Ню Йорк е градът, в който живеят най-много милионери

За последните 10 години броят им се е увеличил с 48%
128
Ню Йорк е градът, в който живеят най-много милионери
Снимка: Pixabay

Според последни данни милионерите в Ню Йорк за последните 10 години са се увеличили с 48%.

Ню Йорк остава градът, в който живеят най-голям брой богати хора не само в САЩ, но и в света. Според доклад за богатството  на  консултантската  фирма за инвестиционна миграция Henley & Partners и глобалнатa компания New World Wealth в Голямата ябълка живеят 350 000 милионери и 60 милиардери. Тук има и най-много сантимилионери в страната - 744.

Районът на залива на Сан Франциско е на второ място. Там живеят повече от 305 000 милионери, 675 сантимилионери и 68 милиардери. Благодарение на хората с много пари, които живеят в  Сан Франциско, градът отбелязва 82% растеж през последните  10 години, предаде БНР.

В челната петица след Ню Йорк и района на Сан Франциско се нареждат Лос Анджелис,Чикаго и Хюстън.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


128
Още по темата: Ню Йорк
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
114
0
 
1
 
! Отговори
Хм... преди 4 седмици
НЕ СТАВА с честен труд.... Няма как . За да си милионер трябва здраво да лъжеш и ограбваш тези около тебе, да им крадеш личните данни и да ги продаваш, да експлоатираш нечовешки трудът им и да служиш предано на господарите си с повече пари от теб или с политическа власт...... А за да си милиардер не трябва да имаш сърце или някакви човешки скрупули... Всичко е бизнес в съвременния свят. Всичко е ПАРИ.....
113
0
 
0
 
! Отговори
Наздраве преди 1 месец
.и най депресираните хора на планетата
112
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Тези които най много критикуваха кой как охолно живеел, бре как така. Кадафи, Садам, за Украйна казваха, че имали златни тоалетни в президентството, въобще за всички, а се оказва, че крадеца вика, дръжте крадеца. Тцтцтц.
111
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Но е един градътe със най много бездомни,над 50000 са
110
1
 
0
 
! Отговори
Салем преди 1 месец
Скоро ще въведат базов доход за да получите ще изпълнявате условия.Ежемесечна ваксинация докато паднат зъбите и поникнат люспи ще пиете урина ще ядете мухи и не повече от 10 крачки щото чип в кръвта ще ви заземи за вечни времена в 15мин.пеш периметър зона от тази в която се намирате днес.Америка се бега 2 начина Самолет бригада или кактусите Месико-Тихуана и през телената ограда,вместо плуване по Рио гранде
109
0
 
1
 
! Отговори
до 113 преди 1 месец
До Ано Прав си, но да преследваш мечти без конкретно ефективно инфо не става колко и да се мъчиш да отсейваш булшита в нета без сламка от извора
108
0
 
2
 
! Отговори
Ано преди 1 месец
Следвайте неотклонно и живо мечтите си Вие сте единственото препятствие и ограничение пред себе си Вие може да успеете навсякъде стига да поискате Много се евакуираха от локвата с утаена TИHЯБГ Не позволявйте слузести долни създания да ви определят съдбата,да ви внушават и казват Вие какво можете.Вие сте творци създатели и можете всичко,което поискате От вас зависи всичко! Не е казано,че ще е лесно Вашата роля е ДА не спирате да мечтаете Да вярвате в себе си и ДА решите.
107
0
 
2
 
! Отговори
Глупости преди 1 месец
Пишете за Австралия. Сидней - всички които имат жилище са милионери. Мелбърн - Също, Бризбаейн - плътно зад тях.... Ами това са поне 18 милиона милионери ... ххахахааххахах
106
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Въпреки че в града живеят най-много милионери по улиците бродят хиляди бездомни хора нямащи пари да си платят наем на квартира и въпреки това има много жилища които са необитаеми от хора а в тях може да се живее.
105
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Нормално. САЩ от много години ограбват целия свят.
104
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Как пък милионерите са предимно в САЩ, явно добре са се ошлайфали в далаверите и лицемерието.
103
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До Анонимен Ами ако има милионери и милиардери, кой притежава сградите и земята? Само банки владеят 90 % от имотите. Много теглат но не немогат да върнат заема и банката прибира.
102
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До bl 150 бона ама за колко години. Президента Байдана е на 120 бона за 1 година и като спаднеш данъка който е 80 % та няма такива заплати.
101
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Ами ако има милионери и милиардери, кой притежава сградите и земята? Защото гледах клип, мръсотията и рушенето на места там е ужасно, мишки и плъхоци пъплеха из улиците и сградите, нали са богати, защо са си осраааали града и не го поддържат?
100
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Тези, които възхваляват гнилата ябълка, очеизвадно не са били в Ню Йорк - най-боклучивия американски град, което твърдят и самите янки.
99
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
И като за последно,ще Ви кажа,че и тук и там само с "ръчен"труд се става гърбат но не и богат.Треба си и пипе в главата.Не само мечти.
98
2
 
5
 
! Отговори
bl преди 1 месец
Какво сте се хванали за това $150000. Че то въобще не е висока заплата. Истински висока заплата е тази, която вземат 1% от населението. Даже в бедна Англия тази заплата е £150000, което се равнява на $190000. За да се живее без свиване в Ню Йорк сигурно трябват поне $300000.
97
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
И като за последните,ще Ви кажа,че и тук и там само с "ръчен"труд се става гърбат но не и богат.Треба си и пипе в главата.Не само мечти.
96
4
 
7
 
! Отговори
Розалия преди 1 месец
Ню Йорк мой любим, някой ден ще се върна в бляскавата ти прегръдка...
95
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Истината е такава,каквато е.Дори Илон Мъск,(все още най-богатият човек на Планетата)по едно времето,беше решил да мести бизнеса си извън САЩ.Погледите му бяха към Чината,ама нещо му загатнаха,за ЮАР,и разплакаха Майка му и той се отказа.