Мила Роберт с реакция: Поиска извинение за захвърлената на земята рокля

Аз обичам България, живея и работя тук, въпреки агресията, пише тя
24 юни 2024 17:30, Нели Христова
241
Мила Роберт с реакция: Поиска извинение за захвърлената на земята рокля
Снимка: БГНЕС

След като обществото се възмути, че на изпълнението си по време на прайд Мила Роберт захвърли роклята си с българското знаме, за да покаже тази с ЛГБТИ флага, певицата помоли за извинение. В пост във Facebook тя пише, че не е трябвало да оставя роклята на земята.

Още по темата
Ето какво още казва Мила Роберт:

"България е моят дом. България е дом и на стотици хиляди ЛГБТИ хора. Изпълнението ми на София Прайд и смяната на сценичния ми костюм целеше да вдъхне увереност на присъстващите за това, че имат нашата подкрепа и разбиране и да привлече вниманието на обществото към проблемите на ЛГБТИ хората. Те са български граждани и са обект на всекидневни обиди и заплахи. Хиляди млади и талантливи хора емигрират всяка година, защото не се чувстват в безопасност тук и това е проблем, за който трябва да говорим. Ако обидите и заплахите към мен са цената, която трябва да платя за това, че привлякох внимание към тази важна за обществото тема, то съм готова да я платя. Нека сме наясно, че има хора, които живеят с обиди и заплахи всеки ден. Нека говорим затова - защо в България хомофобията е толкова разпространена? Защо отказваме да приемем “различните”, които са също толкова хора, колкото и “нормалните”?
 
Аз обичам България, живея и работя тук, въпреки агресията. Вярвам, че сме на тази земя, за да си прощаваме. Затова искам извинение от всички, които са били обидени от моето изпълнение по време на София Прайд. Да, не трябваше да оставям роклята на земята, не съм целяла да бъде жест на неуважение и ако мога да върна времето назад - бих я сгънала прилежно."

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


241
Още от Звезди
Ашанти и Нели са сключили брак тайно
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
127
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 дни
До Народен Представител - Анджък, де, туй искаме, да си гледат живота и да не ни правят пошли демонстрации по улиците!
126
1
 
46
 
! Отговори
Ами сега преди 6 дни
Защо ако един мъж твърди, че е марсианец или че е Наполеон, го лекуват в психиатрията; а ако мъжът смята, че е жена, то трябва да му се защитават правата?
125
22
 
4
 
! Отговори
Народен Представител преди 6 дни
Вие ги предизвиквате тия мъже с женски дрехи мустаци и перуки.В чужбина е нормално някои да е гей защото това е неговия живот като те ти харесва не го гледаш и не го коментираш мет не ме вълнуват.
124
11
 
4
 
! Отговори
Народен Представител преди 6 дни
Панелистанци не са хора живеещи в панелки а изостанал начин на мислене изкривен от мизерията чалгата и селянията и тн.И тези на гей парада вероятно прекаляват но нещата са свързани.Няма разум и от двете страни!
123
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 дни
Ако може да има рокля със знамето на България, значи може да има чорапи, кюлоти, бикини
122
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 дни
Добре че стана тоя панаир с байряка та да разбера че имало геюфски паради в България. Щото не гледам новини само спорт. Ами какво да ви кажа другари българи освен Честито приближавате Европа....накрая на макарона се задава
121
20
 
2
 
! Отговори
Народен Представител преди 6 дни
А повече от ЛГБТ българина съм забелязал че мрази свободните хора!Интелигентните хора хора с татуси хора работещи в чужбина изкарали с Труд парите си не с ДДС измами и кражби от бюджета!Такива които не са роби на комунизма и на Содомитската Мутроолигархична власт в България хора с гражданска позиция!У мира ГанYo как ще търпи това някои да не е роб като него?!!!
120
1
 
19
 
! Отговори
Tенгри кан преди 6 дни
В Сливенската пандела, май лов;))) има стотици кат тебе ЛГБТ;))) Там ЛГБТ общността е най-сплотена;))) Направо си е един сухоземен Лесбос;)))
119
13
 
2
 
! Отговори
Народен Представител преди 6 дни
А повече от ЛГБТ българина съм забелязал ме мрази свободните хора!Интелигентните хора хора с татуси хора работещи в чужбина изкарали с Труд парите си не с ДДС измами и кражби от бюджета!Такива които не са поби та комунизма и та Содомитската Мутроолигархична власт в България хора с гражданска позиция!У мира ГанYo как ще търпи това някои да не е роб като него?!!!
118
16
 
2
 
! Отговори
Народен Представител преди 6 дни
Вижте какво панелистанци Аз като политик бих защитавал правата на ЛГБТ общността защото това са български граждани като вас!И е недопустимо да има дискриминация на сексуален признак!
117
0
 
1
 
! Отговори
Възможно е преди 6 дни
163 Ама не беше лоша
116
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 дни
Някаква кифла обясняваше как е обратна,но техните я приемали такава и щяла догодина да заведе дъщерята на сестра и-дете на 4-5 г да и покаже колко са нормални. Обяснявай ти на 5 годишни колко е нормално да си обратен и после какво очакваш да стане с това дете.
115
6
 
8
 
! Отговори
Държавата е Виновна преди 6 дни
Състоянието и мизерията до която докараха народа Борисов Пеевски и Доган плюс още някои политици и олигарси разграбването и разпадът са равни с завиране в а носа на националния флаг нещо да кажете по тоя въпрос всички къде сте толкова възмутени ?!!!!!
114
2
 
16
 
! Отговори
Защо преди 6 дни
157 България е за тези които я обичат,а не за паразитиращи насекоми правещи си ПР маймунджилъци с българското знаме.
113
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 дни
Освен простотии друго не видяхме. Разголени жени с лепенки върху зърната на гърдите им. Хвърляне на българското знаме. Че какво общо имаха тези неща с това за което уж са се борели. Освен да мислят по цял ден с оная си работа за друго не стават
112
2
 
11
 
! Отговори
ля ля преди 6 дни
Те са заплаха за обществото и то много повее от война! Тези същества не са за България и цялата тази политика е за извън нашите традиции и ценности! Тези хора, изявяващи се като други са просто олиг0френи и комплексари!
111
1
 
20
 
! Отговори
Защо преди 6 дни
не се махнете от България щом е толкова лошо тук?Щом България не ви харесват?Щом се подигравате с българското знаме?Защо сте тук?Няма да ни липсвате ако от това се притеснявате.Аман от вашата клоунада! И не сте прави...нямам нищо против хомосексуалистите...но съм отвратен от пошлостта, разюздаността и безводието на шайка търсещи внимание объркани циркаджии,които вместо да помагат на хомосексуалистите им пречат като настройват хората срещу тях.Защото вие НЕ сте гласа на различните,а клоуни.
110
1
 
2
 
! Отговори
Трябваше преди 6 дни
Да си прекара под пората трибагреника и да си го търка като хавлия за баня Мухахахаха
109
3
 
1
 
! Отговори
TheGreatest преди 6 дни
146 А мен не ме интересува вие кои сте болшевишки пи4кииии
108
12
 
1
 
! Отговори
Нищо лошо преди 6 дни
Не е направила !България е срам!!!!