Нови обвинения за насилие срещу Тръмп, той пак обижда Харис

Камала го определи за "фашист", тя имала ниско IQ
24 окт 2024 11:30, Инна Ангелова
53
Нови обвинения за насилие срещу Тръмп, той пак обижда Харис
Снимка: ЕПА/БГНЕС

Доналд Тръмп ескалира личните си обиди срещу Камала Харис на митинг в сряда вечерта в Джорджия, тъй като той е изправен пред нарастващ контрол заради съобщенията за възхвалата му на Хитлер и предполагаемите сексуални нарушения.

"Тази жена е луда", каза бившият президент на събитие в предградието на Атланта, организирано от Turning Point USA, крайнодясна младежка група. Той каза, че избирателите трябва да се изправят срещу вицепрезидента и да й кажат: "Ти си най-лошата в света. Никога не е имало някой като теб. Светът ни се смее заради теб".

Митингът в Джорджия също дойде след изненадващата реч на Харис във Вашингтон в сряда, когато тя заклейми бившия президент като "фашист", който иска "безконтролна власт". Джон Кели, бивш началник на кабинета на Тръмп и пенсиониран генерал от морската пехота, каза пред New York Times тази седмица, че смята, че Тръмп отговаря на определението за “фашист“ и "със сигурност е авторитарен". Той също така каза, че Тръмп многократно е коментирал: "Хитлер също е направил някои добри неща".

Тръмп не спря и с нападките към Харис и по време на интервю пред CBS, казвайки, че тя е "с нисък коефициент на интелигентност".

Кандидатът за президент е изправен и пред сериозни обвинения в сексуално насилие над модел, с когото се твърди, че се е запознал чрез Джефри Епщайн, пише The Guardian. Това идва по-малко от три седмици преди важните избори в САЩ.

Случката е от 1993 г., а Епщайн е запознал Тръмп и моделката. Кандидатът за президент отрече тези твърдения.

Разказът на Стейси Уилямс върна светлината на прожекторите върху много жени, които са обвинявали Тръмп в сексуално неправомерно поведение през цялата му кариера.

Уилямс каза още, че през 1993 г. Тръмп изпратил на нейния агент пощенска картичка по куриер, показваща въздушен изглед на Мар-а-Лаго, неговата резиденция и курорт в Палм Бийч. На гърба на пощенската картичка е написано на ръка: "Стейси, твоят дом далеч от дома. С любов, Доналд“.

Стейси Уилямс,която е на 56 години и живее в Пенсилвания, преди това направи някои разкрития в социалните медии, но обяви подробностите за предполагаемото нападение в понеделник пред групата Survivors for Kamala, която подкрепя кандидата на демократите Камала Харис. Групата публикува в New York Times обръщение, подписано от 200 оцелели от сексуално и основано на пола насилие, което има за цел да послужи като напомняне, че Тръмп беше признат за виновен в сексуално насилие в съда.

Последните обвинения повдигат нови въпроси за връзката на Тръмп с Епщайн. Двамата се познават от десетилетия и бяха снимани на едни и същи светски събития през 90-те и началото на 2000-те години, преди Епщайн да се признае за виновен във Флорида през 2008 г. по обвинения за набавяне на непълнолетни за проституция.

The Guardian припомня, че Тръмп е споделя, че се познава с Епщайн и го определя като "страхотен човек" и добави, че е "забавно да излизаш с него".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


53
Още от САЩ
Пиян шофьор за малко не помете кортежа на Камала Харис
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
46
0
 
0
 
! Отговори
Тетст! Тест! Тест! преди 1 час
тя е "с нисък коефициент на интелигентност" - лесно се опровергава с IQ тест на живо!
45
0
 
0
 
! Отговори
камила ХА-ХА–Харис преди 1 час
Няма как да се обиди! Тя не е от тия дето разбират какво става около тях и няма начин!
44
0
 
