Кои грешки в срещите да не допускате след 40?

Честа грешка е да избързвате с плановете
24 авг 2023 22:48, Михаела Лазарова
27
Кои грешки в срещите да не допускате след 40?
Снимка: Istock

Любовта може да ни споходи във всеки момент от живота независимо на колко години сме. Понякога идва момент, в който търсим любов не само в младежките си години, но и в зряла възраст.

10 големи грешки, които жените правят във връзките

Ако сте в 40-те си години и сте необвързани, опитвате се да намерите любовта отново, има риск да допускате някои грешки. Желанието да откриете партньор колкото се може по-бързо, защото страхът от самотата и старостта ви ужасява, може да ви изиграе лоша шега.

Много необвързани жени на 40+ смятат, че вече са стари и „никой няма да ги вземе“. Това е абсолютно погрешно, защото за истинската любов няма възраст. Всичко зависи от правилната настройка на съзнанието ви и от това да полагате правилните усилия.

Много грешки в търсенето на любовта и ходенето по срещи могат да се допуснат на тази възраст. Ето кои са най-често срещаните сред тях и защо да не ги допускате.

Бързате прекалено

Една от може би най-честите грешки, които необвързаните жени на 40 допускат, е да бързат прекалено много. Това не само ви кара да правите грешни избори, но и да отблъсквате партньорите, с които се срещате. Натискът, който те усещат от ваша страна ги кара да се чувстват притиснати, както и да ви възприемат като отчаяна.

10 грешки, които зодия Дева прави в любовта и връзките

Поставяте каруцата пред коня

Друга честа грешка е да избързвате с плановете и да си представяте вече как се омъжвате щастливо за човека, с когото се срещате. Ако го правите още през първите срещи, това ще ви накара да се чувствате още по-зле, ако нещата не се получат. Не бързайте да възлагате големи надежди от самото начало.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


27
Още по темата: флиртлюбовинтимно
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
На срещата отидете порядъчно пиян и продължавайте да пиете. Нещата ще се подредят по естествен начин.
7
1
 
0
 
! Отговори
до 6 преди 10 месеца
Това е много лоша идея, особено на работното място. После като се разпаднат нещата и не искате да се виждате повече, какво правим? Напускаме работа, разделяме се с приятелите? И защо? P. S. Аз съм мъж на 40 и такива статии са ми смешни, защото нищо не очаквам вече на тази възраст. Приел съм го.
6
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
То не само след 40, а и на 20+ в България хората рядко ходят на срещи. Тука запознанствата стават главно в социалния кръг на човека, в приятелска компания, на работното место итн.
5
5
 
15
 
! Отговори
50 годишен преди 10 месеца
След 40 е по вероятно гръм да те удари, отколкото да отидеш на среща.
4
22
 
9
 
! Отговори
Ужас преди 10 месеца
След 40 годишна възраст и мъже и жени не стават, Дебели, грозни, с изкривени лица, само като им видите старческите походки и направо ви се отщява. Ужас са старците над 40.
3
17
 
9
 
! Отговори
Дядо Стефчо преди 10 месеца
Аз може да съм дедо ама моми след 40 години не пипам. Те са си за лешоядите.
2
8
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Да отказвате незабавен секкс. Не го правете за бога! Може да е последния.
1
2
 
15
 
! Отговори
Alex преди 10 месеца
Не ходете пияни. Пие се на място.