Четирима мъртви след самолетна катастрофа в Москва

При приземяването си Ту-204 се е озовал от пистата на Киевското шосе
Обновена: 29 дек 2012 17:21 | 29 дек 2012 17:13, Бойчо Попов
202
Четирима мъртви след самолетна катастрофа в Москва
Снимка: MissMiracle via Twitter

Четирима са вече жертвите на самолетна катастрофа край московското летище "Внуково". По-рано ИТАР-ТАСС предаде, че двама души са загинали, трима са ранени, а един човек е в неизвестност след катастрофата на пътническия самолет.

На борда на пътническия самолет Ту-204 е имало 8 души, а при приземяването на самолета на "Внуково" самолетът е излязъл от пистата, озовал се е на Киевското шосе, а в дясното му крило е избухнал пожар.

Причината за катастрофата по първоначалните данни на летището не бе ясна. Движението на автомобили по Киевското шосе е спряно. Към руския Междудържавен авиационен комитет е създадена специална комисия за разследване на причините за инцидента.

Собственик на катастрофиралата машина, летяла от чешкия град Пардубице до "Внуково", е руската авиокомпания Red Wings. Компанията е собственост на олигарха Александър Лебедев, който искаше да създаде евтин авиопревозвач на базата на руските самолети Ту-204-100, от които има 8 машини. Компанията извършва предимно чартърни полети на територията на Русия, но и до/от дестинации в България, Гърция, Египет, Испания, Италия, Мароко, Сърбия, Турция, Хърватия и Чехия.

На летището в покрайнините на Москва и на летището магистрала е временно блокирана. Държавната телевизия показа неподвижно изображение на силно повредената машина. Всички пристигащи полети са били отклонени от Внуково до другите две летища в Москва Шереметиево и Домодедово.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


202
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
51
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
всичкото това долно писане е с цел да настороят българите срещу руснаците и руснаците срещу българите . кой има полза от това , тези които не се сувстват българи макар да са родени в България .
50
5
 
17
 
! Отговори
Българин до 52 преди 11 години
Първият и Вторият български космонавти летяха с руски екипажи и само на руски космически кораби е имало български флаг. Благодарение на Русия България е антарктическа държава. Русия построи първия АЕЦ на Балканите у нас и да не изброявам повече, че има ограничение на буквите.Сега за УСА гей-паради и окупационен корпус, Чехия чешкия еврей Давид Черни представи България като тоалетна, чак ми се прииска 12 и 22 МСП и българския танков батальон пак да отидат до Прага. Да продължавам ли?
49
2
 
5
 
! Отговори
до 50 преди 11 години
знам че това не са българи , това са или турци и помаци или смрадливи *** , разликата с българи . такива долни изцепки чета всеки ден , не разбирам защо *** мълчи всеки ден и не ги блокирва
48
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
PO KARALHO RUSIA ! MERDA !BOA MERDA !
47
8
 
28
 
! Отговори
Българин преди 11 години
Жалко за загиналите руснаци. Не мога да си представя колко озлобен и видиотен трябва да е човек, за да се радва на такава трагедия и да я използва като повод за подигравки с братския ни славянски, Православен руски народ. Много съм щастлив, че все още не съм срещал на живо толкова долни ***. Надявам се и да не срещна.Примите наши соболезнования, дорогие братушки.
46
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
SLAGAME VSI4KO ,DAJE I NA MAIKI ! ZAMISLETE SE 4E ZAPRILI4AHTE NA MAKEDONCITE . PROST NAROD ,SLABA DARJAVA .
45
4
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
44, това плюсче сам ли си го сложи?
44
13
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
JALKO 4E TAVARISHA PUTKINA NE E VATRE !
43
18
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Първи на старта и последни на финала :))Първия човек в космоса изстрелян при почити нулвеи условия за безопасен полет ей така на риск, майка русия ще роди нов герой. После го убиха първия човек в космоса да не вземе да каже нещо :)). Човешкия живот в русия никога не е струвал нищо. Кой първи кацна на луната, кой изследва МАРС, кой плати и построи МКС, кой ползва GPS и т.н. и т.н.
42
13
 
