
Мънго Джери преди 1 месец
Нали има електронна гривна и се знае местоположението му в реално време.И на какви свидетели ще повлияе,след като са били сами.За какви показания става въпрос толкова?Явно ще се косвени,кой какво е чул,какви са били взаимоотношенията им.Клипа явно е подарък от един известен певец,върху който скоро се нахвърли другата Дебора фолк звезда,че е използвано името и,а певецът,известен като откривател на млади таланти и отговорил,че това и е името по лична карта.
14
14
 
8
 
! Отговори
Справедлив преди 1 месец
За едно подстригване няма как да влезеш в затвора. 1000 лева глоба максимум даже и това е много.
13
4
 
4
 
! Отговори
До 10 преди 1 месец
До Фикси Не бъди наивен. Ако Сорос раздаваше парите си безразборно на някакви фусти и селски бекове по света, просто нямаше да е толкова богат и отдавна ще е фалирал.
12
6
 
32
 
! Отговори
Аз преди 1 месец
Това, че момичето не е читаво не дава право на никой да и посяга по такъв начин! Естествено, че мястото на този не е сред хората!
11
5
 
14
 
! Отговори
Х преди 1 месец
за бай Г всички жени са к урви, защото една го е изоставила или му е изневерила. Нито за миг не търси вината в себе си. Все пак той има п ишка! :D
10
6
 
17
 
! Отговори
:-) преди 1 месец
Медиите се усетиха, че осъдителната присъда изобщо не е сигурна. Спряха да наричат Георги ,,изверг'', ,,насилник''. Току-виж ги е осъдил.