0
 
! Отговори
az преди 1 час
До Анонимен Странни хора сте вие?! Казвате, че в щатите не е имало фашизъм, но ги наричате ФАЩ?! Нека уточня: съгласен съм, че там не е имало фашизъм! Но това не означава, че там не е имало (а и сега "вероятно" има) фашисти! Конкретно за Тръмп: не знам дали е с фашистки убеждения, но през своя мандат упорито се опитваше да диктува всичко!
43
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 час
Ами казал Истината човека, без да я завоалира! -))))
42
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 часа
Нека пак обясним на нашите "евроатлантически партньори" зад океана, що е то фашизъм. Щото гледам много ги бъркат тия понятия (и няма как да не ги бъркат като само са чели или чували за тях). Фашизъм е срастване на държавата с икономиката (бизнеса). Нито повече, нито по-малко. Пример: Италия на Мусолини, и отчасти Германия на Хитлер. Никога по времето на Тръмп не е имало фашизъм. Така, че да си преговорят хубаво историята краварите, и пак да заповядат!
41
1
 
5
 
! Отговори
а преди 3 часа
Ей,не свършиха тия ,,изнасилени",опипвани и ухажвани женици!Май на стари години тая,поредната,доста е закъсала-от към слава,и по-лошо -за пари!Смешни,много смешни,с тия измислени историйки!
40
1
 
1
 
! Отговори
Неам ко да река преди 3 часа
Ама ще кажа, че С тези хамериканката, многу ша му са й сваляла на Дончата, ама неуспешно. То си личи по женската отмъстителност.
39
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 часа
Ще победи!Американците харесват насилието!
38
1
 
1
 
! Отговори
Христо Христов преди 3 часа
"Тръмп беше признат за виновен в сексуално насилие в съда." - я дайте линк, да не казвам че лъжете!
37
1
 
3
 
! Отговори
Реалност преди 4 часа
Поддръжниците показват позициите на двамата Тръм срещу Камала = Мъск срещу Еминем . Къде е интелекта на всички е ясно .
36
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 часа
Тръмп - президент!
35
1
 
5
 
! Отговори
баба яга преди 4 часа
намерете книгата на камила харис и вижте IQ то и ..... четиво за високо интелегентни краваролюбители ...през няколко бели страници по едно изречение , вижте кой се натиска да управлявя "демократичния" свят
34
1
 
4
 
! Отговори
дезинформатор преди 4 часа
Еййй, дожалява ми за женицата. Защо не отива да си гледа домашните задължения, а е все в устата на дъртия прч?
33
6
 
8
 
! Отговори
Политкоректен преди 4 часа
Ех, колко лош човек. Пък хората си го обичат. Не щат добрата камилка.
32
10
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 часа
тоя *** няма ли кой да го сложи в затвора най-после, където му е мястото?!?
31
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 часа
Тя наистина е луда, това не са нападки, а медицински факт. И за Байдън отдавна се знаеше, че е с деменция, докато демократичните мис ирки измукваха медицински картони и мнение на "специалисти" че не е така, Байдън ежедневно ги опровергаваше. Стигна се до там, че докато демократите лъжеха като разпрани за стареца, ръководството на партията го смениха след поредните грандиозни изцепки. Байдън каза че само Господ можел да го смени и демократите го смениха...
30
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 часа
До пияница мистикПАК СИ ЗАБРАВИЛ ХАПЧЕТАТА СУТРИНТА...
29
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 часа
Нашите крадци , да се подготвят да си понесат последствията
28
8
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 часа
Не може толова много държави вече да са в БРИКС ,а Америка да се прави все още на хегемон .Свърши тая . Както Путин каза -НАТО в границите от 1991 година .Светът вече е различен .
27
4
 
3
 
! Отговори
пияница мистик преди 5 часа
До Анонимен 21 === Нали знаеш, че за да си успешен и да имаш приятно обкръжение е нужно да подбираш приятелите си по ума, а не по расата или цвета на кожата. Предполагам знаеш как се наричат такива като теб. Навремето сигурно щеше да си член на ККК :))) И не се бой, природата празно не търпи. Както населението ни намалява, след време България ще е като в Европа и САЩ. Ще се напълни с роми, мигранти пакистанци, африканци, сирийци, китайци и т.н. Тези апартаменти за какво се купуват? :)))