22
 
! Отговори
Бай Димо преди 11 години
Брей, пак големи разбирачи са българчетата. Ами хайде разгледайте американската цивилна авиация и ще видите колко катастрофи имат и те през годините - заради пилотска грешка и технически проблеми. Тия легенди колко са велики хамериканските технологии ги разправяйте на пияния Джо каубоя в Небраска. Трагедии винаги са ставали, независимо къде е произведена машината.
41
11
 
18
 
! Отговори
Гацо преди 11 години
Българският гурел е големо животно! Приписва си откриването на компютъра, обаче отрича на руснаците пионерството в космоса... хаха! То затова и толкова ни уважавт по света!
40
6
 
7
 
! Отговори
Гацо преди 11 години
40, кой е първият човек в космоса бре, мамул?Знаеш ли го оня виц, дето един го пребили в кръчмаеска схватка и на другия ден му идва приятел на свиждане и съчувствено пита:- Много ли те биха?- А, не - изпъчил се битият - требваше да видиш как го ритнах единия!
39
5
 
6
 
! Отговори
ДО 36 преди 11 години
мда... то затова не се разбиват никога самолети българско производство - щото не пием водка! Жули джанкова парцуца и си глей кефа - никога нема да ти падат самолетите!
38
26
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Руснаците не са извели човечеството в космоса. Направи го съревнованието с американците което последните спечелиха. Русия така и никога не стигна по далеч от МКС, а в момента има три напълно работещи на повърхоността на МАРС американски апарата. Руските се приземиха в океана и изследват него вместо космоса. Едните планират частни космически полети и кацането на марс от хора, а другите се молят американците още някоя годинка да им плащат за космонавтите до мкс.
37
6
 
12
 
! Отговори
кой е нормалния? преди 11 години
Според последни данни, войниците от армията на САЩ по-често се самоубиват, отколкото загиват на бойните полета, и тази тенденция набира обороти. При това много от самоубилите се никога не са участвали в бойни действия, съобщава CBS Local.Статистиката била публикувана от министерството на армията на САЩ. Тя показва, че през тази година 303 души, служещи във воински части, намиращи се в резерва, или служещи в Националната гвардия, се самоубили. През този период на бойните полета в Афганистан загинали 212 души. По последни данни, 177 случая се падат на действащата армия, 64 от които и до сега се разследват.
36
9
 
33
 
! Отговори
до оня с главните преди 11 години
ПОС^ЕРКО, РУСНАЦИТЕ СА НАЦИЯТА, КОЯТО ИЗВЕДЕ ЧОВЕЧЕСТВОТО В КОСМОСА! И В МОМЕНТА ИМА 3-*** РУСНАЦИ, 2-*** АМЕРИКАНЦИ И ЕДИН КАНАДЕЦ В КОСМОСА - ОБИКАЛЯТ ОКОЛО ЗЕМЯТА. ЗАКАРАХА ГИ РУСНАЦИТЕ С ТЕХНИЯ КОРАБ!
35
11
 
1
 
! Отговори
до 28 преди 11 години
манафче , ама кой ти е казал че съм българче а , и пак не ми отговори в какво са най добри *** животни ха ха
34
14
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
да 33 за руските самолетни катастрофи никой не прави филмчета, а там рядко даже се разбира и самата и цялата истина. То и няма как при все че половината причини за чудовищното изоставане на руснаците се крият във водката.
33
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Абе случва се. Имам позната французойка, която загуби мъжа си преди няколко години при катастрофа над Тифия Океан. Голяма трагедия е.
32
19
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
GOLA VODA E RUSIA ,SEGA POVLI4A I BALGARIA ...RISUVAHA VI KATO TURSKI KENEF ,SEGA STE RUSKO-TORSKI .