Мъск: Киев вече е загубил, 60-те милиарда от САЩ няма да помогнат

Украйна трябваше да сключи мир с Русия преди година
20 фев 2024 12:33, Петър Бойчев
263
Мъск: Киев вече е загубил, 60-те милиарда от САЩ няма да помогнат
Снимка БГНЕС

Политическите позиции на Киев на фона на военните неуспехи отслабват всеки ден, украинското ръководство е трябвало да сключи мир с Русия преди година, когато все още съществуваше такава възможност. Тази гледна точка изрази американският инженер и предприемач Илон Мъск на страницата си в социалната си мрежа X.

Според него по един или друг начин ще се стигне до мирно уреждане.

И единственият въпрос е колко още хора ще умрат, преди да се приеме реалният факт, че Крим и редица други бивши територии на Украйна вече принадлежат на Русия.

"Мирното споразумение трябваше да бъде сключено преди година. Оттогава хиляди момчета са загинали напразно, а позицията на Украйна става все по-слаба всеки ден“, се казва в съобщението.

Така Мъск коментира публикация, в която се говори за необходимостта от прекратяване на огъня и началото на мирни преговори между Русия и Украйна. Милиардерът се съгласи с автора на публикацията, че Киев вече е загубил "и нищо няма да промени това“, дори 60 милиарда долара от Съединените щати няма да помогнат.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


263
Още по темата: мирУкрайнаСАЩмъск
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
102
3
 
10
 
! Отговори
ИМА ЛИ ПОБЕДИТЕЛИ??? преди 6 месеца
Забелязва се "нова тенденция" при евробюрократите - понеже не трябва изобщо да се говори за евентуална и възможна победа на Русия, затова казват, че дори и да е победила, Русия нкога няма да бъде победител, защото това НЕ Е ПОБЕДА, А ПРОСТО ЗАБАВЯНЕ НА ВОЕННА ПОМОЩ ЗА УКРАЙНА. Т.е. Русия никога няма да е победител, Украйна ще съществува цяла и неделима само на картинка, каквото е и члеството й е ЕС и НАТО, а виновни за ситуацията ще са Орбан и кой ли още не.
101
10
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Най голямата грешка на България във съвременната и история ще си остане че не е откликнала на призовката на Хитлер да прати дивизии срещу Русия. Въпреки че Русия си ни е бомбардирала стабилно във Варна с двата си кораба в Черно Море. КАКТО СЕ КАЗВА БИЙ ДА ТЕ УЕАЖАВАТ
100
19
 
6
 
! Отговори
Полезен Ид…т преди 6 месеца
Всичките заблудени дето се взимат на сериозно- Путин няма да спре с окупираните територии, той иска цяла Украйна и части от източна Европа и да няма ЕС, да няма НАТО просто той да се разпорежда това е национал социализъма властва в Руската Империя
99
7
 
10
 
! Отговори
Байдън преди 6 месеца
А ако дадем 600? Къде ще се скрият руснаците тогаз?
98
3
 
9
 
! Отговори
А бе преди 6 месеца
Търгаш, който си "постила" за продажби в Русия на сателитните си системи за интернет. Което всъщност прави чрез "сивия" внос!
97
5
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
До Българин Пич, и на децата в украинските детски градини вече, е ясно, че тази война няма нищо общо със свободата на Украйна. Важното е само да се нанесе стратегическо поражение на Русия, whatever it takes! Вчера един друг американски милиардер я нарече Войната на лъжите! " Излъгаха ни как започна, лъжат ни как върви, лъжат ни и как ще пирключи" In the end of the day, Руснаците ще вземат своето, независимо от цената, която ще платят. Но украинските мъже, няма да има кой да ги върне
96
16
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Много е неприятно че има хора в България които се радват че Русия е победила Германия и България е загубила войната и всичките принадлежащи й територии като Северна Добруджа, Одрин и Македония. Супер изнервящо е че съществуват такива хора с български паспорти.
95
11
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
По принцип, американците са виновни за днешното състояние на света. Ако през втората световна бяха помогнали на Германия , сега от Атлантическия до Тихия океан, щеше да има мир, ред и дисциплина. Нито проблеми с араби и евреи, нито трети пол и т.н.
94
9
 
27
 
! Отговори
Аноним преди 6 месеца
Ето един умен и успял човек който вижда реалността
93
3
 
5
 
! Отговори
До 90 преди 6 месеца
До Анонимен Не просто е побъркан!
92
19
 
7
 
! Отговори
Химлер преди 6 месеца
Русофилите ги притискаш докато не се пръснат. Това е правило номер едно.
91
3
 
28
 
! Отговори
Васил преди 6 месеца
Ама нашите евроатлантици не мислят така
90
2
 
5
 
! Отговори
Каубой преди 6 месеца
До 97. А ти кой си всъщност?
89
25
 
11
 
! Отговори
Българин преди 6 месеца
А този *** Мъск знае ли какво значи саможертва и борба за свобода дори и срещу много по-силен враг? По неговата логика и Левски и Ботев не трябваше да се борят срещу турците. Само че за нас са велики герои, нали?
88
29
 
15
 
! Отговори
Демократ преди 6 месеца
До 91. Стига с тоя САЩ бе, съветски глу.пак! Така и не разбрахте, че украинците са готови да умрат, но не и да живеят отново под гнусния кремълски ботуш.
87
26
 
17
 
! Отговори
Некъф преди 6 месеца
В тоя сайт яко взе да лъха на руска пропаганда!
86
18
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
'Русия отнов ще освободи Европа от фашизма!' рашка първо да освободи себе си от путинския фашизъм па после да гледа към Европа и да асвабаждава.
85
2
 
9
 
! Отговори
Граматик преди 6 месеца
Ей, така и не се научихте, че малкото име на Мъск на български не се пише ИлОн.
84
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
До 92 , Хапчетата !
83
10
 
20
 
! Отговори
до 32 преди 6 месеца
А навеждачите на американското посолство като теб доволни ли ще са или ще искат да умрат още 200 -300 000 човека за кефа на ФАЩ.