Борисов: Ритуално си режем главите, ако няма правителство

Да не се явяваме и на тези избори с невъзможни коалиции
Обновена: 11 сеп 2024 09:49 | 11 сеп 2024 09:44, Инна Ангелова
226
Борисов: Ритуално си режем главите, ако няма правителство
Снимка: БГНЕС

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов заяви пред медии в парламента, че естествените партньори са тези, които направиха така наречената сглобка, плюс ИТН и БСП.

"Бях провокиран от репортажите от регистрациите на политическите партии. Едно и също се говори и от вторите, третите. Според мен е честно да се каже на хората какво ще се прави след изборите, а не да се подлъгват българите и после пак да се държим като мажоритарно избрани партии", заяви Борисов.

В демократичния принцип има преговори и коалиции за правителство. До този момент сме изхарчили над 1 млрд. лв. само за избори и политическите партии не дават решения като те свършат.

Нека да не се явяваме и на тези избори с невъзможни коалиции. Ако не им харесва "дежентълменско споразумение", нека да измислят "умните" друга дума, каза още той. Години наред всеки въпрос от медиите беше като отричащи се от дявола за машинното гласуване - истерия! Сега защо никой не пита? Защото изтече записът с "ала-балата", допълни Борисов.

“Ако трябва да направим изборите по-интересни, да използваме мажоритарен вот, има гръцка система - да използваме нея. Да отидем с решение за след изборите, призова лидерът на ГЕРБ.

Да оставим ДПС да се регистрират и да видим тези 20 от едните и 20 от другите депутати, но те не са от решаващо значение за формирането на кабинет, завърши Бойко Борисов.

"Ритуално си режем главите, ако няма правителство”, допълни лидерът на ГЕРБ.

“Да оставим ДПС да се регистрират и да видим тези 20 от едните и 20 от другите депутати, но те не са от решаващо значение за формирането на кабинет”, допълни Борисов. И допълни, че ПП са злословили срещу номинацията на Екатерина Захариева за еврокомисар.

“Аз им отстъпих на ПП всичко, те не отстъпиха за вътрешен министър, сега президентът Радев си назначи вътрешен министър”, заяви лидерът на ГЕРБ.

“Сега всички ги е яд много, че ГЕРБ е монолитна партия”, каза Борисов.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


226
Още от Избори 2024
Активно е е-заявлението за гласуване извън страната на изборите
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
183
0
 
0
 
! Отговори
Пророк Боковски преди 5 дни
Право казва Генерал Бойко Борисов, но левите не искат да се вслушат в дълбокия му опит и мъдрост! Лицемерието им няма как да победи дисциплинираният вожд на Българския народ и той отново ще ни избави от социалистическо робство! След 10 години ще има поне 3 магистрали между София и Бургас, за да бъде въпрос на вкус! Всеки град с население над 10000 души ще има летище, а под Балкана тунелите ще са повече от върховете над него!
182
0
 
0
 
! Отговори
Libre comme air преди 5 дни
10 години герб ни управлява...сега искат още 10...!!!
181
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 дни
Изборите още не са минали,а този индивид Вече " сглоби" поредната " сглобка"? Но без кръчмаря разбира се!-:) Другарю Борисов.След поредните избори ОПОЗИЦИЯТА ПАК Ще ти Резне Зелката и Няма да те Допусне до Властта!!-:)))) Голям го вадиш Пак Предварително!! ГЕРБ Групировката ти УМРЕ преди 4 ГОДИНИ!!!!!!!!!
180
0
 
4
 
! Отговори
Мръсна свиня преди 5 дни
Казах
179
5
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 дни
Борисов най успешният политик на прехода
178
1
 
4
 
! Отговори
тттттт преди 5 дни
Идола на пр,ос.ти.те!!!!!
177
0
 
1
 
! Отговори
Сата НАТО преди 6 дни
Предвид, че по онова време Тиквения фьс е бил вече 40-годишен полковник от милицията, това е доста позорно обстоятелство. А доколко е верно? Ами самият Стоев след публикуването на тези кнжици беше застрелят пред кино Изток, убиецът още е неизвестен. Стоев живееше в нелегалност, понеже беше искал да свидетелства срещу боса на СИК Маджо, но прокурорът, с когото имал уговорка, му обявил името. Тоест, предал го. Прокурорът беше Кокинов, известен от един скандален запис при гостуване у Боко Тиквата.
176
0
 
