Хороскоп за седмицата – какво да очаква всяка зодия

Астрологична прогноза за периода 2–8 септември
1
Хороскоп за седмицата – какво да очаква всяка зодия
Снимка: iStock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира за всяка зодия.

Tialoto.bg ви представя седмичен хороскоп за периода 2-8 септември 2024. Той е изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Откажете се от дългосрочните планове. Разпределете графика си така, че да подредите дома, къщата, вилата, шкафовете и гардеробите си. Близките ще ви предложат помощ без да сте настоявали. Не е изключено да получите не голям допълнителен приход от проект, върху който сте работили преди около половин година. Възможно е също така почти веднага да разполагате с вариант за изгодна инвестиция в имущество. Все пак, преценете нивото на риска, преди да направите решителната крачка.

Телец

Обстановката на работното място ще е леко напрегната. За сметка на това, отношенията у дома ще са спокойни и предразполагащи към бързо възстановяване на енергията. Ще отпаднат причините за спорове и недоразумения с близките, което ще вкара отношенията в рамките на добрия тон. В дните около Новолунието се придържайте стриктно към правилата за безопасност при работа и движение по пътищата. Съществуват предпоставки за травми и инциденти.

Цялата статия четете в Тialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още по темата: седмичен хороскоп
Още от Свободно време.
Таро прогноза за 2 - 8 септември
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Изгониха К.урнелия от БКП :)))