Хороскоп за октомври - какво да очаквате според зодията си

Какво ще ви донесе десетият месец от годината
1
Хороскоп за октомври - какво да очаквате според зодията си
Снимка: iStock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Какво ще ви донесе десетият месец от 2024 година?

Tialoto.bg ви предлага хороскоп за октомври, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен
Сложните и неясни ситуации ще засегнат предимно сферата на отношенията. Новолунието, съпроводено с пръстеновидно Слънчево затъмнение във Везни (с които сте на една ос) във втория ден на месеца ще постави началото на сериозни промени. Те ще се осъществяват поне още половин година. Ще привлечете нови хора в гравитационното си поле. Следващият кулминационен момент е Пълнолунието във вашия знак. Ще ви подтикне към мащабни, енергични, но на моменти и рисковани действия. Подхождайте разумно към управлението на финансите си и стриктно контролирайте разходите.

Телец

Енергийният фон ще се определя предимно от аспекта на Уран (който е в ретроградна фаза) с Алгол. Събитията ще са доста сходни с онези, които сте преживели в края на юли. В средата на месеца Венера ще е в опозиция с Уран. Избягвайте местата, където има струпване на много хора. Може да станете обект на агресия. След този период емоционалното ви състояние ще е стабилно. Без усилия ще подредите целите и приоритетите си. Ще осмислите постигнатото до момента и очакванията в перспектива. От съществено значение е правилното разпределение на ресурсите като гаранция за крайните резултати. През втората половина на месеца бъдете готови да реагирате гъвкаво и да се съобразявате с обстоятелствата.

Цялата статия четете в Тialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още по темата: хороскоп за октомври
Още от Свободно време.
5 начина да сте по-щастливи и влюбени
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
1
 
! Отговори
-4° преди 59 минути
Аз акам