Зеленски заяви, че Русия е претърпяла големи загуби

Според украинския президент Москва изпраща нови сили към страната му
Обновена: 12 мар 2022 16:18 | 12 мар 2022 16:18, Веселина Йорданова
296
Зеленски заяви, че Русия е претърпяла големи загуби
Снимка: БГНЕС

Украинският президент Володимир Зеленски заяви днес, че Русия изпраща нови сили в Украйна, след като е претърпяла най-големите си, както той каза, загуби от десетилетия, предаде Ройтерс.

Още по темата
Зеленски каза също, че е разговарял с германския канцлер Олаф Шолц и френския президент Еманюел Макрон за оказване на натиск върху Русия да освободи кмета на украинския град Мелитопол, който според украинските власти е бил отвлечен вчера от руските сили.

В телевизионно обръщение Зеленски призова Русия да спазва договорено примирие, за да се извърши евакуирането на хора от обсадения пристанищен град Мариупол, след като обвини Москва за провала на предишните опити. (БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


296
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
227
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Абе не ме интересува какво казва шута, пуснете руските ТВ...
226
5
 
9
 
! Отговори
БЕН преди 2 години
Безмислен отпор, Украйна ,след месец ще бъде руска територия.Всяка оръжейна помощ ще бъде унищожена в зародиш.
225
13
 
15
 
! Отговори
kireza преди 2 години
ТЪЖНО МИ СТАВА,КОГАТО ПОДКРЕПЯТ ЧОВЕКА КАТО НАРКОМАНЪТ ЗЕЛЬО,ПРЕДАЛ ЧЕТИРИ РОДИНИ - УКРАЙНА,КЪДЕТО СЕ Е РОДИЛ,РУСИЯ,КОЯТО МУ Е ДАЛА ЕЗИКА,ИЗРАЕЛ,КОЯТО Е ЕТНИЧЕСКАТА МУ РОДИНА И СССР,КЪДЕТО СЕ Е РОДИЛ ....НАРКОМАН,ЗАСЛУЖАВА ДА ВИСИ НА НЯКОЙ КЕСТЕН НА УЛИЦА КРЕЩАТИК КАТО МУСОЛИНИ....НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ,ЧЕ В ОДЕСА БЯХА ИЗГОРЕНИ ЖИВИ 27 ЕТНИЧЕСКИ БЪЛГАРИ,МЕЖДУ КОИТО И МОЯ ДАЛЕЧНА БРАТОВЧЕДКА!!!БОРИСОВ ПЛАТИ 50 МЛН. ЗА ИЗГАРЯНЕТО НА БЪЛГАРИТЕ,ТОЛКОВА КОЛКОТО ИСКАХА НАШИТЕ ПОЛИЦАИ ЗА ЗАПЛАТИТЕ СИ!!!
224
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 251 ББИ посред нощ си се дрогирал ! Е това е типиченСороскиДжендар
223
18
 
11
 
! Отговори
ББ преди 2 години
прав сте г-н Президент,обаче най големите загуби на Народа на Русия нанесе адолф путин...убеди Света ни да ги презира,да не им вярва никога повече...те не осъзнават какво направиха,какво причиниха на Русия...Украйна ще е там...ще ви помага Света ни и ще стане най красивата и благоденстваща,най-уважаваната,децата ви ще се гордеят с героизма Ви,Слава на Украйна!!!
222
13
 
10
 
! Отговори
Путин светията преди 2 години
ААХААХА следващия военен митинг на Путин ще е с брадати талибани и ислямска държава. Кремъл е комплекс от Джамии!
221
3
 
2
 
! Отговори
FMC преди 2 години
246 и аз това казвам. Нека спрем троловете с лява ориентация.
220
12
 
9
 
! Отговори
ББ преди 2 години
До Анонимен и бг службите спрете троловете на путин от посолства и частни,не ви плащаме да ги толерирате...ставате съучастници на военнопрестъпници...онова с мафията на доган и боге ще ви се види като...приятели това не е...САЩ ще ги съди...надценяват се имащите само...банкноти!!!
219
7
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Зеленото дяволе, се фърга от стена на стена и пищи до бога. Изпиха ни кръвчицата - пищи, а в същото време нагъва кюфтаци и опиати.
218
9
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Служба безопасности Украины (СБУ) проводит массовые проверки и аресты местных жителей, желающих эвакуироваться в Россию.
217
22
 
8
 
! Отговори
Ислямофилия преди 2 години
Путин е ислямофил, затова и всички русофили са ислямофили и обратно всички ислямисти са русофили, ЗАЩО ЛИ
216
19
 
11
 
! Отговори
Путин е ислямофил преди 2 години
Путин е таен ислямист враг на православието. Избива християни, грузинци украинци. Не помогна на християните арменци а ги остави да бъдат избити от Ердоган. Нищо не направи за да предотврати превръщането в джамия на най голямата православна светиня Света София, а я остави да бъде осквернена. Защо тогава не бомбандира Истанбул? Защо покровителства джихадофашистка Персия и нейните банди Хамас и Хизбула? Защо не унищожи иранските ядрени реактори? Наема чиченски и сирийски башибозуци да колят христия
215
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Аз заявявам, че на Юпитер има таратор...Еми докажете, че няма?!...Казвам и това е...
214
21
 
16
 
! Отговори
Путин капут преди 2 години
Руската империя се разпада след японската война. Съветска Русия се разпада след афганистанската война. Путеновска Русия започна да се разпада през настоящата война в Украйна. Путин си вкара автогол. Украйна е последната му грешка. Украйна е гробницата на Путин.
213
12
 
7
 
! Отговори
Оберщурмбанфюрер преди 2 години
До До И. Петров (232) --- Изключително трезво мнение на нормално мислещ човек. Имам усещането, че много хора в България са вампирясали и постоянно имат нужда от кръв, за да се хранят, дори и в писмена форма. Тъжно, много тъжно за това поколение.
212
6
 
20
 
! Отговори
До И. Петров преди 2 години
"Актьорът от сатиричния театър" просто даде пример на умници като теб какво значи родолюбие и патриотизъм, а тези които не могат да го схванат явно имат проблем с менталните си възприятия и нравствени качества ... !!!
211
11
 
19
 
! Отговори
И. Петров преди 2 години
Актьорът от сатиричния театър май разбра, че е направил заложник народа си на Най-великата и по-малко великата сили! Ще водиш борбата до последния украинец, а после, ще стане това, което Големите решат!
210
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До От Хага Ами ходи ги арестувай бе,джендър нъсран.
209
24
 
20
 
! Отговори
Путин капут преди 2 години
Украйна е гробницата на Путин. Време е русофилията да бъде включена в списъка с психичните заболявания.
208
11
 
16
 
! Отговори
Мунчо преди 2 години
На тоя защо му е крива устата?