Бела Хадид измести Джулия Робъртс като лице на марка

Моделът подписа с бижутерийна компания
6
Бела Хадид измести Джулия Робъртс като лице на марка
Снимка: Getty Images

27-годишната Бела Хадид е новото лице на марката за луксозни бижута Chopard.

Моделът е подписал договора си преди няколко дни, наследявайки 56-годишната Джулия Робъртс, която започна аферата си с бранда през 2021 година и дори беше дизайнер на една от колекциите. Хадид изрази възхищението и благодарността от предоставената й възможност, като заяви, че винаги се е възхищавала на работата на Chopard.

Каролин Шойфеле, съпрезидент и артистичен директор на Chopard, добави "Бела олицетворява духа на Chopard - хармонична комбинация от елегантност без усилие и жажда за живот, които са наистина очарователни и перфектно резонират с това, което представляват нашите часовници и бижута". Тя заяви, че целият екип на марката няма търпение и се вълнува да започне това нова приключение с Бела.

Цялата статия четете в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от Звезди
Джорджина Родригес показа сексапил във Венеция
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
0
 
! Отговори
до джендър Петко преди 1 седмица
До Дрт Пъън А СЛУЧАЙНО да си чувал,че има едно филмче "Стоманени магнолии",дето същата "дръта баба" беше номинирана за Оскар!?:))))))))
5
5
 
4
 
! Отговори
Дрт Пъън преди 1 седмица
Ами нормално е . Все пак Бела е почти ДВА пъти по-млада. Джулка да си гледа внучетата и да мисли за пенсиониране. Никъде няма да я дундуркат докато стане столетница само защото била Джулия Робъртс и изиграла там някакъв някакъв филм с Ричард Гиър преди половин век. Тя и с друго не може да се похвали.
4
3
 
5
 
! Отговори
uha преди 1 седмица
Много ремонтирано туй девойче. Атец "архитект", мама мудел. Всички данни за ентелектуалець. Кво дяте ще роди - господ знай и пластичните хирурзи. Баалшое ачерованье. Важно зетя да е с 10 диопъртъра. Дали на + или на -. се едно. Сега има ИИ и може да прави филмчета с най.. мудели. Искаш ++ на очи-получаваш. искаш с ++ на"очи" тоже. И дувада по-йофтено от уруспиити.
3
1
 
11
 
! Отговори
Отличник преди 1 седмица
Джулия вече е на години да си гледа внуците, нормално. *** тоо кон малко плаши, ко тате не беше милиардер, щеше да е мега известна моделка на кукуво лято
2
2
 
9
 
! Отговори
Бaй Kypтu преди 1 седмица
Бaa, kaт' я rлegaм нe caмo kaтo лuцe, aмu u kaтo r'ъ'з шe я uзмecтu...
1
8
 
3
 
! Отговори
... преди 1 седмица
pojelavam zdrave i uspehi na tezi jeni ot snimkite. znaiat kak da se boriat