Мила Роберт: Супер трудно е на дете да му е интересно в училище

Критикува образованието
18 сеп 2023 07:25, Росен Стойчев
61
Мила Роберт: Супер трудно е на дете да му е интересно в училище
Снимка: БГНЕС

"Много се радвам, че не съм в училище. Образователната ни система, не само тук, но и по цял свят, е много, много зле. Супер трудно е на дете да му е интересно в това пространство”.

Още по темата
Това разказа  Мила Роберт пред Нова.

Според нея в образователната ни система няма свобода и креативност.

„И не може да няма финанси, неща, които са много важни. Нещата, които ще ти трябват за живота ги няма, а те занимават с неща, които няма да ти трябват”, коментира още певицата.

За нея е важно след концертите й хората да си тръгнат  в добро настроение и да спрат да мислят за ежедневието.

„Ако един човек поне си тръгне в  по-добро настроение и излезе от нещо, в което кисне, означава, че съм си свършила работата”, допълни певицата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


61
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
1
 
18
 
! Отговори
ъфф преди 1 година
Точно пък на тази разлигавена тревоманка мнението за образователната система е все едно Андрей Слабаков да говори против тютюнопушенето
13
3
 
26
 
! Отговори
Асен Василев преди 1 година
То за това е училище, а не Дисниленд. Тая пък кога стана капацитет по образование ???
12
1
 
16
 
! Отговори
Ангел преди 1 година
Нормално е за чалгарките да не харесват ученето и училищата.
11
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Мда много е важно мнението на снежинките...
10
0
 
21
 
! Отговори
анонимен преди 1 година
Що за дивоотии. Завършил съм преди доста год. и много добре помня, че на един му беше интересно, на друг крайно безинтересно и нюанси между това. Че ще накарате на всички да е интересно и да се претттрепят от учене, е не само невъзможно, но дори и вредно. Необходимо е да има всякакви, защото един ще мете, друг ще те оперира, трети ще жъне, стига да си намерят правилното място. Това насаждане как всички трябвало да са супер учени и че учителите не можели да ги научат е направо връх на глупостта.
9
1
 
16
 
! Отговори
Реалист преди 1 година
До Анонимен 11: Що за глупости!? Какъв индивидуален подход като всеки даскал преподава на поне 100 ученика? А и от тиквата няма как да направиш диня.
8
1
 
27
 
! Отговори
Реалист преди 1 година
Каква е тая rъcкa и защо и се иска мнението? Училището не е за забавление и няма как на някой да му е интересно във всички часове, ако изобщо.
7
3
 
26
 
! Отговори
Един преди 1 година
Айде поредната доза тъпотии. Кой и кога реши, че на учениците трябва да им е интересно в училище. Училището е задължение, което цивилизованото обшество налага за да можеш да си пълноценен член в него. Да, трудно е, може да е досадно, но трябва да го минеш и това е. Животът не е и не може да бъде едно непрекъснато безметежно хилотене.
6
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
И най-сложната материя може да стане интересна на учениците, ако срещу себе си имат добър учител личност, а не някакъв сух зубрач, който създава зубрачи.! Моята учителка по обществознание и основи на естетиката и история на изобразителното изкуство беше не само учител, но актьор, с индивидуален метод на преподаване, от който няма начин един ученик да не прояви интерес към материала! Но такива учители са рядкост.
5
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Да бе, там те карат да четеш, има и математика, о ужас! По добре да се развяват шарени знаменца и да се направи драг шоу, ще е много по забавно и лесно.
4
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Според тъя неизвестната в училище трбр да се премахнат всички предмети понеже не са интересни и не им требели на децата да ги изучават.
3
4
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Алеле каква коза. Това да не е оня травестит темеРут Колева, но от АлиЕкспрес? В какво е специалист дамата, че ни я давате за пример като коментатор на образователната система?
2
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Коя е тази?
1
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тая па коя е и отде я изровихте ?