Камала с невиждан над 20 г. скок в рейтингите, води на Тръмп

Тръмп не мисли, че би се кандидатирал отново, ако изгуби президентските избори
23 сеп 2024 07:52, Александър Попов
182
Камала с невиждан над 20 г. скок в рейтингите, води на Тръмп
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Бившият американски президент и настоящ кандидат за нов мандат Доналд Тръмп заяви, че не мисли, че би се кандидатирал отново през 2028 г., ако не успее да се върне в Белия дом на изборите тази година, съобщи Асошиейтед прес.

„Не, няма. Мисля, че това ще е всичко, това ще е всичко“, каза Тръмп, когато журналистката Шарил Аткинсън го попита дали би се кандидатирал отново.

Коментарът е забележителен, защото изглежда, че Тръмп отхвърля възможността да се кандидатира за четвърти път и защото той рядко признава възможността да изгуби законно изборите.

През 2028 г. Тръмп би бил на 82 години, с година по-възрастен, отколкото е в момента настоящият президент Джо Байдън. Байдън се оттегли от надпреварата след катастрофалното участие в дебат и след месеци на атаки от Тръмп и други републиканци, че е твърде стар и ненадежден за поста.

Проучвания на общественото мнение, проведени по поръчка на телевизиите Ен Би Си и Си Би Ес, публикувани в неделя, показват, че кандидатката на демократите, вицепрезидентът Камала Харис, взима преднина пред републиканеца Тръмп.

Анкетата на Ен Би Си дава на Харис преднина от 5 процентни пункта. От 1000 интервюирани избиратели 48 процента са заявили, че имат положително отношение към Харис при едва 32 процента през юли – най-високият скок, регистриран в рейтинга на политик в проучване на телевизията след този на Джордж Буш Младши след терористичните нападения на 11 септември 2001 г.

В анкетата на Си Би Ес Харис води с четири пункта – 52 процента срещу 48 процента за Тръмп при възможна грешка от плюс-минус два пункта./БТА

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


182
Още от САЩ
Светът тръпне: Зеленски е в САЩ, какъв е военният му план за победа?
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
96
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 часа
Обратното е,но със софтуера отчитат гласовете на Камилата над 1%,а за Тръмп са 0,8.Пак се подготвят с алабала демоНкратите да сложат своя марионетка,за да въвеждат дигиталното робство.
95
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 часа
До 90 с ник Православна:Знаеш ли,че ще гориш в ада за подигавка с Бога?!Със светената вода така не се прави!От редакцията защо не триете коментарите на такива вещици?!Ако не ги триете и ги толерирате ще си навлечете и вие божия гняв!!!Егати какви същества пишат коментари тук....
94
2
 
1
 
! Отговори
Михаил преди 2 часа
Напълно легитимна си е. Мога да ти пусна Конгреса на демократите. В Щатите нямат нашите проблеми с Конгреси и съдебни регистрации. Байдън се оттегли в нейна полза.Тук си имаме Пеевски. ЦИК. ЦИРК.
93
1
 
4
 
! Отговори
Камала е нелигитимна преди 2 часа
Даже на предварителните избори ( preliminary) никой демократ не е гласувал за нея, а за Байдън!!
92
4
 
2
 
! Отговори
Михаил преди 2 часа
Е, то внезапно стават чудесата. Една стилна жена на фона на луд, дето така оправи Америка, че Мексико отказа да строи стени заедно с него :)И тя си води жената, тихо и кротко, във всички ключови щати. ;)
91
1
 
2
 
! Отговори
Откакто Путин преди 2 часа
Каза, че тя е неговия кандидат и скочи веднага рейтинга..хмм
90
0
 
5
 
! Отговори
Хаха преди 2 часа
3,5 години на Камила не можа да и скочи рейтинга..сега пък внезапно ;)
89
3
 
1
 
! Отговори
Михаил преди 2 часа
Рейтингът на Харис е като нашите дето ги гледаш по Сутрешния блок. Ти можеш да гледаш дългите крака на Трифонова, но Райчев си тежи. Като ти казват, че ГЕРБ печели и си печели. Като ти казват, че Харис печели и си печели. :)
88
4
 
2
 
! Отговори
Православна преди 2 часа
Камала Харис е толкова лъчезарна, защото на големите християнски празници се подмива отдолу със светена вода за полово дълголетие и вагинална свежест в прослава на Господа Бога Вседържател.
87
1
 
3
 
! Отговори
Тръмп просто преди 2 часа
Не е човек на Дълбоката държава! Той е опасен за нея, ей богу вече два пъти се опитаха да го убият, след като не можаха да го арестуват използвайки съдебната система!
86
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 часа
Този рейтинг на камала,по данни на радио 'Ереван" ли е.
85
4
 
1
 
! Отговори
Михаил преди 2 часа
Да де, но нея псевдо снайперисти не я дебнат. Сикрит Сървис ли са аматьори или....Абе тоя подпали Капитолия. Все едно българите да щурмуваме президенството!!!Жена е, чернокожа, и? Звучи разумно. На мен ми прилича на Йотова. Е, като е Вице???И дай да хулим.
84
2
 
3
 
! Отговори
След като разбрах преди 2 часа
Че в САЩ всеки ( нелегален) може да гласува без да покаже паспорт ( лична карта), за мене този popularity vote е без значение! Той си е напълно манипулиран, след като НЕ граждани могат да гласуват..
83
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 часа
До Анонимен 74 Ако Камала спечели, до следващите избори със сигурност никой вече няма да иска да ходи в САЩ. Вече мизерията е тотална в големите им крадове с катуни на нелегални и наркомани, обири на магазини и т.н. Бях в Лондон през 2018. Беше нормален с много индийци и пакистанци в ситито, но иначе супер град. Сега в центъра все едно си насред граничен град между Пакистан и Индия- пълно гето с куп жени в индийски носии, мъже в индийски носии, фереджета. Бял се вижда 1 на 100.
82
0
 
3
 
! Отговори
фАКТ преди 2 часа
С Камалата войните ще се засилят и увеличат
81
0
 
4
 
! Отговори
CNN преди 2 часа
Си е медия на Демократите! Какво друго ще кажат??
80
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 часа
"И това й дава победата отсега. Отвя го и на дебата." - Как? Дебата беше meh и за двамата. А после Харис каза, че искала "реванш", все едно го е загубила.
79
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 часа
До 75 - С кое точно се изложи? Цитира новините. В Спринфилд е имало репорти за ядени котки, а има и стотици катастрофи предизвикани от мигрантите, на които са раздали книжки - но шефът на полицяита казал, че няма "достоверни" рапорти". То и едно време ни казваха, че няма мафия в БГ и нямало оплаквания, ама имаше пред 4 дена убийства и мутрите фърчаха с по 15 души охрана, понякога въоръжени и с автомати.
78
0
 
2
 
! Отговори
До 77 преди 2 часа
Така е, в САЩ е важно електорал коледж кой ще избере! Хилъри имаше повече гласове на попюлерити воте също, но представителите на electoral colledge избраха Тръмп!
77
4
 
3
 
! Отговори
Михаил преди 2 часа
Ами Демократите имат усет. На Лудия противопоставиха Харис.Ще бъде прецедент в историята на Щатите. И това й дава победата отсега. Отвя го и на дебата. Демократите оттеглиха Байдън и чудото стана за дни. Започна да печели в чисто републикански щати, макар и с малко.И онзи с перчема заигра като Кенеди. Абе кой снайперист ще ти пропусне голямата кратуна, е??? :)Инсценировки, но Камала Харис печели. Тръмп играе жертва, тя играе себе си. Там е разликата.