10 признака на емоционален развод

Няма физическо докосване
3
10 признака на емоционален развод
Снимка: Istock

Разводът или краят на един брак води до физическа раздяла на партньорите, но и до раздяла на всичко в живота на двойката – имуществото, финансите, дори децата, ако има такива. Но развод може да настъпи много преди юридическия край на връзката ви. Емоционалният развод може да е налице доста преди да сложите фактическия край на брака или връзката ви. Той има своите признаци, които подсказват, че с връзката ви е свършено.

Кои са признаците на емоционален развод, които се появяват доста преди края?

1. Емоционалната интимност липсва.

Първият сигнал за емоционален развод е именно емоционалната интимност. Ако тя е започнала да избледнява или е изчезнала напълно, значи връзката ви е сериозно засегната. Емоционалната интимност означава да имате желание да сте близо един до друг, да споделяте, да се подкрепяте, да говорите, да се борите заедно с проблемите. Когато всичко това липсва е налице емоционална липса, както и емоционален развод.

2. Вече не сте един екип.

Ако преди сте били заедно един до друг във всяко предизвикателство или приключение, действали сте като един екип, но това вече не е така, вероятно сте в период на емоционален развод. Той може да предшества същинското разделяне на пътищата ви и краят на връзката ви.

Източник: 10 признака на емоционален развод 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още по темата: браксемействолюбов
Още от За да се разбираме
5 зодии, които ще преосмислят живота си тази есен
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 минути
С две думи, вече не сте двойка.
2
0
 
0
 
! Отговори
Кинчо преди 49 минути
Развода е когато свършат кинтите или фустата реши,че е пренебрегвана от мъжа си заради работата му и не си го сложи с първия срешнат във фейсбук или някоя лигава платформа за запознанства.
1
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 час
Отказва да ви го дава, освен само и единствено ВГЗ!