Само за жени! Хороскопът ви за октомври

Ето какво показват звездите
3
Само за жени! Хороскопът ви за октомври
Снимка: Istock

Според западни астролози месец октомври продължава астрологичните тенденции на септември. Очаква ни второто затъмнение от есенния цикъл, този път в знака на Везни.

Какво ви очаква според зодията вижте в женския ни хороскоп за октомври.

Жената Овен 

Октомври ще бъде определящ месец за жените родени под знака на зодията. Определящ за цялата следваща година. Първите седмици ще изискват концентрация и вземане на информирани решения, търпение и внимание към детайла. Но към средата на месеца ще успеете да си отдъхнете. Ще имате възможността да подредите всички сериозни дела, които ви тежат напоследък.

Релаксация, развлечения и възможности да материализирате желанията си. Това ви вещаят звездите. А комфортът на дома и разходките в есенните паркове ще възстановят ресурса ви за нови подвизи.

Жената Телец 

Скъпи дами, октомври ви обещава стабилност и лекота, като не се очакват форсмажорни обстоятелства. Важно е да запазите спокойствие и да не изпадате в паника, дори ако нещо не върви според плана ви. Но звездите ви съветват да внимавате с егото, за да не развалите важни за вас взаимоотношения.

В професионалната сфера като цяло са възможни незначителни трудности, но те ще се окажат временни и лесно преодолими. Не се страхувайте да поемете инициатива и отговорност, това ще ви даде плодове на успеха в близко бъдеще.

Зодии, за които октомври ще е фантастичен:

Жената Близнаци 

За вас, скъпи Близначки, новия период обещава, че заслужено ще създадете впечатление на човек, способен да реши и най-трудния проблем и да получите заслужено признание. Особено през първата половина на месеца, ще почувствате положителното влияние на звездите. А в края на октомври във вас ще се събуди бунтарски дух, ще искате да направите нещо необикновено. Бъдете внимателни, защото не всеки ще оцени подобно поведение.

В началото на месеца е възможна съдбовна среща с човек, който ще научи непостоянната ви природа да отстоявате позициите си и да довеждате нещата до победа.

Източник: Женски хороскоп за октомври 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от Свят
Конфликтът в Хаити тласка хиляди към глад
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
1
 
2
 
! Отговори
Жената пепелянка преди 3 часа
Ще ви ухапе язовец по задните части.
2
1
 
1
 
! Отговори
Жената ядец преди 3 часа
Чака ви много клатене и лошия човек ще ви вземе парите.
1
0
 
3
 
! Отговори
ВГЗ преди 3 часа
Ама кажете нещо ново за Пеевски бе