Кейти Холмс – една щастлива, разведена жена

Бившата съпруга на Том Круз е по-бляскава от всякога
21 сеп 2012 08:01,
21
Кейти Холмс – една щастлива, разведена жена
Снимка: Harper's Bazaar

На корицата на новия брой на списание Harper's Bazaar, Русия блести вече бившата съпруга на звездата Том Круз – Кейти Холмс. Актрисата изглежда напълно преобразена, а от снимките изобщо не личи драмата в личния ѝ живот, през която тя наскоро премина.

Доста медии и журналисти се изказаха, че свежия, бляскав вид на 33-годишната брюнетка се дължи на излизането ѝ от „затвора" на брака с деспотичния сциентолог Том.

Каквато и да е истината, Кейти изглежда перфектно в тоалетите на Versace, Dolce & Gabbana, Moschino и Michael Kors, с които е снимана в списанието. Кадрите са на известния фотограф Жил Бензимон.

Самата тя съвсем наскоро (миналата седмица) дебютира като дизайнерка в рамките на Седмицата на модата в Ню Йорк, където представи своята колекция заедно с партньорката си Джийн Янг - Holmes & Yang, пролет/ 2013.

В същото време, паралелно с модните си изяви, Кейти се подготвя за завръщането си на Бродуей в новата пиеса Dead Accounts. Билети за спектакъла дори вече са пуснати в продажба! Освен това миналата седмица Холмс имаше и емоции около своята първокласничка Сури, която тръгна в престижно училище в Ню Йорк.

С красива кестенява коса, оформена в пищни, ретро вълни, с драматичен, опушен грим на очите и със сексапилни устни – прераждането на Кейт е наистина красиво и можете да го видите в галерията на Tialoto.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


21
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
1
 
0
 
! Отговори
Жени преди 11 години
Прекрасна! С Вас съм! Щипни Сури от нас!
16
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Колкото и да му е взела, нищо не може да компенсира това, което й е причинил. По едно време приличаше на умряла скумрия. Добре че се осъзна навреме. Колкото до баща й, той се е противопоставял на брака й с Том Круз още в началото, предупреждавал я какво я очаква, ама кой да слуша...
15
4
 
4
 
! Отговори
късметлия преди 11 години
С баща от адвокатската мафия как няма да цъфти ве..за 5 год. ку*валък ,да отмъкнеш милиони си е добре свършена работа..Том Круз трябва да черпи в случая ,че се отърва жив.
14
2
 
5
 
! Отговори
буля преди 11 години
След тая статия мисля да разцъфна и аз. То развода бил много благо нещо! Особено ако има кой да плати. Лошото в моя случай е че ще трябва да му платя. Щото толкоз ми бил акъля. Ама нищо-трабанта ми остави, при бургазлийката върви!
13
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Жалко е, че толкова готин и преуспял мъж като Том Круз е явно психар и неможе да задържи нито една жена. Няма пълно щастие - може би това е неговото нещастие рано или късно да остава сам.
12
4
 
15
 
! Отговори
аз преди 11 години
Кейти Холмс е доста посредствена актриса, не се е снимала в кой знае какви филми, така че известността си до голяма степен дължи на Том Круз. Ако не беше бракът и с него, никой нямаше да и обърне внимание.
11
0
 
23
 
! Отговори
Магесник преди 11 години
Том Круз действа на бившите си жени, като тор на цвете. След него разцъфват и се разхубавяват.
10
2
 
21
 
! Отговори
пп преди 11 години
На мен пък ми изглежда тъжна на всички снимки с изключение на една. Очите я издават.Освен това ми се струва, че доста фотошоп е използван за лицето.
9
5
 
7
 
! Отговори
Коко преди 11 години
Вярното заглавие е: Кейти Холмс - една разведена жена!
8
4
 
44
 
! Отговори
Браво, Кейти!Навреме преди 11 години
Разбира се, че ще е добре! Сравнително бързо се отърва от вманиячения си на тема религия съпруг. Никол Кидман също разцъфтя- и физически, и професионално- след като се разделиха с Т.Круз. А при Холмс вече е ставало въпрос на живот и смърт и за детето й. Според решението на Круз, малката е трябвало да бъде отделена от нея и да учи в специалните училища на църквата на баща й. Със съответното промиване на мозъка!
7
4
 
35
 
! Отговори
123 преди 11 години
изглежда животът на свободна жена и се отразява отлично
6
4
 
24
 
! Отговори
ааа преди 11 години
хубаво е,че се отърва
5
2
 
27
 
! Отговори
rusnak преди 11 години
А така Холмс, представи се на руската олигархия, белким ти върже като на Наоми.. Само внимавай, фамилията на новият да не е кавказка или азиатска, че те, не са по-малки психари от бившият ти..
4
13
 
28
 
! Отговори
Офффффф преди 11 години
''Бляскава'' доста често употребявана дума, която журналята са чули от някое американско ток шоу....кола може да е бляскава....тая гюдерия няма как да е бляскава !!!
3
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Moже да не е искала да го задържа, а не да не е супяла.
2
7
 
21
 
! Отговори
Круз преди 11 години
В щатите се говори, че Том бил манияк на сондажи в задният и двор, и тя не издържала на изследователският му апетит!!
1
0
 
32
 
! Отговори
агне-багне преди 11 години
С милиончетата или в най-лошия случай - хилядарките, дето ги гушва при развода па шси говорим дали не става :D