5 зодии, които се борят с най-много тревоги в любовта

Тези знаци са измъчвани от подозрения и ревност
11 окт 2024 23:00, Теодора Драгоева
5
5 зодии, които се борят с най-много тревоги в любовта
Снимка: iStock

Измъчвани ли сте от ревност и подозрение във връзките? Трудно ли ви е да се отворите пред партньора си, въпреки че той ви е дал всички индикации, че емоциите ви са в безопасност с него? Случвало ли ви се е да откажете да излезете с някого, когото харесвате, защото сте били сигурни, че в крайна сметка той ще ви отхвърли? Тогава може би принадлежите към една от петте зодии, които са най-недоверчиви във връзките.

А ето и кои звездни знаци се борят с най-много тревоги и подозрения в любовта и как астрологията обяснява липсата им на вяра в партньора:

Рак

Рак е може би една от зодиите, която е най-недоверчива в романтичните си връзки, но също така е знакът, който най-отчаяно жадува за любов. Този астрологичен знак е идеално представен от рака: здрава външна обвивка, която носи през цялото време, прикривайки и предпазвайки мекото, уязвимо вътрешно аз. Раците са много потайни и вглъбени и често може да изглеждат отчуждени, но като воден знак те всъщност са дълбоко чувствителни и емоционални. Те просто не се отварят пред много хора, защото се страхуват да не бъдат наранени. Те са предпазливи в началото на връзките, защото не вярват, че другият човек ще ги разбере и внимават този човек да не им разбие сърцето. След като се почувстват в безопасност с някого, те са напълно отдадени в отношенията, но просто им отнема доста време, за да стигнат до тази точка.

Цялата статия четете в Тialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още по темата: недоверчиви
Още от Свободно време.
3 зодии, които не могат да пазят тайна
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 час
Всеки с проблемите си!
4
0
 
4
 
! Отговори
Зодия Хуй преди 1 час
Тя създава много тревоги!
3
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 часа
Престъпник!
2
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 часа
Който вярва в зодий е пееедал
1
1
 
5
 
! Отговори
Зодия Путка преди 2 часа
Куууур за зодий!