1
 
! Отговори
Сата НАТО преди 6 дни
До анонимен... Тези, които наричат Б.Б. мутра, да прочетат нещо от Георги Стоев -бивша мутра и писател за мутренските времена. Та този човек(бог да го прости) казва, че Бойко никога не е бил мутра. -------///-------- Така е, според Георги Стоев, Боко Тиквата са му викали, мотаел се е в тия среди, да се отърква о истинските мутри, както се накланяше да се отърка о Путин, да му разрешат и той да върти крана с едно пръстче. И другият му прякор е бил Шурла Бурла Тиквен гьс.
175
0
 
0
 
! Отговори
Сата НАТО преди 6 дни
Да оставим ДПС да се регистрират и да видим тези 20 от едните и 20 от другите депутати ------////------ Ти ли решаваш кой да оставиш да се регистрира?
174
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 дни
До Някой А заговорят ли Центаджиите ,те хваща рядкото щастие.
173
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 дни
До анонимен 164 Ааа, брои се за мутра Борисов, Пазил е колите на босовете пред ресторанта щото не му давали да влиза вътре.
172
2
 
12
 
! Отговори
Борисов Лъжецът!!! преди 6 дни
Борисов ЛЪЖЕ безскрупулно и си измисля, че "ала-балата" било с машините, а то беше "ала-балата" с Президента! И така една юГЕРБерска ЛЪЖА повторена 100 пъти, започна да ни се струва истина, но НЕ е!!!
171
2
 
14
 
! Отговори
ритуален глас преди 6 дни
Абе аз ритуално няма да гласувам за престъпник на когото мястото е в затвора. Но пък ритуално ще си дам гласа за Костя, ей така ритуално да ви обърка сметките на всички такива като теб. Ба.нди.ти
170
1
 
1
 
! Отговори
MNENIE преди 6 дни
Лично Мнение .Президент - Кмета на Перник - Станката .Премиер - Румен Радев .МВР Шеф - Ботьо Ботев .Доказали се хора за Приемането на България в НАТО и ЕС .
169
0
 
9
 
! Отговори
Реджо преди 6 дни
Ритуално ,Борисов ,можем да бъдем добре ,и без много политически глави в България!Приказката за девет главия змей я четем вече 35 години!Какво ли не откраднахте през това време?То май остана само на народа, скъсани,съдрани и вече вехти ризи!Разсипията е тотална,навсякъде и с много лица!
168
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 дни
Ами давайте още сега, какво ще ми чакате избори. Ако го навравите до 2 седмици обещавам да отида да гласувам.
167
0
 
4
 
! Отговори
ПроСоТо преди 6 дни
лелеее,съвсем се спича като кафевекстревент това същество !...само шкембето и задните му части растат...Иначе:..-Само МАЗОХИСТИ могат да слушат с трепет тикварските бръщолевиници..Ама за НУЛЕВИТЕ книжници полуеднокнижника е слънце..
166
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 дни
Не ритуално,а действително трябва да се направи! Унищожихте България!
165
2
 
5
 
! Отговори
Гадино Банкянска преди 6 дни
Ако ти и ортаците на Киро *** барабар с дебелата *** ритуално си отрежете главите, правителство ще има, а народа ще гласува.
164
3
 
7
 
! Отговори
Мнение преди 6 дни
Ееей голям лъжец и манипулатор е бат ви Бойко Борисов. Лъже та се къса! ПП-ДБ си спазиха точно Джентълменското споразумение и подадоха оставка в уручения ден. Уговорката за Ротация беше просто Мария Габриел и Николай Денков да си сменят местата! Борисов обаче започна да шикалкави и рекетира както си му е в кръвта, започна да иска всички министри да са от ГЕРБ. А когато ПП-ДБ загубиха доверие в министъра на вътрешните работи и Денков искаше да го уволни, Борисов не се съобрази с ПП-ДБ.