Мила Роберт: Супер трудно е на дете да му е интересно в училище

Критикува образованието
18 сеп 2023 07:25, Росен Стойчев
61
Мила Роберт: Супер трудно е на дете да му е интересно в училище
Снимка: БГНЕС

"Много се радвам, че не съм в училище. Образователната ни система, не само тук, но и по цял свят, е много, много зле. Супер трудно е на дете да му е интересно в това пространство”.

Още по темата
Това разказа  Мила Роберт пред Нова.

Според нея в образователната ни система няма свобода и креативност.

„И не може да няма финанси, неща, които са много важни. Нещата, които ще ти трябват за живота ги няма, а те занимават с неща, които няма да ти трябват”, коментира още певицата.

За нея е важно след концертите й хората да си тръгнат  в добро настроение и да спрат да мислят за ежедневието.

„Ако един човек поне си тръгне в  по-добро настроение и излезе от нещо, в което кисне, означава, че съм си свършила работата”, допълни певицата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


61
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
34
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
туй бавно развиващото се, като какво се изказва?
33
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
За една бъдеща певица или за един овчар, в училище никак не им е интересно.
32
0
 
4
 
! Отговори
До 33. преди 1 година
Сигурен съм че си ходил в много еврейски училища и си много добре запознат!
31
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
За да е интересно наедно дете в училище трябват много неща действащи едновременно. Първото е самото дете и неговите възможности. После съучениците му, родителите, учителите, учебната програма, материалните условия в училището и т.н. Няма как на едно дете да му е интересно, когато всички останали в класа буйстват в часовете, а буйстващите стават все повече по ред причини.
30
1
 
9
 
! Отговори
До 28 преди 1 година
На теб не ти била потрябвала геометрията и затова не е важна?! Евала! На един овчар нищо освен гега не му трябва! Дай да закриваме всичко! Можеш ли да се сетиш на кои професии които създават всичко около теб им трябва геометрията всеки ден?!
29
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Истина е - материала е представен по най-сухия и безинтересен начин. Бърза се постоянно и се отмята, колкото да е преминат, а не разбран. Това е от десетилетия така.
28
3
 
1
 
! Отговори
До 32 преди 1 година
Тези неща които изброих се учат в еврейските училища! Затова процентно Евреите са толкова богати и успешни по света.
27
1
 
3
 
! Отговори
До 26 преди 1 година
И тия неща дето си ги изброил за кой клас смяташ, че ще са интересни и забавни?!? За любовните връзки имаме само една Кобилкина, сорри! Не може да угрее навсякъде! Като гледам какво си написал, май те е яд, че никой не те е научил на това което днес ти липсва,а?! Училището поставя основи,в много различни науки!От там нататък е твоя работа да се развиеш като личност!
26
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Знаете ли че по света има частни училища където учат децата на богатите хора в света? Знаете ли какво учат децата в тези училища? Там учебната програма няма нищо общо с това което учат децата на плебеите. Там в тези елитни училища се преподава тайното знание което е а забранено за низшите класи. Там ги учат децата как да станат лидери и как да управляват света в своя полза!
25
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Цитат: И не може да няма финанси, неща, които са много важни. Нещата, които ще ти трябват за живота ги няма, а те занимават с неща, които няма да ти трябват, коментира още певицата. >>> Не съм съгласен. Училището дава основата, чрез която после да научиш още неща, които ти трябват в живота. В училище не може да се научи всичко за всичко.
24
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Цитат: Образователната ни система, не само тук, но и по цял свят, е много, много зле. >>> Всички го казваме от години, но когато това го казва Мила Роберт, едни се оказват несъгласни и я оплюват.
23
14
 
0
 
! Отговори
Deep Zone преди 1 година
Напълно съм съгласен, дори мисля, че е абсолютно излишно ходенето на училище. Там не може да прочетеш Ремарк и Стайнбек, а четеш някакви четива на милион години, които отдавна не са актуални. Това е само в зоната на литературата. Няма въобще да захващам темата за геометрията в частност, която не ми е потрябвала нито един ден 23 години след завършването ми...
22
1
 
10
 
! Отговори
Охоо преди 1 година
Ти да видиш, по цял свят била много, много зле образователната система?! Щото не било интересно и забавно?! Да вземат да раздават на децата да шмъркат от твоето "бело" да им е готинко в училище?! Финанси нямало?!Ами има, в икономическите паралелки! Ама за много ученици и те не са интересни и забавни!Според класа интересно им е - Барби,Пес Патрол,PS4, порно, порно, чалга, цигари,райски газ..
21
12
 
3
 
! Отговори
Добро утро.... преди 1 година
Най важните неща не се учат в училище! Едно от тях наистина са финансите. Да знае човек как човек да си управлява парите, как да изкарва пари, как да инвестира и да ги умножава правилно без да ги загуби. Другото супер важно нещо което не се учи в училище е как човек да комуникира правилно с другите хора. Как да създава връзки от всякакъв тип. Приятелски, любовни, бизнес връзки и др. То това са най важните неща в живота на човек. Това не е случайно! На робите не им трябват такива знания!
20
1
 
9
 
! Отговори
Алекс преди 1 година
Каква е тази? Явно като певица няма успех и е решила да се прави на експерт по образование.
19
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Още една кифла, куха лейка, която смята, че в живота всичко трябва да е развлечение.
18
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
По мое време нещата ставаха интересни когато не учиш или не си напишеш домашното: първо в училище и после като се прибереш вкъщи.
17
0
 
9
 
! Отговори
... преди 1 година
като цяло обарзованието няма как да е интересно на 100% от участващите! Не и всички предмети! Не и по едно и също време! Не и на един и същи човек! Поради тази причина са измислени и редица системи за оценяване, точкуване и степенуване! Поради това има и отличници по дадени дисциплини и те съответно не могат пък да имат добри оценки в други! Така, че какво означава да ти е интересно!? То и работата която работиш дори супер интересна да ти е в началото то постепенно става супер безинтересна!
16
1
 
11
 
! Отговори
100% Бай Ганьо преди 1 година
Да сложат по един пилон във средата на всяка стая и на всички ще им е интересно.И на момичета и на0момчета
15
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Истината е, че образователната ни система, удари дъното!