10 знака за страстна връзка

Готови сте да рискувате всичко за половинката си
16
10 знака за страстна връзка
Снимка: Istock

Страстна любов, белязана от шеметни емоции, бушуващи във всичко, което правите заедно е нещо, за което много хора мечтаят. Представете си връзка, в която горите и в която сте готови на всичко за половинката си. Правите всичко със страст един за друг, а чувствата, бушуващи между вас ви карат да пламтите още повече с всеки изминал ден.

Не всяка връзка е белязана от такава страст. При някои двойки емоциите са далеч по-спокойни и сякаш уравновесени. При някои скуката дори взема превес в ежедневието, а приключенията далеч не са част от него.

В случай, че свързвате страстта единствено със секса, вижте как тя може да афектира всеки един аспект от връзката ви.

Кои са 10-те признака на страстната любов, освен интимния пламък?

1. Страстната любов влияе на логическото мислене.

Може да звучи прекалено косвено, но всъщност страстта в любовта ви помага в много други области от живота си, за което понякога не си давате сметка. Когато летите на крилете на страстната любов, това стимулира мозъчната ви дейност, като помага да сте по-креативни, да мислите логично, да боравите скоростно и качествено с информацията. А това ви помага не само в професионален, но и в личен план.

2. Страстната любов ви променя.

Когато чувствата към половинката ви са толкова силни и мощни, че не можете да ги управлявате с лекота, това неминуемо ви променя. Страстта ви кара да правите неща, за които досега сте смятали, че не сте способни. Изненадващо е как страстната любов ви кара да се чудите дали сте същият човек, за когото сте се смятали допреди това.

Източник: 10 признака на страстната любов 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Още по темата: флиртлюбовинтимно
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
1
 
5
 
! Отговори
пияница мистик преди 1 месец
А, да, забравих! И трае само 2 години, тази страстна любов, защото учените са установили, че само за толкова време мозъка може да произвежда и отделя ендорфин (хормона на щастието). Не че ще се разделите, но страстната ви любов ще се трансформира в обич, най-вероятно :)))
11
2
 
5
 
! Отговори
пияница мистик преди 1 месец
Случвало ми се е да се влюбя от пръв поглед като млад, сега на 47 години едва ли. Вече съм зрял, с пораснали деца по чужбина, пък и имам страхотна връзка със съседката. Тя във всяко едно отношение мисли като мен, умна е, красива е и е сингъл като мен. Обичаме си се с кеф, но в никакъв случай не е "страстна любов", защото и такова преживяване съм имал на младини и знам как се чувства човек. Страстната любов е за млади, наивни мозъци, живеещи в розовите облаци на илюзиите
10
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До Открих, че - E, ти успя да счупиш всички миФки. Но може пък да си някакъв изключителен математик и интересът ти към диференциалните уравнения наистина да граничи със страст. Дали пък това не е някакъв вид състезателен хъс?
9
0
 
11
 
! Отговори
Открих, че преди 1 месец
Страстта ви кара да правите неща, за които досега сте смятали, че не сте способни. . . . като например да решавате системи от диференциални уравнения от висока степен!
8
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Приятни сънища!
7
2
 
12
 
! Отговори
Ерген Плейбой преди 1 месец
Какви ти връзки, каква ти любов, вече всичко гледа парите, лукса, удобството, както мъжете, така и жените, даже мъжете станаха по-големи *** от жените...
6
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Няма нищо по-хубаво!
5
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До Анонимен 4 - Извинявай, нямах конкретно теб, по принцип отговорих, просто ме провокира въпроса за влюбването от пръв поглед, има го и още как. Неправилно изразяване от моя страна,имах предвид, че, като не се е случило на някого, не означава, че го няма това влюбване от пръв поглед.
4
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До Анонимен 2 Защо мислиш, че не ми се е случило? Никъде не пиша, че търся за себе си такъв обект на страстни чувства. Просто питам дали тук има такава/такъв, която/който си знае, че може да предизвика подобна любов.
3
14
 
9
 
! Отговори
Бай Илийчо преди 1 месец
Убаво готвене. Убави кавали,Разкрепостено такоане без задръжки,жената да доведе и сестра си за тройка. Тва е
2
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До Бре! - Всичко има в живота! Това, че на теб не се е случило, не означава, че го няма!
1
6
 
2
 
! Отговори
Бре! преди 1 месец
Значи има много полезни последици за онзи, който се влюби страстно. Има ли тук някой, който може да накара човек от другия пол да се влюби така от пръв поглед?