Стотици нови хонди се озоваха под вода

Наводненията в Тайланд засегнаха завода на японския производител
Обновена: 15 ное 2011 17:06 | 15 ное 2011 13:10, Елка Василева
68

Снимка: Reuters

 

 

Големите наводнения в Тайланд създават сериозни проблеми за японските производители на автомобили.

Най-силно е засегнат заводът на Хонда. Направените от хеликоптер снимки са най-яркото свидетелство за неизмеримите щети.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


68
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
4
 
12
 
! Отговори
бай Петко преди 12 години
Я виж от догодина "ХОНДИТЕ" в България на преферинционална цена, както едно време Рено5 от Индия без ред, но и без парно. Горките хорица пукнаха от студ зимата. Граби народе !
27
25
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
От Хонда един обезопасен срещу наводнение завод не могат да направят, какво остава за автомобили...
26
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Кой ги е бил през главите да си правят завода на равно, застрашено от наводнения и необезопасено място? Маса и заводи са засегнати от тия наводнения, и сега ние, потребителите трябва да плащаме за глупоста, алчноста и стиснатоста на тия ***, които от мерак да изкарат повече пари са свършили работата си толкова зле и са рязали толкова ъгли, че сега не им се вярва...
25
19
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Най-"хубавата" кола е Хонда, затова в Америка ги продават като Acura, иначе разлика с корейските легени - никаква!
24
17
 
15
 
! Отговори
до 23 преди 12 години
Тези простотии може да ги пишеш във форума на Хонда, по-големи коне с капаци сте и от голфаджиите! От Хонда по-добро нямало хахаха :-)) Карал съм Акорд 2003та година - само проблеми! От както я замених за Е класа 2002 година разбрах какво е автомобил - комфорт, здравина и лукс! Ти си карай Хондата...
23
31
 
27
 
! Отговори
ФАКТ преди 12 години
Който веднъж е карал Хонда, разбира, че други коли няма.
22
38
 
19
 
! Отговори
до 17 преди 12 години
Да, Хонда не е марка, а е символ само на едно - на простотия! Цени като Мерцедес, а качество като на КИА, неслучайно по улиците не може да видиш Хонди на възраст над 10 години! След като внесат тези наводнени коли в България може да отидеш и да си купиш!
21
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Тва не са хора... ако не бяха атомните бомби, Япония щеше да превземе америка. И сега я превзе - отмъкна й парите, ама и другото не е късно да стане.
20
1
 
4
 
! Отговори
brigante преди 12 години
до 12, абе прав си, че в карнобатския завод, който е японски произвеждат кабелите за колите на компанията wv :) обаче електроника няма:) просто едни кабели
19
4
 
47
 
! Отговори
ТЕТКА МАРА преди 12 години
ТОЗИ сайт е абсолютна ИНФОРМАЦИОННА ПАРОДИЯ.Всички медии по света поставят като основна външнополитическа новина репресиите на полицията в САЩ срещу движението на недоволните "Окупирай Уол стрийт", което вече два месеца тресе цяла Америка и даже се прехвърли в главните Западноевропейски страни управлявани от финансовата олигархия. Грубите силови действия на Американската полиция, употребата на палки, влаченето, блъскането, при разрушаването на палатковите лагери на протестиращите, се отразяват широко от всички медии по света включително и от Американските. Двата смъртни случая свързани с това, също, както и стотиците арестувани.А този сайт - нито дума.За този сайт основните външнополитически новини са: "Заклещени във въртележка на 10 метра от земята", "Стотици нови хонди се отзоваха под вода", "Финландия и Норвегия спорят чие е северното сияние" и прочие нелепости.
18
3
 
8
 
! Отговори
brigante преди 12 години
ще се вдигнат цените на автомобилите им...така стана и с хард дисковете и други компоненти...и все още са скъпи хардовете баси:( напра'о двойно скочиха заради тез' тайландци...така ли пък не се отводниха вече *** аз кога ше си взема евтини хардове уе:) 'щот' скъпи няяям намерение:)
17
13
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Хонда е символ, това не е марка. Още поне 10 години са необходими на европейските автомобилни фирми, да стигнат нивото на Хонда. Даже и мерцедес сече разчитат повече на електрониката, а не на съвършената механика!
16
4
 
19
 
! Отговори
ined преди 12 години
Евтини Хонди за ***. За булгарбалъка даже може да не ги мият, на промоция - плащаш Хонда и получаваш безплатно лечебна тайландска кал.
15
2
 
1
 
! Отговори
до 9 преди 12 години
...каза осведоменият, който е много осведомен но пък за сметка на това тези производители никога няма и да ги помирише :)Честито и на теб!
14
14
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
И после Хонда изкарали цени като на Ауди...Японски баламурници :-))
13
2
 
10
 
! Отговори
!! преди 12 години
Е какво значение има националността на констуктора,механика,монтажника и т.н.Ясно е че в изработката на тези коли участват хора от различни националности и че немските коли(някои от тях) са с много високо качество.Идеята ми беше че няма значение мястото на производство,а знанията на хората,които го правят.Немците са лидери(и не може да се отрече)защото не правят компромиси с изискванията на отделните компоненти...
12
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
В Карнобат произвеждат цялата ел. инсталация + повечето от ел. компонентите за WV . Das ist Deutche qualitee !
11
7
 
13
 
! Отговори
Made in Germany преди 12 години
Индиец-конструктор + турчин-механик + китаец-монтажник = чисто ново BMV, AUDI, Mercedes, VW или Opel. Честито на печелившите!
10
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
За нова година ща се продава Хонда + порция суши на промоция. От рибката и водораслите полепнали по колите....
9
2
 
28
 
! Отговори
Заблуди ... разни преди 12 години
За сведение на феновете на немските автомобили: 93% от частите и оборудването се произвеждат от така наречените ОЕМ-доставчици, а почти 100% от тези доставчици са базирани в Далечния Изток и най-вече в Китай. Така, че няма лошо да караш "истински немски" автомобил.