Наемен убиец отказал Анджелина Джоли да сложи край на живота си

Актрисата разказа, че е имала тежки психични проблеми
3 авг 2024 10:03, Елка Василева
28
Наемен убиец отказал Анджелина Джоли да сложи край на живота си
Снимка: архив, БГНЕС

Известната холивудска актриса Анджелина Джоли наскоро разкри дълбоко лична битка от миналото си. В откровено интервю за IMDb Джоли сподели, че на 22-годишна възраст се е сблъскала с тежки психични проблеми, които са я накарали да обмисли да сложи край на живота си. Тя дори обмисляла да наеме наемен убиец в отчаян опит да осъществи този план.

Джоли разкрива, че старателно е планирала смъртта ѝ да изглежда като обир и е предприела стъпки за изтегляне на пари от банковата си сметка в подготовка за това драстично решение. В крайна сметка обаче тя е решила да не осъществи плана си.

Размишлявайки върху този мрачен период, Джоли обясни, че наемен убиец, когото смятала да наеме, ѝ е дал ключова възможност да преосмисли избора си. Той ѝ предложил да отдели два месеца, за да обмисли нещата, преди да вземе окончателно решение. Този период на размисъл се оказал решаващ за Джоли, тъй като тя осъзнала, че нещо в нея се е променило. Това осъзнаване я накарало да избере живота и да продължи по своя път.

Откритостта на Джоли относно борбата ѝ с психичните проблеми подчертава важността на търсенето на помощ и дълбокото въздействие на намирането на подкрепа в трудни моменти. Нейната история е мощно напомняне, че дори в най-мрачните моменти има надежда и възможност за промяна. / БГНЕС

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


28
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
1
 
0
 
! Отговори
ДА преди 1 месец
Жалко, тази е отвратителна.
25
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Какво ли не минава през ума на човек, когато е на 22 години!
24
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Защо бе джанъм? Да я беше оставил да си понесе последствията от феминиските издънки ето ги направи последното десетилетие!
23
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Пълни PR глупости.
22
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Читав човек! Браво на него.
21
4
 
10
 
! Отговори
Ха-ха преди 1 месец
Да беше го направила...Съсипа живота на добрия човечец(Б.Пит)
20
5
 
8
 
! Отговори
Дрън дрън преди 1 месец
Смятайте тази щом е била побъркана на 22 годишна възраст, когато мозъка е най-здрав и развит, сега когато вече е стара и болна и хормоните я вдигат и свалят като въртележка, колко по-луда е. Затваряйте я в някой психодиспансер, кво ни занимавате с лакърдиите и?
19
0
 
12
 
! Отговори
G.I. Joe преди 1 месец
И ние какво да правим, капачки ли да и събираме? ДМС номер - Горката Джоли ли да и отворим?
18
3
 
7
 
! Отговори
Бай Иван преди 1 месец
Белите либерални жени с психични отклонения и мейнстрийм медиите, които им пропагандират простотиите, са една от водещите причини западния свят да е на това положение в момента ;) !!!
17
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Красива жена. Винаги е скъпо, опасно и късащо нерви да се занимаваш с красиви жени.
16
0
 
9
 
! Отговори
Айляк преди 1 месец
Били Боб и Братко Питко много бягане са избягали завалиите, за да се отърват от тая, психарка си е огвсякъде. Навремето си резна гърците, време е да си махне и главата. Луда, луда, ама продаде половината от имота във Франция, за Брад остана само да я съди..:)
15
0
 
10
 
! Отговори
Модни тенденции преди 1 месец
Какво ли не правят тези пополярните, за да задържат вниманието към себе си. Преди години много модерно беше певици и актрици да споделят как са болни от нелечими болести и как геройски се борят с тях и така докарваха до сълзички верните си фенки. После това омръзна и започнаха историите как тия същите мили Звизди са били насилвани физически и психически от роднини и близки "приятели". Появи се героя в много звездни истории Джефриту Епстейн. но това бързо омръзна. СЕГА са на мода наемните убийци.
14
4
 
3
 
! Отговори
Инспектор Дюдю преди 1 месец
До Анонимен Кой уби Трактора :))) Багера беше. Вече го заловихме и всичко си призна .
13
0
 
15
 
! Отговори
брата на Брат Пит преди 1 месец
Пуснах сАлза.... Поредното доказателство че колкото и талантлива актриса да си, превъртиш ли психически и пътят ти е завинаги и само НАДОЛУ. Тая съшита с бели конци история как младичката и отчаяна от живота ДжУли, току що излязла от тинейджърските си години само докато се огледала и намерила корав наемен убиец, който от добро сърце, отказал да и вземе парите и да сложи край на омръзналия и живот и прочел лекция по милосърдие и я убедил да живее? Баааго, на тая ПР агента наистина си го бива.
12
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Какво значи, че имала тежки психични проблеми, има и се задълбочават с всеки ден. Как са издържали толкова до тази кукувица Били Боб Тортън и Брат Пит?
11
0
 
14
 
! Отговори
Брат Пит преди 1 месец
Обикновено, професионалните наемни убийци имат добра подготовка по психология.
10
0
 
16
 
! Отговори
Синалоа преди 1 месец
Фентанила не прощава.
9
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Кой уби Трактора :)))
8
3
 
15
 
! Отговори
Евала швепс преди 1 месец
Смятайте, колко са изтрещели задокенските недоразумения.
7
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
до 6: имай милост и пиши учудвам с у