Мъск: Киев вече е загубил, 60-те милиарда от САЩ няма да помогнат

Украйна трябваше да сключи мир с Русия преди година
20 фев 2024 12:33, Петър Бойчев
263
Мъск: Киев вече е загубил, 60-те милиарда от САЩ няма да помогнат
Снимка БГНЕС

Политическите позиции на Киев на фона на военните неуспехи отслабват всеки ден, украинското ръководство е трябвало да сключи мир с Русия преди година, когато все още съществуваше такава възможност. Тази гледна точка изрази американският инженер и предприемач Илон Мъск на страницата си в социалната си мрежа X.

Според него по един или друг начин ще се стигне до мирно уреждане.

И единственият въпрос е колко още хора ще умрат, преди да се приеме реалният факт, че Крим и редица други бивши територии на Украйна вече принадлежат на Русия.

"Мирното споразумение трябваше да бъде сключено преди година. Оттогава хиляди момчета са загинали напразно, а позицията на Украйна става все по-слаба всеки ден“, се казва в съобщението.

Така Мъск коментира публикация, в която се говори за необходимостта от прекратяване на огъня и началото на мирни преговори между Русия и Украйна. Милиардерът се съгласи с автора на публикацията, че Киев вече е загубил "и нищо няма да промени това“, дори 60 милиарда долара от Съединените щати няма да помогнат.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


263
Още по темата: мирУкрайнаСАЩМъск
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
122
6
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Хитлер ако е знаел че срещу себе си има 6 милиона джeндъри може би е нямало да промени нищо в тактиката си. Ама на Володя като му убиеш годеника и става лъв. Даже да се правели на хетеросексуалнu после в Берлин
121
12
 
2
 
! Отговори
121 преди 6 месеца
До aZ-ът - Лягай под аАльоша в съответната поза, та като се сгромоляса да ти го тикне отзад, *** рубладжийска!
120
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Разбира се, че 60 млрд. долара няма да помогнат, една рубла ще свърши работа, ама колективният запад все още се дърпа.
119
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Велик! Най-великият мъж на планетата! Най-великият човек на планетата! Тримата най-велики човеци на всички времена: Путин, Тръмп и Мъск! След края на ТСВ техните образи ще бъдат увековечени до образите на тримата най-велики след ВСВ - Сталин, Чърчил и Рузвелт!
118
2
 
11
 
! Отговори
aZ-ът преди 6 месеца
Либерастака почна да се блъска в действителноста, като пияница в стъклото на витрина. Студени, твърдо и болезнено. Остана им единствено, като улична мъcтиa да видят към небето и да търкат г..зъ в асфалта.
117
13
 
5
 
! Отговори
Путин преди 6 месеца
Мъск трябва да поживее малко в Русия, като Оруел навремето, и тогава друга песен ще запее!
116
3
 
13
 
! Отговори
Рубладжия преди 6 месеца
Точно затова полово-неопределените мразят Мъск. Защото е реалист и може да говори нещата такива, каквито са, а не политкоректно...
115
17
 
4
 
! Отговори
Накратко преди 6 месеца
Тоя верно си има психични отколонения щом подържа диктатура.А нищо не казва ако русия не беше нападнала Украйна всички лоши работи нямаше да се случат.Винаги трябва да има въззмездие .
114
3
 
5
 
! Отговори
У бре преди 6 месеца
Мъск е далече в САЩ! А отдалеч и *айното изглежда като портокал...
113
16
 
7
 
! Отговори
До aZ-ът преди 6 месеца
60 млрд може да са 4-5% от БВП на Русия, за САЩ са 0.2-0.3%, САЩ с 4-5% ще приключат Русия за по-малко от седмица.
112
3
 
16
 
! Отговори
абе преди 6 месеца
язък че не можем да дадем 100 БТР, че да хукнат укрогероите към кремъл, путин ще избяга чак в камчатка от нашето въоръжение!
111
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Евреинът до него ли му шушне това? Да не би да става дума за държавата Палестина?
110
3
 
16
 
! Отговори
.!. преди 6 месеца
Мъск е реалист, фактите са такива. Лошото е, че америка не е единна и сякаш вече е разбита от вътре. Е Тексас иска да се отделя, тия свободи и ЛГХБТ истории дразнят самите американци. Тия неморални и не семейни действия разделят америка. Жалко че елита на САЩ не осъзнава разпада на държавата, а може и да е умишлено. Навремето американската мечта с красив живот е изменена, мъжа трябва да ходи с тапа в *** да не го оправи някой педдал. Ужасна посока на обществото поеха и водят целия свят натам!!!
109
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Срещу тези 60 милиарда на американците, Русия ще даде 120 милиарда, отделно ще заггуби и много работна сила и тн. Не знам защо Мъск не може да види голямата картинка, нали е иноватор?
108
7
 
7
 
! Отговори
МЪСК или ТАГАРЕВ преди 6 месеца
Кой е по умен и далновиден - Мъск или Тагарев?
107
13
 
1
 
! Отговори
ген. Луков преди 6 месеца
До Анонимен 109 - Така е, тогава щяхме лично да приключим червената чума завинаги и днес България отново щеше да е имперска сила!
106
6
 
15
 
! Отговори
aZ-ът преди 6 месеца
Мъск е прав, но не е хванал смисъла. САЩ им предстои страховита битка с Китай за Тайван. Искат преди това да отслабят Русия , за да не стане изненада. 60 милиарда изглеждат страховито, но са около 4-5% от БВП на САЩ. За 4% САЩ отслабва Русия без да загуби дори един ам. живот. Украинците мрът. Само , че не си направиха сметката. Руснакът е особен характер , той е свикнал на нямане, той никога не е имал. Те се сплотиха и бетонираха Вова.
105
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
За това има хора, които разбират от бизнес, други разбират от политика, трети пеят песни, и тн. И когато някой стане доказан специалист, лидер в своята област, си заслужава да го чуеш какво ще ти каже. Но ако същият човек, започне да раздава ъкъл и в други сфери на живота, извън своята експертизиа, рискува да олекне и да се превърне в поредния псевдо месия.
104
11
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Бъдещето на Украйна е като на Западна Германия и Южна Корея.Когато свърши войната, мине време и задминат руския индекс на живот, Донбас и Крим, като ГДР сами ще пожелае отново обединение! Само че Путин няма да доживее този свой ужас!
103
4
 
11
 
! Отговори
анонимен преди 6 месеца
ама за какво спорите бе? тия пари укрофашистите няма да ги видят, янките поумняха, а конгреса тактично излезе във ваканция до края на февруари, като се върне ще се мотаят два месеца...и дотогава братушките ще турят на измислената крайнина кръст!