Кои са лошите момичета на зодиака?

Свободолюбивият Стрелец е лошото момиче
14 авг 2024 22:07, Михаела Лазарова
4
Кои са лошите момичета на зодиака?
Снимка: Istock

Във всяка една жена се крие „лошо момиче“, но някои са истински професионалистки! Вижте дали вашата зодия попада в списъка на зодиите бунтарки.

Скорпион

Жената Скорпион е най-доброто „лошо момиче“ на зодиака. Тя ще ви възбуди и ще всее страх в сърцето ви, при това едновременно! Отчасти знойна съблазнителка и фатална жена и отчасти ловец на глави и победител, тя ще бъде една от първите, които ще ви предложат да преследвате бившия си или пък да се разплатят с някой, който е казал нещо лошо за вас.

За нула време жената Скорпион ще накара своя враг и вашия враг да бягат, за да спасят живота си! Тези дами не приемат неуважението с лека ръка, което означава, че образно казано ще ви се нахвърлят, ако говорите с тях по неподходящ начин или се опитате да навредите на близките им. Обикновено носят и естетика на „лошо момиче“ – облечени в кожени якета, високи обувки, скъсани тениски и изобилие от татуировки.

Имайте предвид, че някои Скорпиони също могат да добавят привлекателна женственост към своите тоалети, които им придават измамно невинен вид. Независимо дали изглеждат повече като страхливо агне или лъвица, това е едно лошо момиче, с което не бихте искали да си имате работа.

Източник: Кои са лошите момичета на зодиака? 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от За да се разбираме
Заблуди за връзките, в които необвързаните вярват
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
3
 
3
 
! Отговори
теле преди 3 седмици
ммм, скорпионки на задна прашка
2
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Приятни сънища!
1
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Лена мустака с Просто Киро баджанака :)))