Загиналият мъж в катастрофата с НСО бил професионален шофьор

Той нямал нито едно нарушение
17 май 2024 14:20, Нели Христова
268
Загиналият мъж в катастрофата с НСО бил професионален шофьор
Снимка: БГНЕС

Загиналият 60-годишен мъж в катастрофата край Аксаково с кола на НСО, в която пътувал Кирил Петков в четвъртък, е бил професионален шофьор. Това написа негов братовчед в емоционална публикация във фейсбук.

От публикацията става ясно и, че мъжът се е казвал Ицо.

Още по темата
"Ицо беше професионален шофьор, винаги внимателен, отзивчив и услужлив. До последно работеше в "Чистота" и извозваше големите контейнери за боклук от другата страна на Аспаруховия мост, Галата, Звездица и други. Нямаше нито едно нарушение", пише Илиян Илиев.

По думите на мъжа, автомобилът на НСО, в който е пътувал Кирил Петков се е движил много над допустимата скорост.

Той написа:

"Братовчед ми е излязъл е от знака "СТОП". Докъдето му стига видимостта е било чисто, но те са се движили с над 160 км/ч. Влачили са колата 15 метра".

Техен близък коментира:

"Когато чух новината и мястото, първото нещо за което си помислих е с каква скорост трябва да е бил джипа, за да не може да спре преди удара ...."

Припомняме, че вчера, около 17:30 часа, край Варна стана тежка катастрофа с автомобил на НСО, в който е пътувал Кирил Петков. Возилото се вряза в лек автомобил, в който са били мъж и жена. На място загина шофьорът, а съпругата му бе транспортирана по спешност в болница. В момента жената е с опасност за живота.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


268
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
133
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До 115, в допълнение на това, ако някой ще влиза в Акасаково, там трябва да свали на 50, ако ще си кара по главния път, естествено ограничението е 90! Тpoловете са мало*yмни до един и им е непосилно трудно да го схванат
132
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До Анонимен 115 Когато някой се движи с превишена скорост няма как да има предимство, най-малкото защото не се вижда.
131
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До Анонимен 115, зависи от скороста на автомобила, там специално има завой преди кръстовището, напълно е възможно при навлизане в кръстовището автомобила на НСО да не е бил видим от кръстовището и ако се е движел с прекалено висока скорост да е станала белята, между другото на мен ми е доста странно че преди завоя няма ограничение 70 и после 50, все пак след завоя има кръстовище а незабавно след него табела за населено място, и още нещо, самото кръстовище е доста широко и позвлява заобикаляне
130
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До Йордан Мен ме изумява, че за теб НСО и ПП са едно и също та така с лека ръка заместваш действията на шофьора на НСО в конкретната ситуация с широкото и неопределено "ПП" Що така?
129
1
 
8
 
! Отговори
Експертите ще кажат преди 1 месец
Че НСО са се движили с 50 километра ход максимално допустимата скорост от 50 километра а гражданинът е самокатастрофирал в тях.Така е в Заддунайския Ке н еф.
128
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Крайно време е на мутрите от НСО да започнат да им взимат книжките за такива безчинства. Като бързат имат маяци и сирени, ако искат да карат с 160 ще си вземат и пилотни коли, и мотори за отцепки. Има си стандарти за тези работи.
127
0
 
14
 
! Отговори
ПЕРНИК преди 1 месец
Трябва да се смени Шефа на НСО . Там стана сбирщина от хора без подготовка , с Мощни Бронирани Автомобили , със Сини Лампи - Мелят Наред Хора и Автомобили . Преди няколко Седмици в Пернишка Група показаха как Местния Депутат ходи на Работа Сутрин с НСО и Сини Буркани до Парламента в София - Със 150 километра и засичане с Бронираната Кола на НСО . Това беше Сигнал на Пътници в Автомобили , разминали се на косъм от Смъртта .
126
2
 
9
 
! Отговори
Дано загиналият преди 1 месец
да не е гласувал за "промяната". Ще бъде зловеща ирония, ако Кирчо е утрепал свой привърженик.
125
0
 
14
 
! Отговори
Йордан преди 1 месец
Ако кортежа на Петков карал с висока скорост другия няма как да го види, не може да се говори за отнемане на предимство.Точно така. Законите но физиката никой не ги отменя. Нормален чавешки мозък реагира за 1.2 секунди. Какво предимство, когато НАРУШАВАШ ОГРАНИЧЕНИЯТА НА СКОРОСТТА??Изумява ме с каква мотивация пишат коментарите си платените драскачи на ПП тък! Кога ще се измете цялата тази мафиотска *** от България???
124
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До Анонимен 123 "го е треснал под ъгъл 30 градуса" Верно ли? И откъде имаш тази информация?
123
0
 
3
 
! Отговори
IQ 3.14 преди 1 месец
ц категория и више у нас е манталитет, като аудист, субарист и още неколко редки породи
122
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До Законотворец Зевезлъци на гъбра на смъртта на хора? Май не ти пука за това, че някой си е отишъл, ами съвсем друго те вълнува. Нека позная: да "клепаш Киро"?
121
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До 115 - Глупости! Човеко си е карал нормално в своята лента, когато джип, тръгнал да изпреварва го е треснал под ъгъл 30 градуса, планирайнки в следващите 5 метра да свали скоростта от 120 на 49, щото влиза в населено място......
120
0
 
19
 
! Отговори
Законотворец преди 1 месец
Никъде в закона не пише че НСО имат право да отнемат животи на български граждани.Проверих.
119
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
НСО-то на Шиши не за пръв път блъска коли по пътищата! Като знам размера на завладяната държава, няма да се учудя ако цялата работа е организирана предварително, за да очернят Петков... Може би целта на шофьора не е била да убива, а само да предизвика инцидент, но малко се е поолял... Пак казвам в завладяната държава всичко е възможно!
118
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До Анонимен 110 Никой не защитава "Киро". Киро дори не е участник в това ПТП.
117
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Абе той шИфьора на НСО се движил с над 100 , което ще рече ОКОЛО 50 км. в час според специалиста от КАТ.
116
1
 
0
 
! Отговори
До 113 преди 1 месец
А сига е туи ще правя , туфлек!
115
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
На Кирил Петков защо му е охрана и кортеж?
114
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До 108 - А! Точно!!!