Русия атакува Киев с дронове

10 безпилотни самолета са били унищожени
Обновена: 26 авг 2024 08:39 | 26 авг 2024 08:38, Александър Попов
78
Русия атакува Киев с дронове
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Украйна съобщи рано тази сутрин, че Русия е извършила атака с дронове срещу Киев. По предварителна информация няма пострадали или щети, предаде Ройтерс.

До 10 безпилотни самолета са били унищожени при приближаването им към града в района около Киев, заяви Сергий Попко, ръководител на военната администрация на Киев, в приложението за съобщения "Телеграм".

Той добави, че пълните оценки за размера на атаката ще бъдат направени по-късно днес.

По-голямата част от Централна и Източна Украйна бяха под тревога за въздушно нападение тази сутрин.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


78
Още по темата: Войната в Украйна
Още от НОТИФИКАЦИИ
Британец, работещ за Ройтерс, бе убит при руски удар
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
35
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Ей бамбуци- ***.... Дронове, мухаааааа :) изгасиха я този път таз територия, рашките
34
1
 
14
 
! Отговори
ППДЕБЕЕЦ преди 3 седмици
Укрите атакуваха на баба Наташа къщата с гъските и се прославиха по световните медии DW и CNN. И а и една свалена гъска от противодронно оръжие-бренеке.
33
3
 
6
 
! Отговори
Z преди 3 седмици
Да бъде смърт
32
3
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
В момента е ад в цяла Украйна взривове в Киев, Харков, Одеса, Лвов, Хмелницки, Житомир, Ровно, Тернопиль от всички изброени има видеа със взривове. Дори в последните минути се съобщава за изстреляни Кинжали по Киев. Ами добре започва седмицата с много добри новини. А от Курска област са още по хубави Украинските свiне са им оставени да контролират блатата и горите Руснаците изградиха защитна линия която не позволява пробив на свiнете. И ловът върви много добре и от там идват хубави кадри.
31
6
 
22
 
! Отговори
ППДЕБЕЕЦ преди 3 седмици
Единствения свален хеликоптер в Курск е от дрон. И знаете ли защо? Защото западните ЗРК са бклукк. Руски хеликоптер е отразил цели 14 ракети при обстрел-абсолютен световен рекорд!
30
7
 
24
 
! Отговори
Христо Христов преди 3 седмици
Дано са унищожили много натовско оръжие и НАТО-вци!
29
4
 
24
 
! Отговори
ППДЕБЕЕЦ преди 3 седмици
Укрите от 6 месеца и повече се опитват да изстрелят някоя ракета атакамс и не могат. И продължават да ни лъжат, как искали разрешение, а те не им го давали. Те им го дадоха отдавна и то с плановете, но пустите му ракети не могат да стигнат до носителите им. Унищожават ги още в складовете, а тия, дето все пак излетят, се губят по пътя. Чакаме 6 месеца поне една ракета да удари я кримския мост, а Москва, ама не удря.
28
20
 
5
 
! Отговори
Нашпутя преди 3 седмици
НашПутя уже ничего не поможет. И най-гръмките лъжи на Кремъл оставят само миризма на пръдня. От страх.
27
3
 
15
 
! Отговори
ППДЕБЕЕЦ преди 3 седмици
Toni, няма връщане назад за украинските бригади от Курска и Сумска област. 11 бригади са ударени в Сумска област, не знам как ще се върнат. Пеша е далечко до Донецк!
26
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Tази сутрин Русия билa извършила атака с дронове срещу Киев. Премълчаха обаче, че през почивните дни цяла Украйна бе подложена на мощна масирана поредица от руски въздушни атаки. Събота и неделя руснаците завряха бандерата на коня в ауспуха.
25
3
 
17
 
! Отговори
ППДЕБЕЕЦ преди 3 седмици
Еййй, укрите така им го туриха на сънародниците си в Сумска област...До скоро бе мирно и тихо, граничарите играеха белот, а сега...тлтални ракетни удари по Сумска област! Е не е ли за еанне Зеленски ми кажете!
24
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Мисирката А.П. се опитва да вземе първото място по публикуване на простотии но засега Н.Х. е номер едно. Имаме Телеграм канали и знаем, че взривове имаше и в момента има над цяла Украйна. Руснаците разтърсиха тази сутрин Укрорайха с ракети и дроновеима дестки видеа от взривове в Киев, Хмелницки, Харков, Лвов, Одеса, Житомир. В момента се съобщава за Кинжали по Киев и Харков много хубаво утро и добри новини от Украйна идват. Украинските свiне днес ще *** цял ден на умряло.
23
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Направете си труд да видите каква тусовка или купон по нашенко е в Киев. Атакувани, а? На такива ли ви приличат лудо купонясващите там? То у нас е по-печално да ви кажа. Всичко заведение работи на6. Да ви имам войната. То и в Русия така. На нас ни натресоха война и ни обработват мозъците до дупка.
22
13
 
2
 
! Отговори
Ада на чебурашките преди 3 седмици
"Дронове удариха сгради в Саратов и Енгелс, причинявайки щетиУкраинската атака се случва малко след като руски стратегически бомбардировачи излетяха от въздушната база в Енгелс, вероятно за да изстрелят ракети срещу Украйна."......
21
3
 
20
 
! Отговори
Toni Ivanov преди 3 седмици
До # 15 смях. Руснаците в Курск в момента задържат част от войските на Вермахта там,за да направят пробив в Донецк и да тръгнат към Киев. Тогава войските от Курск сами ще се върнат,за да защищават Зеления Клоун.
20
3
 
13
 
! Отговори
Карапет преди 3 седмици
Украински канали съобщават, че два украински батальона са били обкръжени между Ню Йорк и Торецк. Съобщава се, че няма комуникация с обкръжените сили, но командването докладва на своите началници, че районът все още е под контрола на украинските въоръжени сили и няма заплаха от обкръжение. ***-кганат не се предава лесно, поне по официални доклади.
19
3
 
11
 
! Отговори
До 14 преди 3 седмици
Е така наглите украинци копейки пак обясняват в чужда държава кой , какъв бил, явно малко им е боя
18
1
 
12
 
! Отговори
Toni Ivanov преди 3 седмици
Десет дрона това не е нападение,а разучаване на терена.
17
1
 
5
 
! Отговори
До 15 преди 3 седмици
Дай обаче първо дефиниция за русофил
16
1
 
3
 
! Отговори
До 3 преди 3 седмици
Ами да се пробват като им е толкова акъла