Майката на Ноле: Условията в хотела са ужасни, има хлебарки

Държат го като затворник, заяви тя
Обновена: 7 яну 2022 10:01 | 7 яну 2022 10:00, Нели Христова
113
Майката на Ноле: Условията в хотела са ужасни, има хлебарки
Снимка: БГНЕС

"Държат го като затворник, условията са ужасни. В хотела, ако това може да се нарече хотел, има хлебарки, храната е ужасна". Това заяви майката на Новак Джокович Дияна относно центърът за настаняване на бежанци в Мелбърн, където световният номер 1 в тениса бе настанен, след като му бе отказано да влезе в Австралия.

Още по темата

Джокович ще трябва да изчака във въпросния център до понеделник, когато съдът ще разгледа неговата жалба срещу отказаната му виза и ще бъде взето крайно решени дали той ще може да участва в Откритото първенство на Австралия. "Говорих с него преди няколко часа, той е добре, разговаряхме за няколко минути. Опитваше се да заспи, но не можеше. Можете да си представите как се чувствам като майка, чувствам се ужасно през последните 24 часа. Държат го като затворник не е честно, не е човешко. Надявам се той да остане силен, ние също се опитваме да му дадем сили. Надявам се да спечели", сподели Дияна пред медии и фенове на Джокович в Белград.

Бащата на тенисиста Сърджан определи действията на Австралия като "политически". "Новак е Сърбия и Сърбия е Новак. Това няма нищо общо със спорта, това е политическа атака. Няколкостотин милиона души от Запада не могат да понесат, че Новак е най-добрият спортист в света. Като унижават Новак, те унижават Сърбия и сръбския народ", каза Сърджан, който сравни сина си с Исус Христос и Спартак.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


113
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
53
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Свободен е да напусне Австралия. Щом е готов да спи с хлeбарките, явно има интерес, да не го мислим.
52
2
 
10
 
! Отговори
101 преди 2 години
Хлебaрки ама австралийски не сръбски
51
10
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Айде стига е ревал. Отишъл е по желание там да лапa мангизи. Ще спазва месните закони и изисквания...НЕ Е СПЕЦИАЛЕН, колкото и на някой хора по долу да им се иска!
50
12
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Много сте по-долу от Новак, за да го хулите. Той за момента има всичко - пари, слава, семейство, родина, която го подкрепя, най-важното - отличен генен пул. Акъл и жилава физика. Така че може да си позволи да се изправи срещу системата. Вие се погледнете в огледалото и си дайте сметка кои сте и къде се намирате.
49
1
 
15
 
! Отговори
Дънди Крокодила преди 2 години
В Австралия няма хлебарски, виж тарантули и други отровни гадини може и да има в хотела.
48
11
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Надявам се това, което се случва с него, и то пред целия свят, ДА СЪБУДИ "заспалите" !!! Wake up, ХОРА!!!
47
16
 
28
 
! Отговори
Владо преди 2 години
Спартак и Христос, защото спи в гаден хотел, вместо в луксозната си вила. Той е отишъл за пари в Австралия, но като отидеш в дадена държава се съобразяваш с правилата там. Като не му оттърва да си седи в Белград. Там за съжаление няма турнир с милиони долари награден фонд.
46
3
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
То и Ицата беше велик футболист ама това не му даде и грам разум, нали !!! извън футбола става само за реклами с Рачков.
45
9
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Мдааа, бащата на Ноле е пълен психопат. Новак бил Христос.............ХО-ХО-ХО.
44
2
 
21
 
! Отговори
Щерю преди 2 години
Един мъж завъдил хлeбарки. Нищо не помагало да ги изгони. Приятел го посъветвал, да се развика по ъглите, че няма храна в къщата. Така хлeбарките разочаровани щели сами да си тръгнат. Така и направил. Прибрал се вкъщи и се развикал:- Нямам хляб, отивайте си! Храната свърши, отивайте си!И легнал да спи. Посред нощ усетил гъделичкане по краката, отворил очи и какво да види. Няколко хлeбарки и една филия хляб: - Хазяин, ставай! Донесли сме ти хляб да ядеш.
43
15
 
5
 
! Отговори
Димо преди 2 години
Тва сегашните българо сте отвр.атителни зл.оби затова ще си останете нещастни още 10г и умните и кадърни българи ще ви изоставят сами да се оправяте в ко.чината ...
42
10
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Абе как пускат Радеф и Деса в чужбина като и те са като Ноле без имунизация?
41
19
 
6
 
! Отговори
Гъцо преди 2 години
Охоо, *** :)Ковидари.Плюят по Ноле :)А Ноле е най-великият.
40
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
неофашистите така наказват за неподчинението... реват за Китай, ама тия примамват и отвличат както им скимкне...
39
7
 
15
 
! Отговори
киро Лъжеца преди 2 години
Ауууу, мама се е загрижила да не го налазят дамски буби детенцето. И храната много лоша била, ми да вземе да го накърми!
38
1
 
2
 
! Отговори
12664 преди 2 години
...относно центърът.....центърЪТ, -ЪТ??? ***!
37
10
 
3
 
! Отговори
АнонимеН преди 2 години
ТАМ МУ Е МЯСТОТО И В ЗАТВОРА СЪЩО!!! ЩЕ ОТКАЗВА ТОЙ ОТ БЛАГОДАТНАТА ВАКСИНА НЕЙНА СВЯТОСТ И ЩЕ ЛЪЖЕ В ФОРМУЛЯРИТЕ ЗА ВИЗА БЕЗСРАМНИКА!
36
13
 
14
 
! Отговори
158 преди 2 години
Абе кой им плаща на тия *** да плюят по Джокович под всяка статия!? Или във ваксините има нещо дето води до пристрастяване и бълване на глупости!? Браво на Новак. Той ще се превърне в символ на борбата срещу принудителната ваксинация! Всички други известни личности се скриха в миша дупка или се превърнаха в платени проваксъри.
35
6
 
8
 
! Отговори
ДДРОнег преди 2 години
Лошото е, че доброволно се разделихме и враждуваме ваксани срещу неваксани !!!___а трябва да се обединм за съвместни действия срещу дискриминационните действия на правителствата по целия свят !!!
34
9
 
7
 
! Отговори
факт преди 2 години
Дано го ухапе някой паяк , или друга отровна животинка, да му приключи на тоя лигавщините