Осем аксесоара за есен 2024

За повече стил
12 окт 2024 21:24, Михаела Лазарова
1
Осем аксесоара за есен 2024
Снимка: Istock

Всеки сезон идва със своята красота. И ако през лятото сме склонни да заложим на ярките цветове, есента винаги идва с по-приглушени тонове. Кои ще са най-необходимите аксесоари тази есен? Ето няколко:

1. Шоколадови нюанси

Една от най-добрите цветови тенденции за сезона ще бъде именно шоколадовокафявото. То беше представено навсякъде в ревютата за есен/зима 2024 г., а това личеше особено силно при цветовете на чантите.

Дамските чанти – вариращи от такива с дълги дръжки до версии на раница, изглеждаха като покрити с шоколад бонбони, готови за консумация по подиумите на марки като Miu Miu, Bottega Veneta и Tod's.

2. Шапка

Сякаш през последните години този аксесоар остана леко в сянка. Но дизайнерите тази есен се погрижиха да го възродят, тъй като шапките бяха забелязани по ревютата на марки като Prada, Schiaparelli и Chanel.

Независимо дали става въпрос за кадифена шапка, вдъхновена от 40-те или варианти, които можете да носите в изисканата английска провинция, тази есен всичко е свързано с носенето на шапка, която отговаря на вашето настроение.

3. Бялата тениска

Не всеки харесва стила на „дънки и тениска“, но малцина могат да отрекат привлекателността на перфектно скроената тениска. Разбира се, модните специалисти винаги препоръчват да добавяте и малко цвят, но имате нужда от подходяща бяла тениска преди всичко друго.

Източник: 8 задължителни аксесоара за есен 2024 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още по темата: модааксесоаришапки
Още от За да се разбираме
5 зодии, които се борят с най-много тревоги в любовта
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
2
 
! Отговори
Anonimna преди 2 часа
Шапка на тояга е голям рахат :)