Папата: Проблемите на света не могат да се решат без Русия

Франциск скоро ще говори пред ООН в САЩ
Обновена: 22 сеп 2015 10:36 | 22 сеп 2015 09:58,
61
Папата: Проблемите на света не могат да се решат без Русия
Снимка: архив Reuters

Главата на римокатолическата църква папа Франциск съобщи пред кореспондент на ТАСС по време на пътуването си между градовете на Куба, където е на посещение, че без Русия не могат да се решат най-важните проблеми, стоящи пред съвременния свят.

„Няма как да се решат най-важните проблеми пред съвременния свят без Русия“, каза Франциск. Той оцени положително сътрудничеството на Ватикана с Русия, информира ”Фокус”.

По време на скорошната си визита в САЩ папата ще изнесе реч пред Общото събрание на ООН.

Според членовете на папската делегация Франциск възнамерява да говори за необходимостта от разрешаването на конфликта в Близкия изток.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


61
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
0
 
16
 
! Отговори
До аноншмен преди 8 години
Хи-хи-хи-хи....да си умреш от смях! Първо-не е манипулация, А СИ Е ЧИСТА ИСТИНА! Която само такива амеби като тебе не я виждат. Макар че, ясно, ти си от тия, със сребърниците.....И второ- като гледам "минусчетата", вижда се че такива *** като тебе са само, кажи-речи 5%! Да те подкрепи САМО ЕДИН ЧОВЕК!!!!! А, *** ТОВА МОЖЕ ДА СИ ТИ, НЕ СЕ БРОИ! Честито!
19
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Третото пророчество на Фатима-Ватикан го знае,затова призовават че без Русия този проблем няма да се реши,,,ако не се вслушаме всичките идва лошото,,,
18
1
 
5
 
! Отговори
знайко преди 8 години
до ВасилевИмал си и по добри Агенти БРАВО!!!
17
1
 
6
 
! Отговори
знайко преди 8 години
до ВасилевТи много ги разбираш тия работи!!! Но има и много неща които НЕзнаеш, и Агентите ти не могат да ти помогнат
16
27
 
3
 
! Отговори
аноншмен преди 8 години
DNES.BG свършихте добра работа с тази МАНИПУЛАЦИЯ! В сички така наречени РУСОФИЛИ /предатели / започнаха да лаят и крякат и си показаха голите ***, Наистина голям смях, но е ижалко,че има хора с такова елементарно мислене Важното е, че са МАЛКО! !!
15
1
 
29
 
! Отговори
НФБ преди 8 години
До В ДРЕЗДЕНБабо Мерки де така..тръгнала съм на джамия Мустафа. ..САЩ погребват Европа.
14
1
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До аноним 13Всички християни в Сирия гласуваха за 'сатрапа' , в територията , контролирана от "сатрапа" са избягали 6 млн души от ИД и ССА /Сирийска свободна армия/ . Във всички посолства по света, в които е било разрешено да гласуват сирийци на президентските избори миналата година "сатрапът" е взел 80 % от гласовете. А ти подкрепяй ИД ... Демократ с промит мозък.
13
3
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Този Папа е пич за разлика от политическите плазмодии.
12
28
 
1
 
! Отговори
Донев преди 8 години
ОТ РУСИЯ НИЩО НЕ ЗАВИСИ В СЪВРЕМЕННИЯ СВЯТ! ТОЛКОВА МНОГО СО ИЗОСТАНАЛИ ВЪВ ВОЕННО И ТЕХНОЛОГИЧНО И ИКОНОМИЧЕСКО РАЗВИТИЕ! ,ЧЕ ПРОСТО СТАВАТ СМЕШНИ! Скакво могат да помогнат? ??
11
1
 
16
 
! Отговори
анонимен преди 8 години
в оон да каже кой е виновен за това преселение на народите в 21 векимена и причини иначе с празни приказки не става какво ще стане схристиянството
10
1
 
14
 
! Отговори
Гочо преди 8 години
Дядо Поп е умен...
9
36
 
1
 
! Отговори
аноним преди 8 години
То е ясно какво казва Папата. Русия може да помогне, като се изтегли от Крим и Източна Украйна и спре да подкрепя и въоръжава Сирия и сатрапа Асад Вие ***, с какво си помислихте, че могат до помогнат
8
1
 
33
 
! Отговори
Усети преди 8 години
Папата усети напора на джамиите, и взе да плаче за Путин да го спасява.
7
1
 
29
 
! Отговори
Дановски преди 8 години
До ВасилевТава са твои неверни трактовки. Още през 1991 година на Русия се "падна честта" да е в съюз с "белите страни", но тези т. н. цивилизовани субекти се държаха безкрайно нагло, цинично и менторски, не като партньори, а като феодали и даже като робовладелци и по този начин провокираха Русия да поеме по пътя на възстановяване на своя суверинитет и независимост.
6
1
 
22
 
! Отговори
Проблемите преди 8 години
Проблемите, които САЩ създаде, финансира и въоръжи.
5
1
 
34
 
! Отговори
ДА ЖИВЕЕ РУСИЯ ! преди 8 години
Разбира се, че без Русия не може да бъде решен нито един сериозен световен проблем.Русия е най-голямата държава в света !Президентът на Руската федерация - Владимир Путин е най-влиятелният човек в света !
4
24
 
2
 
! Отговори
симов преди 8 години
Някой може ли да каже кой точно проблем в света може да реши Русия? И КАК ще го реши?ДНЕС излез от конткста на това изказване и не манипулирайте хората!
3
1
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
САЩ запали огромен пожар в Близкия изток, но за да се плати за пожара ще бъде Европа. И тя ще плати много скъпо!
2
1
 
27
 
! Отговори
непукист преди 8 години
Светия отец се изказва малко витиевато да проблемите на света нямат решение без Русия ,но не е лошо да каже и кой ги създаде иначе някак си истината остава недоизказана.
1
1
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Съвсем не случайно Главата на римокатолическата църква папа Франциск връчи на Владимир Путин медала Миротворец при скорошното му посещение във Ватикана.