Чакъров: Пеевски открадна марката ДПС с помощта на ВАС

Всички симпатизанти ще имат възможността да подкрепят ДПС на Доган, увери той
11 сеп 2024 19:03, Анисия Иванова
134
Чакъров: Пеевски открадна марката ДПС с помощта на ВАС
Снимка: БГНЕС

Изключеният от ДПС Пеевски открадна марката ДПС с помощта на ВАС. Обръщам се към всички структури да истинското, на автентичното ДПС, че истинското, автентично ДПС ще участва на изборите на 27 октомври. Това заяви Джевдет Чакъров от фракцията на ДПС около почетния председател Ахмед Доган, предаде репортер на БГНЕС.

"Всички знаем за днешното решение на ВАС по казуса за коалицията на Пеевски. Обръщам се към всички структури на истинското, автентично ДПС, че истинското, автентично ДПС ще участва на изборите на 27 октомври. Всички наши симпатизанти ще имат възможността да подкрепят ДПС на Ахмед Доган", каза Чакъров.

Относно решението на ВАС от крилото около Доган са категорични, че ще видят всички възможности в правната рамка, след като са нарушени всякакви планови норми и по какъв начин то може да бъде оспорено и обжалвано.

Първият ден, когато трябваше да се извърши подаването на заявление и регистрацията на коалицията, ние бяхме първи пред ЦИК. Впоследствие се добавиха с едни столчета представителите на другата коалиция, каза Чакъров и подчерта, че аргументите, които се представят, че Делян Пеевски е подал по електронен път документите, са несъстоятелни, защото такава форма на подаване на документи няма.

"В Изборния кодекс такава възможност няма. Всички много добре си спомняме анализите на редица експерти, които коментираха, че тази възможност не е правно регламентирана", отбеляза той.

Чакъров е категоричен, че "изключеният от ДПС Пеевски открадна марката ДПС с помощта на ВАС" и определи това като "връхна точка в употребата на институциите".

"Точно както преди 40 години тоталитарната власт открадна имената на българските мюсюлмани", направи съпоставка той, но увери, че избирателите на ДПС ще имат възможността да гласуват за автентичните идеали на партията. | БГНЕС

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


134
Още от Избори 2024
ЦИК регистрира "БСП – Обединена Левица" за изборите през октомври
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
108
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
доган е с алцхаймер и хидроинженера има постоянна нужда от дренаж в гащите, затова ходи 24/7 с памперс. Джевдет пък макар и доцент е нещо като модерен ***, който има за задача да сменя дренажа.
107
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
изпратете ги директно при Шолц на Германия, тия доктори, уж са хидроинжинери, философи,деребеи и лекари и атомни физици и джевдети, там да се занимават с политиката понеже там има 7 милиона турци, повече от колкото бг, но не искат, защото в бг лесно се краде и в германия не са позволени етническите партии. в бьлгария можеш 35 години да седиш в парламента и да си депутат докато пенсионираш или в сараите на ДС , имам предвид изгонените депутати от дпс.
106
0
 
1
 
! Отговори
Делян Пеевски $ecuri преди 5 дни
Пеевски не краде,а съхранява.Делян Пеевски $ecurity (дпс)
105
0
 
1
 
! Отговори
Делян Пеевски $(дпс) преди 5 дни
има само едно ДПС това на господин Пеевски, Делян Пеевски $(дпс)
104
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 дни
тоя бездомен авантаджия Доган който мисли себе си че е по велик от закона. Закона строго забранява 2 дпс та да участвт в изборите и едно е сьщо име не може да се използва вьпреки че другото е демоерация права и свобода. Но той нали по велик е от закона !
103
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 дни
ЧАКАРДЪКОВ КЪСНО Е ЛИБЕ ЗА КИТКА ,този професор обвини съда в кражба,като помагач на Пеевски! ЧАКАРДЪКОВ баба и четиридесетте разбойника се оплакват че един техен голям разбойник им открадна пещерата с откраднатото съкровище и смени паролата и сега викат пред пещерата но тя не се отваря
102
0
 
1
 
! Отговори
Делян Пеевски $(дпс) преди 5 дни
Сега не знам как ще убедите нашенските турци да гласуват не за ДПС, а за АПС? Делян Пеевски $(дпс)
101
1
 
4
 
! Отговори
Прозтаг преди 5 дни
Айде стига дрънканици, зарязвайте го вече тоя бездомен авантаджия Доган. Той е вече бита карта, политик без власт е като тесла без дpъжка, за нищо не става. Преориентирайте се към Шопap ефeндu.
100
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 дни
Подценихте го вие Паржу, но той излезе пишкин момче. Сега не знам как ще убедите нашенските турци да гласуват не за ДПС, а за АПС?
99
2
 
8
 
! Отговори
Мара общата преди 5 дни
Леле,този професор обвини съда в кражба,като помагач на Пеевски!Правилно Пеевски го е изключил от партията си след разбиранията му,че съдебното решение е престъпно деяние! Ужас!
98
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 дни
Вие откраднете Кока Кола!
97
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 дни
до 81, но нищо не е задържал, ето в българска банка има 3 млн. но не може да ги изтегли, само тези които има в кеш, затова беше циркът в Бояна, там е щаб квартирата, документи и пари, поне така писаха медиите, за да обвинят Доган, но това не е негово лично, а на партията ДПС
96
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 дни
по-скоро е обратното, затова и борисов дума не обелва по въпроса вече цяла седмица, но няма спасение, следва ГЕРБ и край на Борисов
95
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 дни
до 94, пеевски няма шанс, американските санкции не могат да се пренебрегнат, пък и партията която има е маргинална, лошото е че само президентът му се опълчва, всички останали си мълчат, може да ги държи само с това, за което го осъдиха американците - корупция, затова са се скатали, да не ги повлече със себе си
94
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 дни
"Точно както преди 40 години тоталитарната власт открадна имената на българските мюсюлмани"??? Тоя се прави на ударен. Ами османската империя открадна имената на всички българи в България, изби много от тях, а други потурчи и превърна в така цитираните от нето "български мюсулмани". Няма "български мюсулмани"! Всички те са навлеци отвън или потурчени българи от кървавата отоманска империя. Етническата им партия е незаконна и работи аз консервиране на потурчените българи в "български мюсулмани".
93
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 дни
Пеевски открадна и БСП от Нинова хаха скоро и един друг лидер жално ще плаче че му откраднали партията Новата Коалиция ще е от три парти Герб БСП и ДПС е това ще получим ако не гласувате Мафиотска диктатура с премиер до живот Пеевски
92
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 дни
ДПС има съдбата на Лафка но дано България да не фалира за четвърти път ако Пеевски се намърда да управлява с Борисов Гласувайте да си спасим държавата от Магнитите
91
3
 
4
 
! Отговори
Една Българка преди 5 дни
Харесва ми когато доктори ,доценти и други титуловани недобре говорещи български унижават и се подиграват пред камера на национална телевизия публично български полицай без никакво притеснение.на униформата си полицая носи символите на България.
90
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 дни
ЧАКАРДЪКОВ КЪСНО Е ЛИБЕ ЗА КИТКА НАЛИ ТЪЙ БЕШЕ
89
7
 
11
 
! Отговори
Шефа преди 5 дни
Пеевски е пудел на Бойко Борисов! Двамата действат в синхрон овладявайки българските институции една по една! Тия двама тарикати не разбират че обикновените хора ги мразят и презират от дъното на душата си!Поради тази причина те нямат бъдеще в българската политика и ще се наложи да се изнесат от страната!