4 зодии, които започват нова глава от живота си тази есен

Дали сте сред тях?
26 сеп 2024 20:27, Теодора Драгоева
2
4 зодии, които започват нова глава от живота си тази есен
Снимка: iStock

Може би си мислите, че ако се държите хладнокръвно и понасяте всичко стоически, ще защитите сърцето си, но това е далеч от истината. Трябва да сте открити и честни за емоциите си, ако искате да преминете през всичко, което ви притеснява, и да продължите напред с повече увереност от всякога.

Ето кои са зодиите, които трябва да прегърнат уязвимостта си в следващата глава от живота си, за да достигнат върховото си щастие:

Овен

Прекарахте дълго време, натъпквайки чувствата си дълбоко в себе си. Преструвахте се, че всичко е напълно наред, когато цялото ви същество крещеше отвътре, че трябва да признаете страданието си. Не искахте никой да вижда вашата слабост, за да не ви се присмее и/или да злорадства. Но показването на емоции не е проява на слабост. Необходима е сила, за да изречеш истината, вместо да подмамиш другите (и себе си) да повярват в красиви малки лъжи. За да постигнете самоусъвършенстването и успеха, които заслужавате в следващата глава от живота си, трябва да сте по-открити за чувствата си. Не лъжете за това, което ви притеснява. Не замитайте проблемите си под килима. Бъдете истински и автентични. Бъдете възможно най-честни към себе си.

Цялата статия четете в Тialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още по темата: нова глава в живота
Още от Свободно време.
5 грешки при търсенето на любов онлайн
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 часа
А другите ше карат със старите глави :)))
1
1
 
5
 
! Отговори
Мен пак ме няма преди 5 часа
ТОВА Е ПОРЪЧКОВО.. ЩЕ СЕЗИРАМ ПРОКУРАТУРАТА