Бански 2024 – популярните модели за лятото

От сексапилни червени нюанси до изрязани бикини
Обновена: 20 юли 2024 20:54 | 20 юли 2024 19:37, Дарена Найденова
4
Бански 2024 – популярните модели за лятото
Снимка: iStock

Лятото е в разгара си и повечето от нас вече мечтаят за своята почивка край морето. Вероятно вече имате подготвени няколко комплекта бански, но никога не е излишно да добавите още един-два за всеки случай. И ако не знаете какво точно да сложите в куфара, ние имаме предложения за вас, базирайки се на най-горещите тенденции за летния сезон.

Тази година всичко се върти около излизането от зоната на комфорт и разчитането на по-ярки цветове, по-мащабни щампи и всичко, което може да се забележи дори от шамандурата. Очаквайте да видите свежи погледи върху популярните стилове бански като триъгълни бикини, цели бански и очарователни комплекти, но също така ще се предлагат и няколко по-повдигнати силуета от нови стилове, като изрязани монокини с изваяни фигури, плетени горнища и високи талии. Червеното в момента е цветът на сезона, така че определено ви препоръчваме да добавите малко черешови нюанси към колекцията си за плажа.

Докато разглеждахме социалните мрежи, попаднахме и на симпатични съвпадащи комплекти бикини с висока талия и напълно покриващи бодита. Също така видяхме и стилове, вдъхновени от кокетната мода, както и такива, които са подходящи за онзи период от месеца, в който не ви се иска да припарвате до водата.

Банските на 2024 година

Деликатно плетиво

Плетените стилове навлизат все повече и повече в ежедневната мода, независимо от сезона и температурите. Те се пренесоха и на плажа, като можем да видим бански, направени именно на една кука. Причината за популярността на визията е лекотата при носене, игривостта и разнообразието. Плетивото е идеално за дните, в които искате да се отпуснете край басейна или на пясъка, така че сменете вашия класически бански с тази алтернатива. Можете да го съчетаете с панталони или рокли за цялостен външен вид, който се чувства удобно и изглежда добре.

Цялата статия можете да прочете в Тialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още по темата: бански
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
НАЙ-ПОПУЛЯРНИ СА БАНСКИТЕ БЕЗ БАНСКИ!!...