Свалиха от ефир водеща, показала среден пръст на Обама

От руската телевизия обясниха, че жестът бил към екипа в студиото
Обновена: 28 ное 2011 15:08 | 25 ное 2011 10:37, Елка Василева
157

 

Руска телевизионна водеща бе свалена от ефир заради неприличен жест с ръка, направен в момента, в който произнася името на Барак Обама в новинарска емисия на живо, съобщи Ройтерс.

Ръководството на тв канал РЕН обясни, че жестът на Татяна Лиманова е бил адресиран към членове на екипа в студиото и не е имал връзка с предаваната в момента информация за срещата на върха на организацията Азиатско-тихоокеанско сътрудничество.

Представител на частната телевизия допълни, че водещата е смятала, че чете новината зад кадър от форума в Хонолулу.

Въпреки това началниците на Лиманова решили да я свалят от ефир за неопределено време.

Клипът с гафа на носителката на журналистически награди Татяна Лиманова бе качен в интернет, като мнозина потребители на мрежата спекулираха, че средният пръст е целял да обиди Обама, който се срещна с руския президент Дмитрий Медведев в кулоарите на срещата на АТИС.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


157
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
52
8
 
14
 
! Отговори
до 50 преди 12 години
Истината казва 49-ти,Сталин е в съюз с Хитлер,но зад гърбът му мести воените си заводи от другата страна на Урал и се подготвя за война без да се съобразява с договорът,но Хитлер го разбира и го атакува.Това е истина която се е криела от червените *** половин век,че и повече.
51
11
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Иначе,ако им се позволи всичката *** ще се изнесе в гадната Америка!
50
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
всички го правят - и у нас, и по света - екипът зад кадър всячески бъзика водещите, дори по радиото може да доловите как с усилия потискат смеха си при сериозни новининякой път издънките са повече от явни, обаче си го отнася в случая само водещата
49
3
 
3
 
! Отговори
Панчо Санса преди 12 години
Досега само един зоофил фен на шебеците ми е кликнал -
48
2
 
6
 
! Отговори
до 49 преди 12 години
Хайде хайде посмали малко готвели се за война през ВСВ с Германия затова ги натириха чак до Волга щото са се готвели
47
14
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Първата св. война руснаците подписват Бресткия мирен договор сепаративно и оставят съюзницинте си сами!Втората Св. война се готвят да нападнат съюзната си Германия , но Хитлер се усеща!След 1985 г. се изплюван на паметта на всичките си жертви, на 70 годишната си социалистическа история, на всичките си съюзници, на държавата си СССР !!Това хора ли са?!?А тези, които ги харесват тук и искат отново съюз с тях , нормални ли сте???
46
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ZAGLAVIETO E TENDENZIAOZNO - TOVA E BILO TV GAF, NIKAKVA VRUSZA S OBAMA...
45
16
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Руснаците винаги искат да са харесвани!И обичани!И когато станаха велика империя и имаха цяла Изт. Европа и още половината свят като свера на влияние се изсраха на метеното!!!!Рйазрушиха всичко!А сБългария найблизкия съюзник се подиграха и ни предадоха жесдтоко!1985г. спряха нефта и спряха да изкупуват нашата продущция, 1989 г. свалиха Живков най верният им съюзни!!!Защо???Ами защото са едни шизофренни пияници, които не заслужават ничие доверие!Долни предатали!Винаги са били та
44
15
 
7
 
! Отговори
mm преди 12 години
Правилно са я свалили. Пияните русначета трябва да си знаят мястото.
43
2
 
13
 
! Отговори
Панчо Санса преди 12 години
Аз не мога да разбера какво й се кефите на тая *** обама ? Като българи ми кажете какво е направил за вас, че сте му такива адвокати?
42
14
 
7
 
! Отговори
Малчо преди 12 години
Русофилчетата, подмокпихте ли се от кеф , че тъпата водеща показала среден пръст???То като я гледам тая скумрия, какво ли друго може да покаже?!?!
41
1
 
12
 
! Отговори
Патриот преди 12 години
Най обикновен гаф ,не за обама е този среден пръст ,колкото и да ми се иска за съжаление!
40
14
 
11
 
! Отговори
М21 до 40 преди 12 години
Как е възможно да "мислиш" /ти всъщност не вислиш, но не се сещам за друга дума/ по този примитивноазиатски начин!Какво ще покажат на Обама нещастнищът *** /бившо ченге/ и инфантила Медведев, бе?!?Съветската империя се разпадна без нито един изстрел преди 20 г., СССР е в гроба, руснаците намаляват като ланския сняг!Руският военен бюджет е под 10 % от американския!Руските космически кораби падат като зрели круши!Какво могат да покажат на Америка тедзи нещастници!?!?Само злобата си!!!
39
1
 
17
 
! Отговори
невидимка преди 12 години
до 40,Егати неграмотника честно
38
19
 
10
 
! Отговори
анонимен преди 12 години
обама е минал метър защтото ако попитат путин или медведев те щте му покажат нещто друго като краставица специално приготвена за обама а средния пръст е шега и маитап със великия президент на америка барак обама цария на гниещтия капитализъм от които боледува цияла европа това е факт.
37
30
 
8
 
! Отговори
3r преди 12 години
Руснаците са изостанали с 2 века.
36
3
 
39
 
! Отговори
Tina преди 12 години
Това беше добро!Случайно или не, важното е, че е уцелила точния момент, а именно на "Барак Обама"!
35
12
 
5
 
! Отговори
до 35 преди 12 години
Тук може хората да си крещят зад кадър, но никой не би си позволил да покаже среден пръст на някой друг. Не говоря за шоуто на Иван и Андрей, а за новините, все пак.
34
10
 
4
 
! Отговори
АНОНИМЕН преди 12 години
Трябва и някой американски водещ да показе среддем пръст, когато говори за руските ръководители. Нобходима е реципрочност.
33
4
 
8
 
! Отговори
до34 преди 12 години
как шъ съ осмили ва, ний сме такива сугии...хааа хааа