Типове поведение, които отблъскват мъжете

Имате ниска самооценка
27
Типове поведение, които отблъскват мъжете
Снимка: Istock

Срещате се с привлекателен мъж или може би дори скоро сте започнали любовни взаимоотношения. Засега всичко върви приятно. Но винаги може да се обърка, нали? Особено ако вашето поведение се окаже отблъскващо за него.

Вижте 10 типа поведение, които отблъскват мъжете.

1. Вие сте невнимателна или разсеяна. Мъжете следят за това дали ги слушаме наполовина, когато разговарят с нас или сме по-заети с телефона си.

2. Подигравате се на нещо, което е важно за някого. Всеки има своите страсти, хобита, начин на живот. Неразбирането ви не е причина да коментирате някого. Това автоматично ви отнема точки пред мъжа, когото харесвате.

3. Затворени сте емоционално. Разбира се, че в началото на връзката не е добра идея да бъдем драматични и да говорим твърде много за проблемите си. Но когато изобщо не можем да се отворим емоционално към партньора, това също може да доведе до неговото отдалечаване от нас.

4. Пристъпи на ревност. Ревността я има във всички взаимоотношения, но ако вие се държите притежателно и проявявате ревност дори в ситуации, в които не е основателно, например още сте на етап опознаване, флирт, със сигурност ще отблъснете мъжа, когото харесвате.

5. През повечето време сте песимистично настроена. Ако постоянно се оплаквате, мрънкате, критикувате него, всичко или другите, това може да накара вашия потенциален или настоящ партньор да се отдалечи от вас.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


27
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Никой нищо не казва за кандидат софиянеца.
7
0
 
9
 
! Отговори
Joan преди 2 години
Същите прояви на мъжете отблъскват и жените.
6
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
От 14 - Нещо не ва изкефих, нали? АХХА ! Ок! Само ще кажа - богатите хора, първо са станали богати, после са си купували имот, а не са забогетли, като са турпали кредити и са давали дупки под наем ... хахахаха! Айде!
5
13
 
6
 
! Отговори
Алооо преди 2 години
"Той да има пари, апартамент, кола и да ми купува всякакви ***.уци, па аз ще си ходя да си се е.а с други " - ценностите на модерната жена хаха
4
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тия мъже, бетер по-зле от жените станаха. Много чувствителни бе, трябва кърпички да им носим на първа среща.
3
6
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 14 - Знам, че е шега, но ми е смешно вярването на някои хора, че да притежаваш апартамент, е нещо супер хубаво и невероятно. Ооо неее - апартаментнтие поскъпнали с 40% от 2014! О неее! Много пара това е! Предсавяш ли си, да беше плащал наеми ...О неее - Портфолиото ми поскъпна със 135%за подобен период! О неее! Само дивидента, ще ми изплаща "новите наеми". О нее - бораста ще е 3-4% наза тази години ... О нее - жлищата ще са назад с 50% в следващите 2 години ... ХА ХА ХА
2
6
 
9
 
! Отговори
Вестник Адам и Ева преди 2 години
става Киро и Лена, Просто Киро и Просто Лена!
1
15
 
12
 
! Отговори
Эвропейски Союз преди 2 години
че кой мъж се интересува от жени, това е много старомодно! истинската любов е между мъже!!