Руснаците не се притесняват от санкциите

Само 15% очакват негативни последици за страната си
30 юли 2015 16:05, Анисия Иванова
52
Руснаците не се притесняват от санкциите
Снимка: Bulgaria On Air

Само ден, след като стана ясно, че делът на руснаците с лошо мнение за САЩ намалява, друго проучване на Левада-център показва, че повечето руски граждани не се притесняват особено от международната изолация на Русия и от санкциите, наложени от западните държави.

18% от руснаците са убедени, че това по никакъв начин няма да се отрази на икономиката на страната. 39% от руските граждани смятат, че наложените като отговор контрасанкции от страна на Москва вредят и на двете страни. 35% са на мнение, че тези мерки са в ущърб на чуждестранните държави.

Според 15% контрасанкциите ще доведат до негативни последици в Русия. “Руснаците поддържат общия икономически и политически курс на правителството. Хората мислят, че санкциите ще останат в миналото и диалогът между Русия и Западa ще бъде възстановен. Освен това, ние имаме опит в адаптацията към нови икономически реалности. Сега виждаме, че хората промениха структурата на потребление, започнаха да спестяват повече. При това промяната се случи бързо”, коментират анализаторите.


Вижте повече във видеото на Bulgaria On Air.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


52
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
10
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До ПАЗАРДЖИК...стачкуват защото са ХОРА...ако бяха роби като теб щяха да са доволни,че обедняват,мизеруват но...РУСИЯ Е ВЕЛИКА,ПУТИН Е БОГ....
11
3
 
23
 
! Отговори
НФБ преди 9 години
До АнонименАЗ НЕ ПИЯ КОКА КОЛА А ТИ. .АЗ НЕ ВОДИ ДЕЦА ТА СИ В МАК ДОНАЛ А ТИ. ..АМЕРИКАНСКИТЕ ХРАНИ ВОДЯТ ДО СТЕРИЛИТЕТ
10
6
 
21
 
! Отговори
ПАЗАРДЖИК преди 9 години
ЗАЩО ВСИЧКО ОБЪРНАХТЕ НА ОПАКИ ЕС ПЛАЧАТ ОТ САНКЦИИТЕА НЕ РУСИЯ.АЛОООО ИНФОРМАЦИЯТА ЖИВЕЯ В МОСКВА.И ВСИЧКО ЗНАМ.ФРАНЦИЯ СТАЧКУВАТ ФЕРМЕРИТЕ ПРОТИВ САНКЦИИТЕ.СЪРБИ ЧЕХИ УНГАРЦИ ГЪРЦИ ТЪРГУВАТ С РУСИЯ. БГ ПРАВИТЕЛСТВО СЕ ИНТЕРЕСУВА ОТ ИНТЕРЕСИТЕ НА САЩ И НАТО ЗАПДА СЪЩО САЩ ИСКА ДА УНИЩОЖИ ИКОНОМИКАТА НА РУСИЯ И ЕВРОПА.ЗАЩО СТЕ ТОЛКОВА *** НАРОД .Я КАЖЕТЕ ЗАГУБИТЕ ОТ САНКЦИИТЕ ЗАЩО ГИ КРИЕТЕ АЛОО ИНФОРМАЦИЯТА
9
29
 
23
 
! Отговори
Rhapsody of fire преди 9 години
"Браво" на "умните" руснаци. Много ще съм щастлив да си се самоизолират, да си се наслаждават на собственото производство и постижения, стига само да си стоят в собствените граници и да не пречат на другите народи да вървят напред.Защото от руснаците освен да пречат и да искат да разпространяват собствената си мижитурщина, друго не можеш да очакваш.
8
9
 
22
 
! Отговори
от СТАРИЯ НЕСЕБЪР преди 9 години
Преди седмица руснак ми се оплака, че заплатата му е останала само 1900 български лева!
7
10
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ЗАЩО ДА СЕ ПРИТЕСНЯВАТ ЗАРАДИ ТОВА ЧЕ НЯМА ДА ЯДЪТ ГМО *** НА ЕВРОГЕЙЦИТЕ ЛИ? АКО ИМ СЕ ЯДЪТ ТАКИВА ГМО ЩЕ ПРЕСКОЧАТ ДО БУГАРСКО. КЕФ ИМ ГМО. КЕФ ИМ НИТРАТИ. КЕФ ИМ АНТРАКС. КАВОТО СИ ПОЖЕЛАЯТ ОТ ТОВА ЩЕ СИ ХАПНАТ.
6
7
 
20
 
! Отговори
НФБ преди 9 години
До Френски фермерРуснаците да вкарват технолози и да развиват фармацевтична та индустрия...Да вкарват технолози и да произвежда сирена...кашкавал и. ..зеленчуци...за това не трябват инвестиции..Да възстановяват колхоз и те. .Само големи структури могат да се борят. ..Да крадат мозъци от сащ и запада. .Няма лошо...Ресурси само срещу инвестиции и диверсикация на промишлеността. .Лека. .фармацевтичната. .са се произвежда за народа. ..
5
24
 
9
 
! Отговори
мяу преди 9 години
когато рашките изпреварят по жизнен стандарт омразните капиталисти ще ми цъфнат налъмите
4
7
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
1, ние им продаваме лекарства, но колко дълго ще продължи тази търговия? Руснаците с ускорени темпове строят нови фармацевтични мощности с цел задоволяване на вътрешния пазар.
3
8
 
36
 
! Отговори
Френски фермер преди 9 години
Защо да се притесняват руснаците от санкциите?????????Френските и белгийските фермери блокират "европейските пътища" и палят продукцията си заради ефектите от "санкциите срещу Русия",не руснаците!!!!!!!
2
7
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Какво има да се притесняват - сърби, унгарци, чехи си търгуват. Само ние гламавите изпълняваме санкции.
1
33
 
11
 
! Отговори
мяу преди 9 години
нищо странно, важно е водката да не свърши