6 начина да разнообразите любовния си живот

Говорете за чувствата си
Обновена: 15 мар 2023 22:49 | 15 мар 2023 22:42, Михаела Лазарова
11
6 начина да разнообразите любовния си живот
Снимка: Istock

Както всичко в живота – и любовта не е статична. Тя се движи, променя се, заема различни форми и обеми. Ето защо не очаквайте пърхащи пеперуди през цялото време. Напълно нормално е да има периоди, в които чувствате, че не всичко върви така гладко и безупречно. Важното е да не се отказвате и да работите за подобряването на ситуацията.

В следващите редове ви предлагаме няколко начина, с които можете да разнообразите любовния си живот и да си върнете страстта. Ето ги и тях:

Организирайте си срещи

Замисляли ли сте се кога за последно ходихте на среща? Вероятно това е било по времето, когато сте се запознали с настоящия си партньор. Очакването, трепетът, че ще го видите, мисълта как изглеждате и какво ще облечете… всичко това вероятно ви е карало да се вълнувате и да летите на крилете на любовта. С времето тези срещи се преместват на дивана, където всеки остава насаме с мобилния си телефон. Ето защо, за да внесете малко разнообразие във връзката си – организирайте си среща. Поне веднъж седмично отидете на кино или вечеря като двойка. Така ще преоткриете партньора и ще намалите напрежението във връзката.

Любовен хороскоп за март

Поставяйте си цели

Поставяйте си цели, които можете да гоните заедно като двойка. Такива могат да бъдат общи спестявания за ваканция, закупуването на скъп електроуред или автомобил. Можете да си поставите и цели, свързани със здравето – като например – да свалите килограми, да се включите в маратон или пък да участвате в изкачването на някой връх. Работата над целите ви ще ви помогне да развиете чувството, че сте отбор. Освен това, така ще имате възможността да обсъждате нови теми и да правите различни неща, свързани с общата ви цел.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още по темата: флиртлюбовинтимно
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Новата тактика на Надувни.
4
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
По нашенско при отворена връзка обикновено единият лицемерно се е съгласил, за да не изгуби изгодния партньор/партньорка, но тайно скърца със зъби.
3
1
 
6
 
! Отговори
7-и начин преди 1 година
В повечето случаи го предлага мъжът - да "отворят" връзката си. "Просто така, за освежаване, иначе аз много си държа на теб, уважавам те и те обичам!" - това е аргументът им. И ако момичето е наивно, нищо чудно да се съгласи, макар да не й е приятно. Ако обаче са вече семейни, той предпочита да "отвори" връзката едностранно и дискретно, та съпругата му да не разбере. В България са все още твърде малко връзките, отворени по взаимно съгласие.
2
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Откога ви чаках. Да, нещата се правят заедно. Не оставайте дълго. Приятни сънища. Може и с телефон наблизо
1
2
 
2
 
! Отговори
Док преди 1 година
Вечер, днес бг, Михаела...