Свалиха от ефир водеща, показала среден пръст на Обама

От руската телевизия обясниха, че жестът бил към екипа в студиото
Обновена: 28 ное 2011 15:08 | 25 ное 2011 10:37, Елка Василева
157

 

Руска телевизионна водеща бе свалена от ефир заради неприличен жест с ръка, направен в момента, в който произнася името на Барак Обама в новинарска емисия на живо, съобщи Ройтерс.

Ръководството на тв канал РЕН обясни, че жестът на Татяна Лиманова е бил адресиран към членове на екипа в студиото и не е имал връзка с предаваната в момента информация за срещата на върха на организацията Азиатско-тихоокеанско сътрудничество.

Представител на частната телевизия допълни, че водещата е смятала, че чете новината зад кадър от форума в Хонолулу.

Въпреки това началниците на Лиманова решили да я свалят от ефир за неопределено време.

Клипът с гафа на носителката на журналистически награди Татяна Лиманова бе качен в интернет, като мнозина потребители на мрежата спекулираха, че средният пръст е целял да обиди Обама, който се срещна с руския президент Дмитрий Медведев в кулоарите на срещата на АТИС.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


157
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
72
10
 
6
 
! Отговори
До кака Миче преди 12 години
70Како, за руснаците знам много и найвече за рускитните!През 70те и 80те години ако знаеш що рускини сме изръмпили с пичовете на Съни биич!Ходехме след руските групи /щото русваците се движеха на стда , така им беше опрезелено от техните ОФта/ и дебденехме да заделим някоя бройка и ере в палатката или направо на плажа!А гледаме и четем и руски филми и книги!А сме и били там!Братя са ни, но са ***!Опасявам се, че ще трябва да учим китнайски, а не руски!Може би, не ние, но децата!
71
4
 
5
 
! Отговори
Татяна Лиманова преди 12 години
към Обама 71Ну не пездец, а?
70
6
 
4
 
! Отговори
Панчо Санса преди 12 години
Браво Кака Миче :)
69
18
 
7
 
! Отговори
Обама преди 12 години
На кого ще показваш среден пръст ти, бе, гнусна, руска ***!!!
68
8
 
21
 
! Отговори
Кака Миче преди 12 години
Втората световна война е показно за това, на което са способни руснаците! Тук е пълно с малограмотни пъпчиви анализатори, които нито знаят нещо за Русия, нито за руснаците. Всичката си информация по темата получават от инфантилните американски екшъни в стил "Рамбо" и др. подобни, където руснаците са показани като пълни ***, често даже говорещи на някакъв странен език. Жалко за тях! Твърде вероятно е скоро пак да им се наложи да изучават, този път по-сериозно и обстойно, руската история...
67
9
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Напред братушки!
66
3
 
6
 
! Отговори
ей тъй за спорта преди 12 години
пуснат някаква (каквато и да е тема) за Русия-САЩ и на мига се активират двамата агенти, експерти и върли защитници на двата фронта в студената война. обстрелът е неуморно ожесточен и по темите за Космоса, юдео-християн-исляма, уикилийкс, ЕС, геополитика, техника, енергия, петрол, газ, рептили, баш извънземни и даже маите с календара им пуснат тема за Турция - ей ги на и ислям-атакистите във възхвала-оплюване на сапунките
65
6
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
евала на мацката за жеста ,кефи :)
64
2
 
10
 
! Отговори
Панчо Санса преди 12 години
до 64Поздравления за точния коментар!Останалите спрете да гледате Дискавъри и да четете Суворов и книги в стил "ако, ако , ако"
63
1
 
3
 
! Отговори
1 преди 12 години
"От 1 Руски завод излизат 10 танка докато 1 Гермаски 1 танк. "Боже сипи му една шепа мозък на тоя!
62
3
 
11
 
! Отговори
До 59 преди 12 години
Коментара ти показва колко си ограничен, това можеш да го приемеш като лична обида.Наполеон се е провалил в опита си да завладее Русия, немците също - как изобщо можеш да коментираш такива неща. Жертвите дадени от руснаците се дължат на значителното превъзходство на немските военни технологии по това време, което руснаците компенсират с значителните човешки ресурси изпратени на бойното поле. На хората се е налагало да се хранят с огризки за да оцелеят, ти ле им даваш определения.
61
3
 
8
 
! Отговори
До 59 преди 12 години
Това че и Франция имат толкоз малко земя си е техен проблем. На източният фронт има 235 девизии докато на източният има само 75 девизии. Какво Германските машини затъват в калта и келфайда за модерната им техника. От 1 Руски завод излизат 10 танка докато 1 Гермаски 1 танк. Доколкото знам Русия победи при Сталинград и при Курската дъга.
60
1
 
7
 
! Отговори
до 56 преди 12 години
Виктор Суворов e фантаст никой не го взема насериозно освен профани като теб
59
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
добре е направила,писна ми Америка да се бърка в цял свят и в българия...
58
0
 
8
 
! Отговори
do 59 преди 12 години
Ако, ако... ако баба ти беше мъжка, дето ти щеше...
57
34
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Руеснаците са ***!И за войници не стават!Немската 5та армия при Сталинград е дала 250 000 убити, а руснаците за да се справят са дали 750 000 убити!Ако съотношението е било 1:1 или дори 1:2 руснацикте никога не са могли да победят!!Ако имаха територия колкото Франция или колкото Германия, никога нямаше да могат да спечелят ВСВ!!!
56
4
 
8
 
! Отговори
Водещ преди 12 години
Аз бих му показал среден пръст на 5 езика, едновременно и на двете ръце! Това е очаквано мнение относно куклите на конци :)
55
9
 
5
 
! Отговори
за 48 преди 12 години
Ха ха ха ти пък как повярва,че това е гаф бе, гафът си ти,че са те създали.Та те тъпите руснаци показват среден пръст на всеки който не е болшевик бе,това им е вродено,било гаф айде де кой ли им верва освен комундур ?
54
3
 
5
 
! Отговори
до 50 преди 12 години
Прочети "Ледоразбивачът" на Виктор Суворов!Как са разрушили отбранителните линии, как са изнесли летищата до границата, как са разформировали частите от запаса за тилова защита, как са концентрирали десетки дивизии до границата!!Може и в чичо Гугъл да намериш информация!!Точно затова са претърпели такива колосални загуби в първите дни и месеци!!
53
16
 
12
 
! Отговори
Machiavelli преди 12 години
На руснаците ако им дадеш свобода, Путин ще го обесят на улицата и 80% от населението ще се изнесе от Русия. Ама страха си е страх, тая комунистическата империя не прощава.